Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çıtır mı bildiğin victoria bakhem gibi olmuş kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok mutsuzum şuannnnnnnnnnnnnnnnn:KK57:
bizde olucaz canım bizim kilo fazlamız var sadece..
boyumuza göre o fiziğe inicez :)))
az sabır be hatun iki ayda bu kadar yağ tabakasını nasıl atalım vücuttan :D

bizde olucaz canım morordek morordek m kilo fazlamız var sadece..
az sabır be hatun iki ayda bu kadar yağ tabakasını nasıl atalım vücuttan :KK70:

Yok.yok o kendini atcak balkondan sabah ki tartiyi beklemez artik. morordek morordek i gorduktensonra

Evettt geldim burdaki ilk günümün sonuna :) yalnız bugün bir kez daha anladımki brn diyet filan yapmıyormuşum.Arkadaşlar çok a yemiyomusunuz yaa benmi çok yiyorum o_ONeyse benim en sevdiğim öğün kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği+1 dilim kaşar peyniri+1 kk beyaz peynir+6_7 adet zeytin+yarım salatalık. Öğlen:sebze çorbası+1 adet biber dolma+4 kaşık barbunya+1 tabak salata+150 gr yoğurt. Akşama doğru:1 küçük çikolata+türk kahvesi şekersiz+6_7adet çilek akşam: 1 adet tavuk but+salata. Aralarda şekersiz çay içtim su 3 lt yi geçti ve malesef spor yok :KK43:. Yaaa dünyaları yemişim böyle yazınca sizinkilerin yanında 3kişilik menü gibi oluyo.yarın spora başlıycam inşallah bide yediklerime dikkat etcem bakalım
evet hayatım zorlanıyoruz ama dikkat ediyoruz sende yavaş yavaş kesmeye başla :)

Evettt geldim burdaki ilk günümün sonuna :) yalnız bugün bir kez daha anladımki brn diyet filan yapmıyormuşum.Arkadaşlar çok a yemiyomusunuz yaa benmi çok yiyorum o_ONeyse benim en sevdiğim öğün kahvaltı: 1 dilim çavdar ekmeği+1 dilim kaşar peyniri+1 kk beyaz peynir+6_7 adet zeytin+yarım salatalık. Öğlen:sebze çorbası+1 adet biber dolma+4 kaşık barbunya+1 tabak salata+150 gr yoğurt. Akşama doğru:1 küçük çikolata+türk kahvesi şekersiz+6_7adet çilek akşam: 1 adet tavuk but+salata. Aralarda şekersiz çay içtim su 3 lt yi geçti ve malesef spor yok :KK43:. Yaaa dünyaları yemişim böyle yazınca sizinkilerin yanında 3kişilik menü gibi oluyo.yarın spora başlıycam inşallah bide yediklerime dikkat etcem bakalım
İşte zamanla seni de az yemeye alıştıracagız. Şimdi menünün neresinden başlasam bilemedim:
  • Sabah kaşar tercih etme bence, saglıklı degil.
  • Öglen cok olmus bence. Biber dolması olmasa iyiymiş.
  • Çikolataya zaten diyecek laf bulamıyorum.
  • Akşam iyi ama zaten gün içinde o kadar çok şey var ki o da dolu olsaydı artık...
  • Spor da yok, bu yediklerini nasıl yakmayı planlıyorsun?

Sonuç: 200 adet nur topu gibi atlama cezan var şekerim :) Yarın akşama kadar atlarsın artık.

Muskamız kaptanımız bu durumlarda kücük peynir parcası at agzına diyordu, sen de öyle yap :)

Şımarma diye :p Yoksa seninkini de begendim ama pek azdı sankim.

heee şöyle de canımı yeee bi tek bana mı az gelioy benim menülerim yaa demeye başladım :))) o deilde cacık çok güzeldiiii yarın gene yapmalıyım....

bizde olucaz canım bizim kilo fazlamız var sadece..
az sabır be hatun iki ayda bu kadar yağ tabakasını nasıl atalım vücuttan :KK70:
Agzına saglık vallahi, mantıgına kurban :)))
dilim tutuldu kızlar ben en iyisi yatayım ağlaya ağlaya uyuya kalırım herhal butun umutlarım batmış durumda ben kim bu hale gelmek kim diyesim var:KK69:ben en iyisi nineler gibi gözlük takıp çocuklara yelek öreyim
Accık rakibeni dinle de öyle yat. Öyle bi anda incelseydik ohoo.
Ben nispeten erken bir dönemde kilo alışımı durdurmak için geldim buralara. Verdigim kilo toplamda 6, süre 2.5 ay yani... 6 kilo bile kolay verilmiyor maalesef :(

çok yandaşçı gördüm seni benim 2 kayısım çokmu tatlıtambağım benim zaten benide satışa getirdin betüş gibi kızdırmayın beni evinize kuzu yollarım yerseniz + çıkarsınız ona göre:KK59:

ben besler büyütürüm onu yemem arkadaş oluruz biz.... ot yeriz biz birlikte.....

Abartma kız. Bendeki basen onlarda olsa atarlardı bence kendilerini bi yerlerden :))

172 canım :)
yok ya ne baseni sen basen görmemisin yarın bi basen atarım sana şoka girersin vallahi :)chayır maşallah tatlım zayıflıktan ziyade sıkı ve dik bi görüntün var yogadanmı pilatestenmi bilemem ama ne baseni kız daha basenim var dersen yanına gelir döverim seni o derece nasıl olsa ablan sayılırım pühhhh maşallah sana:nazar:

dilim tutuldu kızlar ben en iyisi yatayım ağlaya ağlaya uyuya kalırım herhal butun umutlarım batmış durumda ben kim bu hale gelmek kim diyesim var:KK69:ben en iyisi nineler gibi gözlük takıp çocuklara yelek öreyim
yavrum, kuzum , tatlım.. sen çocuk doğurdun kaç taneee.. hem doğurdun diye o halde kalıcaksın diye kural yok ben doğuramadım da bu hale geldim..:KK14:
vericez kilo ..
sadece bizimki birazcık sürecek .. :KK59:
sakın yoldan çıkıp bırakme rejimi vallaa bozuşuruzz :KK11::KK11:
az sabır git uyu .. :KK15:

İşte zamanla seni de az yemeye alıştıracagız. Şimdi menünün neresinden başlasam bilemedim:
  • Sabah kaşar tercih etme bence, saglıklı degil.
  • Öglen cok olmus bence. Biber dolması olmasa iyiymiş.
  • Çikolataya zaten diyecek laf bulamıyorum.
  • Akşam iyi ama zaten gün içinde o kadar çok şey var ki o da dolu olsaydı artık...
  • Spor da yok, bu yediklerini nasıl yakmayı planlıyorsun?

Sonuç: 200 adet nur topu gibi atlama cezan var şekerim :) Yarın akşama kadar atlarsın artık.
Tamamdır kaptan yardımcım :KK52:söylediklerinizin hepsinde haklısınız arkadaşlar ben zaten farketmiştim sizin listeleri okuyınca :KK48: ama ben çabuk uyum sağlarım yarın itibariyle tam gaz başlıyoum hadi bismillah

yok ya ne baseni sen basen görmemisin yarın bi basen atarım sana şoka girersin vallahi :)chayır maşallah tatlım zayıflıktan ziyade sıkı ve dik bi görüntün var yogadanmı pilatestenmi bilemem ama ne baseni kız daha basenim var dersen yanına gelir döverim seni o derece nasıl olsa ablan sayılırım pühhhh maşallah sana:nazar:
Evet pilates ve yoga yağ yaktırmaz fazla ama sıkılastırıyor kesinlikle.
Canım benim takılıyorum size de cidden iyi niyetinize güvenim sonsuz :KK60:

yavrum, kuzum , tatlım.. sen çocuk doğurdun kaç taneee.. hem doğurdun diye o halde kalıcaksın diye kural yok ben doğuramadım da bu hale geldim..:KK14:
vericez kilo ..
sadece bizimki birazcık sürecek .. :KK59:
sakın yoldan çıkıp bırakme rejimi vallaa bozuşuruzz :KK11::KK11:
az sabır git uyu .. :KK15:
evet morordek morordek 2 çocuk doğursunda öyle görelim onu (diye diye kendimi avutayım bari yoksa sabaha kadar leslie yapıcam)

Back
X