Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de bu yaz düşünüyorum canım. Bence ideal yaş aralığı... ay burayı bırakmayın ama arada yazın bak ben merak ederim sizi

tamam canım, inşallah temmuz-ağustosta olsun, seneye nisana da doğsun :KK66:

maşallah tatlım sana yaa benim en büyük keyfim öğle yürüyüşleri idi ama dün öğleyin korkudan yürüyemedim dr özellikle ikaz etti sakın soğukta dolaşma ödem yapar diye bismillah dün sabah işe geldiğimde o kadar dikkate rağmen biraz soğuk aldığım için sanırım ameliyat yeri ödem yaptı bugün nefes almakta zorlanıyorum değilse ne güzel olurdu yürümek sana özendim ayşecim yaaa

bende ne kafa dağıtıyodum yürürken yaa, çok özlüyorum yürümeyi ama çoook soguk, kızım huysuz..

canım ben hasarsız atlattım ama.. tartı sıkıntılı anlatıcam şimdi :KK14:

kız:-) uyku yapan o değil gebeliğin kendisi deli :KK70:

aynen inşallah yaa :dua: ben de çok istiyorum valla iyice heves ettirdiler ama benim 3 ay falan dayanmam lazım :110:

canım kaçamak yapmadım süte de bitki çayına da vakit kalmadı işlerimi hallettim yattım saat 10'da. ama tartım düne göre sabit cumaya göre artı pazartesiye göre eksi

maşallah canım :nazar: Allah nazardan saklasın ikinizi de :KK68:

çok geçmiş olsun canım bize de haber ver sonucundan. ben ilk kez duyuyorum böyle bi hastalık o_O

Amin canım. Hepimizin evletlarini inşaallah

ya gebelik zaten uyku yapıyordu onu içinde daha da uyuyordum ya da ben uykuyu seviyirdum :))

Dışı halledeyim de onu da hallederim inşaallah. 1 dişe bugün kanal tedavisi yapıldı. Yarına da 2 tanesine dolgu yapilacak

Gunaydınlar ben feciiiii bir sayıyla geldim :olamaz: 1 haftada 900 gr almısım utanc tablosu resmen :olamaz:

Böyle olacagını tahmin ediyordum zaten, ana ögünlerimde saglıklı seyler yesem de bu hafta aralarda coooook kacamak yaptım cok... Hemen ben de kendime ceki düzen veriyorum, hatta gerekirse menü falan yazayım buraya da, bu böyle olmaz :oha:

Canim bu haftalar kilo bakımından çok tehlikeli. 18 20 arasında aniden bir kilom artar di benim. Sağlıklı beslen hatta menülerini yaz ben seni takip etmek istiyorum gebelikte ama ya. Ne tadı nasıl besleniyor diye merak ediyorum. Bizde fikir olur

bi çare üretelim o zaman, spor kardeşliğine var mısın? evde/sokakta birbirimizi motive edip bişiler yapalım azıcık?? biraz sıkılaşalım olmazsa??
olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..
Afiyet olsun canım. Ama et türevleri yanında yoğurt ayran cacik tarzı tüketmemek lazım aynı şekilde ispanaginda . Demirden faydalanamiyoruz maalesef.
Et salata muhteşem olur yanında soda olabilir.
ben ıspanagi bol limonlu baharatlı yiyorum yoğurdu da 1 ya 2 saat sonra
dün protein günü yaptım kuzum oyüzden yoğurt yedim mecburen salata olmuyor ya protein gününde ondan kuzum

tambağım ne yaptın yazsana kilonu kızzz

Geçmişi okuyamadim okuyan geliyordum yoksa sayfalar karışıyor telden girince.
Kilom bu hafta çok iyi olmama rağmen pek gitmedi ama asıl atak haftaya olacak inşaallah
Geçen hafta 75.3
bu hafta 74.9
fark 400 gr

olur canım yapalım ben ip atlayabilim mekik plates squat hani leslie falan da yapmak istiyorum ama internetim yok evde ..

bende indiremedim leslie'yi yaa :( tamam olur, ya sabahtan ya da bi gün önceden netleştirelim o zaman.

seninde basende sorun vardı yanlış hatırlamıyosam
squat programı yapalım mı kendimize

olur, ben varım :KK15:

01.12.2016 Perşembe

Sabah: 1 elma, 5 ceviz, 250 ml buzlu kahveli süt

Eki Görüntüle 1919974

Ara Türk kahvesi (hatta bitterim vardı evden getirmiştim kaçamak grubuna girince arkadaşlara dağıttım yani)
Eki Görüntüle 1919976

Öğlen

6-7 kaşık Mantarlı et sote (patates vardı içinde)
1 kase yoğurt
Elma
Eki Görüntüle 1919977

Ara:
Mistik çay + 200 ml süt
Eki Görüntüle 1919979

Akşam:
Izgara hellimli salata
300 ml ayran
2 dl yulaf ekmeği

Eki Görüntüle 1919980

bu kadar aha bundan sonra da 1 lt su içtim bi de eşim salatasını yemedi onun peynirlerini yedim. hatta kızıma makarna yaptım pişmişliğine bile bakmadım o derece ( matilda34 matilda34 bi çataldan anlamam dedi ya :KK53:) kızın yemeğini yedirdikten sonra da bu akşama misafirlerim var onlara börek sardım. yattık sonrao_O ama dün gece nasıl bir şişlik şarjım yoktu fotoğrafı çekemedim nasıl anlatamam 9 aylık gibiyim böyle açlıktan şişer benim karnım dedim açlıktandır. sabah kalktım şişlik yok ama kilom aynı 117,4 :KK14: anlamadım gitti listede olmadığım ve asla kaçamak yapmadığım için içim rahat valla hellim peyniri fazla gelmiş olabilir belki biraz :KK14:

candy_candy (116,3/117,4/-1,1/-%0,94)

haftaya hedefim 115 :KK70::KK70::KK70: ağlanacak halime gülüyorum napim :KK14:
Canım benim o mantar daki patatesleride yememişsin dir umarım. kilon bundan sonra tık tık düşecek çünkü hiç kaçamağın olmucak sabret bu hafta belli olur :)makarna içinde alkışlar sana gelsin :KK9:

kızlar özellikle de matilda34 matilda34 öğlen yemeğinde lahmacun var napayım o_O yiyim mi :kk77: lahmacuna karatay bile olur verdi ama insaflı olun accık gözünüzü seveyim :KK70::KK70:
Candy'cim şimdi normal zamanda 15 günde bi ye ama bu ayın özelliği 0 kaçamak yani sana şimdi buna izin verirsem grubu dağıtayım daha iyi yani zaten kilo da gitmemiş daha sağlıklı şeyler et salata ye mesela cnm lütfen

Back
X