Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanim son liste ekleme 6miydi 8miydi emin olamadim o yuzden ekledim busranin kilosunu da listeye paylasim alaninda sorun olmaz umarim sen de bi kontrol edebilir misin musait olunca.. misafirin var gelemezsin belki diye ekleyiverdim ben toplight toplight
Canim listelerin son eklenme zamani 8 ama eklerken kilo farkını yazmamisiz.

bsram09 (65,5/63,9/1,6/%2,44) seklinde yazmak gerek, duzenleme etkinse duzelt istersen Ozgecim, değilse bi daha duzeltme mesaji yazmak lazim.

toplight toplight kaptanım salata hazır her kasıkta ayrı bir lezzet var ben 3 cevizin içi ve çeyrek nar koydum nar ekşisi yerine ben pek sevmem de nar ekşisi rendeledigim pancarda diğer malzemeleri karistirmadan az tuz attım ve limonladim sonra diğer malzemeleri üzerine dizdim ama karıştırmasın ama sanki böyle daha iyi oldu
IMG_20161202_173000.webp

Merhabalar. Bugünkü menümü paylaşayım kızlar
Sabah; Tava yumurta, 1 Kk keçi peyniri, domates, şekersiz çay, 1 dilim zerdecalli ev ekmeği
Ogle: 2 minik biber dolmasi (yagsiz) ve ayran
Aksam: 3 kaşık sade makarna, yoğurt
Bugün proteini az aldığımdan şuan kendimi çok aç hissediyorum kızlar... Eve gidince 1 mandalina, 1 bardak tarçınlı süt düşünüyorum. 25 dakika yürüdüm. Şu şuan 1 lt ama Yatana kadar 2 olacak.:kahve: Zayıflayan tüm fistiklari kutluyorum. Ben bu hafta çok da kasmamama ve pek diyet psikolojisinde olmamama rağmen 1 kilo verdiğim için pek mutluyum. :21::KK36:

Merhaba kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri ayri teskkur ediyorum
Bugun daha iyiyim full yatiyorum:oops:
Kilo verenleride tebrik ediyorum :sampiyon:

Ben artk mezun oldum inanamiyorum :21:
Herkezin emegi var tabiki kilo vermemde hepinizi cok seviyorum tesekkur ediyorum
Hikayemi yazdigim zaman etiketlerim okursunuz artik :p veda konusmasi gibi oldu sanki :KK22:ama ben yine burdayim gitmiyom belki 5li rakamlari gorurum diye:KK70:
Tebrik ediyorum kuzum. Emeline ulaştın. Darısı başımıza. Tabiki gitmiyorsun bi yereee

Bugünkü menüm
Sabah kinoa nar marul ve salatalık tan oluşan salata
Öğle
Chiali narlı bir cevizli süt
Bir küçük yeşil elma
Akşam
Pancarlı kinoa salatası
Ara
Sade kahve
Su 2 lt
Spor
1 saat yuruyus yokuş
1 saat pilates ve ust bölge hareketleri
100 mekik
1 dakika plank
morordek morordek toplight toplight

Merhabalar. Bugünkü menümü paylaşayım kızlar
Sabah; Tava yumurta, 1 Kk keçi peyniri, domates, şekersiz çay, 1 dilim zerdecalli ev ekmeği
Ogle: 2 minik biber dolmasi (yagsiz) ve ayran
Aksam: 3 kaşık sade makarna, yoğurt
Bugün proteini az aldığımdan şuan kendimi çok aç hissediyorum kızlar... Eve gidince 1 mandalina, 1 bardak tarçınlı süt düşünüyorum. 25 dakika yürüdüm. Şu şuan 1 lt ama Yatana kadar 2 olacak.:kahve: Zayıflayan tüm fistiklari kutluyorum. Ben bu hafta çok da kasmamama ve pek diyet psikolojisinde olmamama rağmen 1 kilo verdiğim için pek mutluyum. :21::KK36:
Ana Ogün makarna olduğu için açıkmış indir yanında da biraz tavuk olsaydı acikmazsdin cnm kh ler çabuk eritildigi için tokluk süresi de az oluyo

Didem senin yaş kaç evlilimisin çocuk var mı böcüğüm bi deyiver
Canim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmi ;)
maşallah yaaa süper gidiyor :eek:

yedim patatesleri o_O ondan mı acaba veremedim

makarna da tam buğdaydı üstelik :rapci:

yok et yiyemem param kalmadı :KK48: çorbayı içtim ayran yedim ama az daha geç kalsaydın yiyebilirdim her an :KK53: yemin ediyorum uçurumun kenarındayım düştüm düşücem :KK70:

canım maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun? bi de hamile kalmaya çalışıyorsan yapmaman gerekiyormuş haberin olsun
olemi ya napsamki bilemedim regl dun olmam lazmdi olmadim hamilelik suphemde varla yok arasi off nolcak ki ya maydonozdan bak smdi canm skldi :(

2016 yılının ilk şampiyonunu açıklıyorum
@tatlitambak
İradesizlik şampiyonu
:skandal::skandal::skandal:
2.Şampiyonumuz
@candy_candy
İradesizlik 2. şampiyonumuz
:skandal::skandal::skandal:
ilahi matilda cok guldurdun beni :D ayriyetten gozumu korkuttun vala yapmak istesemde yapamam artik kacamak fln :olamaz::KK48:

Canim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmi :KK66:
olemi ya napsamki bilemedim regl dun olmam lazmdi olmadim hamilelik suphemde varla yok arasi off nolcak ki ya maydonozdan bak smdi canm skldi :KK43:

ilahi matilda cok guldurdun beni :KK70: ayriyetten gozumu korkuttun vala yapmak istesemde yapamam artik kacamak fln :olamaz::KK48:
Çok genç evlenmişsin ve bana göre de çok gençsin cnm Kıyamam ya sana da bebişin de
Ben 35 yaşındayım 7 yaşında bi oğlum var
Eee ibret olsun diye yaptım gözünüz korksun da kaçamak yapmayın diye :)

Ana Ogün makarna olduğu için açıkmış indir yanında da biraz tavuk olsaydı acikmazsdin cnm kh ler çabuk eritildigi için tokluk süresi de az oluyo
Kesinlikle medusacim,karbinhidrat midede hızlı kırıldığından dolayı kan şekerini dengesizlestiriyor. 18.30 da yarım muz,1 cay bar süt( İkisinin de uzeri bol tarcinli) ve 6 çiğ fındıkla Şuan çok daha iyiyim.:21: Elimde mistik çayın ve 1 lt limonlu suyumun yarısı bitmek uzere.:KK50::KK36:

Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık salata

Ara 1 tarçınlı elma 1 sütlü kahve
Ara yoğurt salatalık

Akşam pancarlı kinao salatası

Su 2 litre
Spor şimdi yapıcam
Çok sevdim keşke öğlende hafif protein olsaymis. Biliyorsun ogun atlamak metabolizmanın her yediğini depolanmasına sebep oluyor. :KK19:

Back
X