Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy artık bende listedeyim çok heycanlandım. :halay:
Hayırlı olsun mübarek. :KK71:

Kizlar hiç geçmişi okumadan yaziyorum kilom 118.7 :KK42: sağ yumurtalığımda da 3 cm kist varmış ama doktor tehlikeli bişey olmadığını söyledi doğum kontrol hapının düzensiz kullanımından kaynaklanmış olabilir dedi adetimin duzene girmesi biraz zaman alabilirmiş:cry: ilaç verdi ilk adet olduğunda kontrol edicez dedi. Dolmuştayım su an eve geçince okumaya çalışırım geçmişi öptüm hepinizi:KK15:
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez elden inşallah

canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın biraz
Sagol kaptanım maalesef hafta sonu da pek dinlenemedim, bazı isler vardı dısarıda onları yapmak durumunda kaldım. Aslında bu derdin ilacı güzelce dinlenmek ama fırsatım olamadı bi türlü :(
Günaydın hanımlar; morordek morordek canım geçmiş olsun, korkma parolden sıkıntı yok onunla ilgili bebişlere bile veriyoruz. Doktorunla görüştün mü?
Doktorumla görüsmedim canım, görüssem ne yapacak ki ilac veremez :( Ya da yapar mı bi sey söyleyeyim mi acaba? :)
Slm hanimlarrrr
Bgun gzel bi baslangic yaptik 5de 5 dyetine bgun basladik cumaya cok gzel gelicegimze inaniyorum ben :KK66: bu arada maydonoz kude yapiyorum her sabah menulerime eklemeyi unutuyorum bazen siz yaptgimi bilin ama suan cuma gunune gore 400 gr fazlam var cuma gunku hedefim bu dyetle en az 2.5 kilo verip 65.5 olmak insallah basarablirim daha fazlasini versemde hayr demem ama hedefi cokda buyuk tutmak istemiyorum sonucta 2 aydir dyetteyim oyuzden 2.5 gider dye dusunuyorum bakalim siz neler yapiyosunuz hafta sonunuz nasil geciyo kacamaklar varmi kilo aldinizmi verdinizmiii :-):KK37:
medusa38 medusa38 @matilda34 wendy wendy T tatlitambak toz-pembe toz-pembe @Pdr93 ebrusonmez ebrusonmez toplight toplight morordek morordek @inatettimolacak :KK54:
Hadi bakalım insallah güzel sonuclar alırsın canım :)
Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
Ne yazık ki çok kötü bi sabaha uyandık gözlerimiz yaşlı vicdanlarımız kararmış durumda :KK43:
Bu mübarek günde tek dileğim ülkemizin biran önce refaha çıkmasıdır.
Çok üzgünüm çok .
Bu arada böyle şeyler olurken herşey burda olmak bile anlamını yitiyor fakat hayat bir şekilde devam ediyor.
azaydidem azaydidem
medusa38 medusa38 yaptıkları 2 . kaçamaktan sonra listeden çıkıyor
Bende cuma ilk kaçamağımı yaptım
ebrusonmez ebrusonmez ne durumdasın bilmiyorum cnm ama artık grup diye bişi de kalmadı zaten
Bana gelince kendime 18 günlük bi diyet programı hazırladım tek umudum yılbaşında 63 ü görmek :)
toplight toplight morordek morordek kaptanlarım ve @Pdr93 cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Sorma canım cok kötü bir olay yasadık gercekten, artık diyecek söz bulamıyorum.
Tesekkurler bu arada

Bugunku menüm 5 gün de 5 kilo diyeti
1.gun
Öğle
3 haşlama patates tuzsuz pul biber ve naneli
Cay
Akşam
6 küçük haşlama patates ( diğer 3 patatese eşit olur) tuzsuz pul biber nane ve az limonlu
Su 2 lt
Ara Türk kahvesi
1 saat pilates
100 mekik
100+100 bel çevirme
30 dambillarla kol hareketi
morordek morordek toplight toplight

Sabah 7.30 da
1 armut
3 yk yoğurt

kahvaltı 12 de
1 haşlanmış yumurta
Lor peyniri
Yeşil salata
2 adet minik biber kizartmasi
1 büyük dilim ekmek

Ara 15
şekersiz nescafe
1 adet ev yapımı snickers

Aksam 17.15
2 baget
havuç ıspanak çiğ olarak tüketildi
turşu
yarım dilim ekmek

şu 2 lt geçti.

Kızlar bu şekil devam ederse benim kilolar takir takir gidecek inaniyorum.
Ocak ayının ilk uçmasını kadar tartılmak ta yok bana

Hayirli kandiller hanimlarrr ;)
Menumubyazip yaticam hemen
Kahvalti
2 haslanmis baharatli tuzsuz patates

Arada 1 bucuk haslanmis patates
Su.5'i bi arada cay
Ihlamur 1 bardak
Nescafe 2si1 arada

Aksam 2 patates firinda elma dilim seklinde yagki kagit uzerinde pisirdim bide yarim haslanmis patates kalmisti onuda yedim

2 lokma haslanmis tavuk :(
Arada 5'i bi arada cay 2 kupa

Su 2.5 lt
Spor
3mill leslie
30 dakika bantla pilates hareketleri
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
25 bi bacak 25 bi bacak yan yakma hareketi
30 sn plank

Bgunluk benden bu kadr yarin takimi bole sessiz gormek istemiyorum ama lutfenn :sinirli:

morordek morordek toplight toplight :KK36:

Slm hanimlarrrr
Bgun gzel bi baslangic yaptik 5de 5 dyetine bgun basladik cumaya cok gzel gelicegimze inaniyorum ben :KK66: bu arada maydonoz kude yapiyorum her sabah menulerime eklemeyi unutuyorum bazen siz yaptgimi bilin ama suan cuma gunune gore 400 gr fazlam var cuma gunku hedefim bu dyetle en az 2.5 kilo verip 65.5 olmak insallah basarablirim daha fazlasini versemde hayr demem ama hedefi cokda buyuk tutmak istemiyorum sonucta 2 aydir dyetteyim oyuzden 2.5 gider dye dusunuyorum bakalim siz neler yapiyosunuz hafta sonunuz nasil geciyo kacamaklar varmi kilo aldinizmi verdinizmiii :-):KK37:
medusa38 medusa38 @matilda34 wendy wendy T tatlitambak toz-pembe toz-pembe @Pdr93 ebrusonmez ebrusonmez toplight toplight morordek morordek @inatettimolacak :KK54:
Canım süper bi hedef 2.5 kilo :))
Ben malesef artıdayım. 2 avuç kadar antep fıstığı yedim.Yemeklerin miktarına da dikkat etmeyince sonuç facia +700 gram

Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
Ne yazık ki çok kötü bi sabaha uyandık gözlerimiz yaşlı vicdanlarımız kararmış durumda :KK43:
Bu mübarek günde tek dileğim ülkemizin biran önce refaha çıkmasıdır.
Çok üzgünüm çok .
Bu arada böyle şeyler olurken herşey burda olmak bile anlamını yitiyor fakat hayat bir şekilde devam ediyor.
azaydidem azaydidem
medusa38 medusa38 yaptıkları 2 . kaçamaktan sonra listeden çıkıyor
Bende cuma ilk kaçamağımı yaptım
ebrusonmez ebrusonmez ne durumdasın bilmiyorum cnm ama artık grup diye bişi de kalmadı zaten
Bana gelince kendime 18 günlük bi diyet programı hazırladım tek umudum yılbaşında 63 ü görmek :)
toplight toplight morordek morordek kaptanlarım ve @Pdr93 cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Evet canım çok üzüldük.Niyecek bişey bulamıyorum.Allah belalarını versin.Kan dökmekten doymadılar.
Antep fıstığı yedim kaçamak sayılmaz demiştik.

Günaydınlarr..

Doktorumla görüsmedim canım, görüssem ne yapacak ki ilac veremez :KK43: Ya da yapar mı bi sey söyleyeyim mi acaba? :)

canım illaki bi önerisi olur, ilaçsız atlatmaya çalışmakta aslında çok iyi bişi değil, gerektiği yerde ilacını kullanmalısın.

günaydınlarr
arkadaşlar dctesi gecesi istanbul da yaşanan vahim olaydan dolayı yüreğim yanıyor inanın dün kandil günü gelen mesajlara cevap bile yazamadım nasıl böyle bir insafsızlık olur yaa yazmak içimden gelmiyor açıkcası dünya boş diyor insan
bu arada sabahleyin tartıldım cumaya göre 200 gr fazlam var maalesef ama bu cuma artık eksiye gececek misafirler gitti artık düzenime dönüyorum

ben sabah tartılamadım işe geç kaldım pazartesi günleri kalkmakta zorlanıyoruz bi gün önce pazar olduğu için geç yatıyoruz malesef
haftasonu menümü de yazayım

cumartesi
sabah 3 hurma 1 fincan şekersiz sütsüz kahve

öğle 5 hurma 3 kaşık lıght yoğurt

akşam ızgara hamsi havuçlu turplu salatayla

yürüyüş 65 dk

pazar

sabah 2 haşlanmış yumurta 1 tavada soğanlı yumurta, tulum peyniri 2-3 dilim domates şekersiz çay

ara 1 nar

saat 3 gibi mangalda sucuk ve tavuk şiş , 2 köz biber 2 bardak ayran biraz da lavaş yedim

ara sütlaç (eşimin babannesine gittik o yapmış yemicem dedim üzüldü siz geleceksiniz diye yaptım dedi kıramadım:KK43:

akşam 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu

spor yok ama eşimin babannesinin bahçesini tırmıkladım baya yoruldum onu yaparken

toplight toplight morordek morordek

Hayirli kandiller hanimlarrr :KK66:
Menumubyazip yaticam hemen
Kahvalti
2 haslanmis baharatli tuzsuz patates

Arada 1 bucuk haslanmis patates
Su.5'i bi arada cay
Ihlamur 1 bardak
Nescafe 2si1 arada

Aksam 2 patates firinda elma dilim seklinde yagki kagit uzerinde pisirdim bide yarim haslanmis patates kalmisti onuda yedim

2 lokma haslanmis tavuk :KK43:
Arada 5'i bi arada cay 2 kupa

Su 2.5 lt
Spor
3mill leslie
30 dakika bantla pilates hareketleri
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
25 bi bacak 25 bi bacak yan yakma hareketi
30 sn plank

Bgunluk benden bu kadr yarin takimi bole sessiz gormek istemiyorum ama lutfenn :sinirli:

morordek morordek toplight toplight :KK36:
vayy vayy spora bakk süperr :KK9:

neden herkes patates yemiş anlamadım diyetin bi parçasımı canım o

Gunaydinlar
Günaydınlarr..

canım illaki bi önerisi olur, ilaçsız atlatmaya çalışmakta aslında çok iyi bişi değil, gerektiği yerde ilacını kullanmalısın.
Bugun biraz daha iyiyim canim. Ayva çayı iyi geldi sanirim baya azaltti oksurugumu falan. Insallah gecer artik
Kan testı sonucumnegatıfffffffffff
Gozunaydin canim ;)

Back
X