Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldum :hasta: öğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün:hasta: dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum :kahve:

ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız :KK14:

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.. şimdi de grip oldum :hasta: öğleden önce hastanedeydim dökülüyorum valla.. cuma günü kulağım tıkandı kimseleri duyamıyordum neyseki doktora gittim birini açtı diğeri için de çarşamba günü gidicem.. çok hastayım bugün:hasta: dökülüyorum resmen müdür bile acıdı halime oturuyorum öyle hastaneden geldiğimden beri kitap okuyordum :kahve:

ee sizler napıyorsunuz çok ayrı düştük yaa bu hafta valla koşturmaktan sokaklarda bi soğuk bi sıcak şifayı kapmışım anlicanız :KK14:
Geçmiş olsun cnm

süpeer :KK73::KK73::KK73:

tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :) ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün :KK48::KK48:

sen isveç'e mi başladın matilda34 matilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
Canım ben bugün dukan yapıyorum
Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)
19 günlük bi program yaptım kendinmë onu uyguluyoruz bugünden itibaren

Yarından itibaren 3 gün hurma yapıcam sonra 3 gün dukan sonra önümüzdeki pazartesi lahana yapıcam 1 hafta lahanaya beklerim yani :)

dukanı alayım, lahanayı almayayım şişip kaldım onda ne aldım ne verdim :( hurmadan da bıktım valla beni en tatmin eden dukan oldu, canım dukan amcam bırakmam hayatta artık :)

programın süpermiş ama sıkılmadan devam o zaman, sıkılmaya yer yok :)

geçmiş olsun tatlım

süpeer :KK73::KK73::KK73:

tamam canım, motivasyona ihtiyacım var, motive edicek bu beni inşallah :) ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bak yeniden başladık herşeyi unut son 19 gün :KK48::KK48:

sen isveç'e mi başladın matilda34 matilda34 uydurdum mu ben :) kızlarla 5te 5 yapmıosun heralde..
bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

Yılbaşında netten güzel bir elbise alacağım şuan başka yeni kıyafet almadim ozman onunla atarım olmaz mı wendy wendy

tamam süper olur o zaman, ben aldım bissürü cici :KK73:

bende sevemedim bu 5 diyetini benim kendi diyetim daha güzel

valla doya doya yemeye alışmışım sanırım, hurma falan zor geldi tek yönlü beslenme, dukan gözü de karnı da doyuruyomuş meğer, canım benim :KK200:

Back
X