Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Bugün çok saçma sapan beslendim
Dün kipatates yuklemesinden sonra artık patatesi menulerinde çıkarmak gerektiğini bi kez daha öğrendim
Zaten yüksek olan şekerim patatesin YuksekGİ si yüzünden iyice yükseldi
Surekli tatlı yeme isteği doğdu
Gece kahvaltı yerine oruç tutacağım diye
Brokoli domates soslu
Pancar ve havuç limonlu
Öğle 14:30
Peynirli omlet
3_4 zeytin
2 çatal reçel
2 çatal helva aldım hiç sevmem tahin helvasını canım çekti
Akşam
Meyve salatasi 3 kaşık yoğurtla Elma armut ayva ve portakalda oluşan oglumla yedik
Ara
Sütlü Türk kahvesi
Asıl bomba yulaflı saklikoy çikolatalı
Yine oglumla beraber yedik
Bu krizi ancak bu kadar hasarla anlatabildim
Ama yarın yeni bir gün ve inşallah biraz düzelme yaşarım kendi diyetime Gore beslenecegim
Bi daha şok diyet yapmayacağım inş
Su 2 lit
45 dakika yuruyus
1 saat pilates
100 mekik
toplight toplight morordek morordek
Amaniiin Aysem sen bile boyle menu yazdiysan:) saka bi yana tabi seker problemin varsa iyi bile atlatmissin. Sen kendi diyetine geri dön madem gayet iyi gidiyosun

Amaniiin Aysem sen bile boyle menu yazdiysan:) saka bi yana tabi seker problemin varsa iyi bile atlatmissin. Sen kendi diyetine geri dön madem gayet iyi gidiyosun
Walla kaptanım bende şaştım bu duruma yani pastalara falan saldirmadigima şükür
Evet yarın salı menumle devam edeceğim inş Artık daha çok dikkat ederim nevrim döndü çok yükseldi sanırım nerden yedim patatesi :-)
Ben biliyorum bana neyin iyi geldiğini de eziyet ediyorum işte kendime bi daha mı tövbe :-)

O süpersin ya

Lahanaya da ben mi arkadaşlık etsem. :)))

Hem çokda renkliydi sıkıldın mı?

Bende almıştım bayramdan önce
Ama bitanesi 36 beden olmadı. Eşim onu bir arkadaşına hediye et sen nasılsa giyemeyeceksin falan diyor. Daha çok asılıyorum.Geçen giydim ama fermuarı zorla kapandı. Birde boydan ki eğer olursa çok zayıf gösterecek.

Olur canım.Yapalım. Sen kaçta yapıyorsun.

Süper olur.

Ben az önce yaptım Ebrucum, ya yatmadan ya da sabah yaparım ben :)

Bugünkü menüm
Bugün çok saçma sapan beslendim
Dün kipatates yuklemesinden sonra artık patatesi menulerinde çıkarmak gerektiğini bi kez daha öğrendim
Zaten yüksek olan şekerim patatesin YuksekGİ si yüzünden iyice yükseldi
Surekli tatlı yeme isteği doğdu
Gece kahvaltı yerine oruç tutacağım diye
Brokoli domates soslu
Pancar ve havuç limonlu
Öğle 14:30
Peynirli omlet
3_4 zeytin
2 çatal reçel
2 çatal helva aldım hiç sevmem tahin helvasını canım çekti
Akşam
Meyve salatasi 3 kaşık yoğurtla Elma armut ayva ve portakalda oluşan oglumla yedik
Ara
Sütlü Türk kahvesi
Asıl bomba yulaflı saklikoy çikolatalı
Yine oglumla beraber yedik
Bu krizi ancak bu kadar hasarla anlatabildim
Ama yarın yeni bir gün ve inşallah biraz düzelme yaşarım kendi diyetime Gore beslenecegim
Bi daha şok diyet yapmayacağım inş
Su 2 lit
45 dakika yuruyus
1 saat pilates
100 mekik
toplight toplight morordek morordek

Ay o çikolatalı saklıköy de ne güzel yaa, bayılıyorum ona ben :) afiyet olsun canım metabolizma şaşırtmışsın, senin hemen bagırsaklarda bozulur şimdi bu kadar değişik beslenmeye :)

2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkma :KK66: insallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik :KK66:

ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim :KK66: 5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde :KK66:

gozun aydin canim rahatlamistr icin :KK66:

bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm :KK49::KK73:

Süpersin didoşum, lesliesiz yatmak yok, her yerim ağrıyo anam sabaha nolcam Allah bilir :)

Bu hafta bomba bekliyorum senden, çıtayı yükselttin bozmak yok sakın bak :)

ayy bizim takım dökülüyo resmen Pumpkinspicelattee Pumpkinspicelattee tatlım sen nasıl oldun hiç sesin çıkmıyo
Dün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.

Süpersin didoşum, lesliesiz yatmak yok, her yerim ağrıyo anam sabaha nolcam Allah bilir :)

Bu hafta bomba bekliyorum senden, çıtayı yükselttin bozmak yok sakın bak :)
Ayy yok canim abartmayalim en fazla 2.5 gider oda belki amanin haaa :D ben 3mill leslie ve 15 dakika bantla pilates hareketleri yaptim canm bgun bide temzlikte yaptm daha ne olsun ;)

Dün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
cok gecmis olsun canim dikkat et neyin var bu arada yemene icmene dikkat et ilac iciyosan canm

Bgunku menum 5de 5 diyetinde 2.gunumde bitti ;)
Kahvalti 1 tabak haslanmis brokoli uzerine domates sosu yaptim
Yarim limonlu kirmizi pancar
1 tane salatalik

Arada
Su
2'si 1 arada nescafe
5'i bi arada cay 1 kupa

Aksam
yogurtlu brokoli 1 tabak aslnda ygurt yoktu aam doymak icin yogurtlu yedim sporda yaptgim icn snra kotu oluyorum malesef :(
Yarim kirmizi pancar limonlu
1 salatalik
Arada 5'i bi arada cay ve su

Su 2.5 lt
Spor
1 2 saat ev isi
3mill leslie
15 dakika bantla pilates hareketleri

Bgunluk benden bu kadr yarn grusuruz kizlarr ;)
morordek morordek toplight toplight

Ben az önce yaptım Ebrucum, ya yatmadan ya da sabah yaparım ben :)

Ay o çikolatalı saklıköy de ne güzel yaa, bayılıyorum ona ben :) afiyet olsun canım metabolizma şaşırtmışsın, senin hemen bagırsaklarda bozulur şimdi bu kadar değişik beslenmeye :)
Ne bilsin o biskuviden sonra fena bozuldu direk karın ağrısıyla wc kostum :-)

Nerde oturuyo şimdi annenler? Gelde alem hatun görsün :) yok mu şöyle yakınlarda düğün dernek bişi? Çık ortaya salın bi güzel :) kardeşin evli miydi?
Eşimin yigeni nin düğünü var yazın tüm akrabalar orda olur herkes bi şok olacak güzel bi abiye sözü var eşimin

Walla kaptanım bende şaştım bu duruma yani pastalara falan saldirmadigima şükür
Evet yarın salı menumle devam edeceğim inş Artık daha çok dikkat ederim nevrim döndü çok yükseldi sanırım nerden yedim patatesi :-)
Ben biliyorum bana neyin iyi geldiğini de eziyet ediyorum işte kendime bi daha mı tövbe :-)
Iste benim demek istediğim de hep bu aslinda bi noktadan sonra metabolizmasini taniyor insan, ona gore beslenmeye basliyor. Sen bildiginden şaşma canim ;)
Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; şekersiz sütlü nescafe

Öğle; baharatlı et haşlama, tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi

Akşam: fırın tavuk, minik parça somon, acılı ezme

Su; 1,5 lt
Spor; koşturmaca + Leslie 3 mile :rolleyes:

toplight toplight morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak
Oh Leslie'ler yapiliyor bakiyorum bravo ;)
Aman kimsecikler de yokmuş :cry: yatıom madem bende, iyi geceler şekerler :KK15:

Hiç ses etmeyen hatunlar var, yarın ses etmezlerse ifşa etcem takımı ayaklandırcam haberleri olsun :KK48::KK48:
Cek kulaklarini wendi sopayi verdim sana :KK48:
Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Ben tahlsonuclarimi aldim yarın doktora da gösterecem hem kansizlik hem şeker hemde d vitamini eksikliği var d vitamini yerlerde 8
Ben okadar balık yumurta süt ürünü yiyorum nereye gidiyor bu vitaminler
Ben nasıl kg verebiliyorum
Acaba gerçekten uzaylimiyi.m :-)

Çok geçmiş olsun

Gunaydin kizlar
Ben tahlsonuclarimi aldim yarın doktora da gösterecem hem kansizlik hem şeker hemde d vitamini eksikliği var d vitamini yerlerde 8
Canim d vitamini eksikligi bi ara bende de vardi. Yediklerimizden aldigimiz d vitamini cok azmis, en iyi güneşten aliyormusuz d vitaminini doktor oyle demisti. Gunesli havalarda guneslenmeye calis 15-20 dk yetiyor zaten. Cok düşük oldugu icin damla verir sana büyük ihtimal :)

Günaydın hanımlaaar :)

canım geçmiş olsun, çok dikkat et kendine, ateş-tansiyon çok fena :( toparlanırsın inşallah en kısa sürede..

Ayy yok canim abartmayalim en fazla 2.5 gider oda belki amanin haaa :KK70: ben 3mill leslie ve 15 dakika bantla pilates hareketleri yaptim canm bgun bide temzlikte yaptm daha ne olsun :KK66:
maşallah :nazar: bence de daha ne olsun :KK48:

Oh Leslie'ler yapiliyor bakiyorum bravo :KK66:

yaptım ördekcim, heryerim ağrıyo ama :olamaz:

Cek kulaklarini wendi sopayi verdim sana :KK48:

hamiş ördek sopası aman aman dikkatli olsun herkes:sinirli::sinirli:

o vitaminler nerde bende bilmiyorum :KK48: geçmiş olsun canım, vitamin takviyesi ile halledersin..

Gunaydin kizlar

Canim d vitamini eksikligi bi ara bende de vardi. Yediklerimizden aldigimiz d vitamini cok azmis, en iyi güneşten aliyormusuz d vitaminini doktor oyle demisti. Gunesli havalarda guneslenmeye calis 15-20 dk yetiyor zaten. Cok düşük oldugu icin damla verir sana büyük ihtimal :)

aynen öyle ördekcim, günaydınlar :KK68:

Ayy yok canim abartmayalim en fazla 2.5 gider oda belki amanin haaa :KK70: ben 3mill leslie ve 15 dakika bantla pilates hareketleri yaptim canm bgun bide temzlikte yaptm daha ne olsun :KK66:

cok gecmis olsun canim dikkat et neyin var bu arada yemene icmene dikkat et ilac iciyosan canm
3 gündür feleğim şaştı bademcik iltihabi. O kadar kotuydumki anlatamam bugün 4. Günü hala beterim. Keşke grip filan olsa bir ilaç alıyorsun düzeliyorsun gripte. Boğazım parçalandı ağzıma lokma koyamadım. Penisilin vuracaklardi ama tansiyonum çok düşük olduğu için vurmadilar. Sadece ilaç içmeden önce bir yudum yiyebildim. Midem almıyor zaten regl im sever hep en hasta zamanımda beni bulmayı bi de o girdi işin içine.

Back
X