Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gündür feleğim şaştı bademcik iltihabi. O kadar kotuydumki anlatamam bugün 4. Günü hala beterim. Keşke grip filan olsa bir ilaç alıyorsun düzeliyorsun gripte. Boğazım parçalandı ağzıma lokma koyamadım. Penisilin vuracaklardi ama tansiyonum çok düşük olduğu için vurmadilar. Sadece ilaç içmeden önce bir yudum yiyebildim. Midem almıyor zaten regl im sever hep en hasta zamanımda beni bulmayı bi de o girdi işin içine.

hepsi üst üste geldi desene :( Allahım acil şifa versin sana canım.

2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkma :KK66: insallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik :KK66:

ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim :KK66: 5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde :KK66:

gozun aydin canim rahatlamistr icin :KK66:

bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm :KK49::KK73:
sonradan okudum diyetin içeriğini kuzum patates varmış ilk gün
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın :KK49:
Dün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
çok geçmiş olsunn canım benim dikkat et kendine
insan hastayken canı pek bişey istemez ama ilaçta içiyorsun yemeye çalış oyüzden

günaydın kızlar ... dünkü menüm

sabah sek quark tarçınlı içine 1 kaşık yulaf kepeği koydum
şekersiz sütsüz kahve

öğle tarhana çorbası ve mantar sote çorbanın içine fırınlanmış kıtır ekmek parçaları koydum

ara sütlü şekersiz kahve

akşam tavada sucuk

yürüyüş 60 dk
su az oldu dün 1,5 litre kadar

toplight toplight morordek morordek

3 gündür feleğim şaştı bademcik iltihabi. O kadar kotuydumki anlatamam bugün 4. Günü hala beterim. Keşke grip filan olsa bir ilaç alıyorsun düzeliyorsun gripte. Boğazım parçalandı ağzıma lokma koyamadım. Penisilin vuracaklardi ama tansiyonum çok düşük olduğu için vurmadilar. Sadece ilaç içmeden önce bir yudum yiyebildim. Midem almıyor zaten regl im sever hep en hasta zamanımda beni bulmayı bi de o girdi işin içine.
Canım dikkat et.Geçmiş olsun

Dün gece hastanelik oldum malesef. Ateşim 39 tansiyon 7 4. Bu pazar önemli bir sınava gireceğim hem aşırı hastayım hem de regl oldum cuma günü kilo bildirimi mi yaparım ama pazara kadar düzenli paylaşım yapamayacağım haberiniz olsun. Günde 10 adet ilaç içiyorum malesef. Diyete devam Hatta bugün hiç birşey yemedim.
canım dr rapor falan verdi mi evde dinlensen bari tatlım yaa hem ateşin yüksek hem tansiyon çok düşük çok dikkat et kendine

Kızlar hep unutuyorum menümü yazmayı
Dünün menüsü
Kahvaltı:
yarım haşlanmış yumurta
Yarım domatesli yumurta
Öğle:
1 kk peynir 2 yumurta omlet
Ara:
Çay 1y.k kuru dut 1 y.k leblebi
Akşam:
fırında soğan patates
1 dilim tahıllı ekmek
Spor 1 mile
Su: 1 litre olmuştur

şekersiz sütsüz kahve

öğle tarhana çorbası ve mantar sote çorbanın içine fırınlanmış kıtır ekmek parçaları koydum

ara sütlü şekersiz kahve

akşam tavada sucuk

yürüyüş 60 dk

kuzucum akşam yemek yenmiş hayırdır :KK48: beslenme değişikliği mi?

Kızlar hep unutuyorum menümü yazmayı
Dünün menüsü
Kahvaltı:
yarım haşlanmış yumurta
Yarım domatesli yumurta
Öğle:
1 kk peynir 2 yumurta omlet
Ara:
Çay 1y.k kuru dut 1 y.k leblebi
Akşam:
fırında soğan patates
1 dilim tahıllı ekmek
Spor 1 mile
Su: 1 litre olmuştur

akşamki yemek patates değil de keşke protein olsaymış ebruş, o zaman dukan usülü olurdu süper olurdu :KK48:

of bacaklarım çok ağrıyo benimm, hamlamışım sanırım leslie 3 mile sonrası. Kollarım ağrır diyodum ya bacaklarım ağrıdı ama tartıda eksi görmedim bugün :olamaz: cumaya kadar eksi olur mu dersiniz?

of bacaklarım çok ağrıyo benimm, hamlamışım sanırım leslie 3 mile sonrası. Kollarım ağrır diyodum ya bacaklarım ağrıdı ama tartıda eksi görmedim bugün :olamaz: cumaya kadar eksi olur mu dersiniz?
canım alışkın olmayınca fazla spor kasları şişirir sen perşembe gün spor yapma ya da hafif yap

canım alışkın olmayınca fazla spor kasları şişirir sen perşembe gün spor yapma ya da hafif yap

olabilir, yapmayım perşembe o zaman.

kızın nasıl oldu tatlım sen yanındamısın yoksa kreşe gidiyor mu?

iyi şükür kaptanım, bandajı çıkarttırdı taktırmadı sonra da, ağrıyo falan demedi, doktorumuz da fazla radyasyona gerek yok kaynar o çocuklarda sıkıntı olmaz demişti, götürmedik bi daha. annem bakıyo yanında değilim, ha bire kızıyo o da hafta sonu zayıflatıosun bakmıosun çocuga diye :KK48::KK48: daha nasıl bakılırsa bilmiyom valla :KK48::KK48:

kuzucum akşam yemek yenmiş hayırdır :KK48: beslenme değişikliği mi?

akşamki yemek patates değil de keşke protein olsaymış ebruş, o zaman dukan usülü olurdu süper olurdu :KK48:
yok kuzum çok acıktım dün akşam neden bilmiyorum öğlen çorbanın içine attığım kruton ekmekten mi bilmiyorum
bide erken yedim öğle yemeğini saat 12 de yedim oyüzden de olabilir

yok kuzum çok acıktım dün akşam neden bilmiyorum öğlen çorbanın içine attığım kruton ekmekten mi bilmiyorum
bide erken yedim öğle yemeğini saat 12 de yedim oyüzden de olabilir

ekmekten olabilir, baksana ayşe öğretmenim de patates yiyince kaçamak yapmaktan alıkoyamamış kendini :(

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

şekersiz sütsüz kahve

ara sütlü şekersiz kahve

akşam tavada sucuk

yürüyüş 60 dk

7 gün hurma yaptın demi cnm kaç gitti toplamda

Zamanla geçer devam et bırakma sakın :)

Ay işin uzmanı burdayken bana laf söylemek düsmezdi tabi ama ben de doktordan duydugumu paylasayım dedim :KK48:

aa estağfurullah canım, en iyi başına gelen bilir derler :KK48:

haftada 5-6 gün yapayım diyorum leslieyi perşembe hariç iyi olur dimi? sabah karnım dümdüzdü, dedim heralde 5'lere geçtim ama yok valla artıyım, kas yapıp kilo almam inşallah, iyi terletti yalnız o değil de :KK48::KK48:

Back
X