Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aa estağfurullah canım, en iyi başına gelen bilir derler :KK48:

haftada 5-6 gün yapayım diyorum leslieyi perşembe hariç iyi olur dimi? sabah karnım dümdüzdü, dedim heralde 5'lere geçtim ama yok valla artıyım, kas yapıp kilo almam inşallah, iyi terletti yalnız o değil de :KK48::KK48:
Wendi cim sabredip devam et başta kilo veremiyosun ama sonra çok hızlı gidiyo spor ilk başladığında kaslarda ödem yapıyo bi önerimde spordan sonra esnemë yap onunda çok faydası oluyo

aa estağfurullah canım, en iyi başına gelen bilir derler :KK48:

haftada 5-6 gün yapayım diyorum leslieyi perşembe hariç iyi olur dimi? sabah karnım dümdüzdü, dedim heralde 5'lere geçtim ama yok valla artıyım, kas yapıp kilo almam inşallah, iyi terletti yalnız o değil de :KK48::KK48:
Yok ya Leslie'den kas yapman cok zor canım :) Ama sen yeni başladıgın icin simdilik persembeleri yapma istersen, zamanla vucudun alıstıkca yaparsın ;)

Wendi cim sabredip devam et başta kilo veremiyosun ama sonra çok hızlı gidiyo spor ilk başladığında kaslarda ödem yapıyo bi önerimde spordan sonra esnemë yap onunda çok faydası oluyo

tamam canım, esnemeyi artırıyım bari.

Ay kızlar 11 de 5 hurma 1 kase yoğurt yedim ama acıktım sanki nası bitcek bakalım bugün :)

off bende çok acıkmıştım yaa hurmayla, tek güzel tarafı wc olayı :KK48:

Yok ya Leslie'den kas yapman cok zor canım :) Ama sen yeni başladıgın icin simdilik persembeleri yapma istersen, zamanla vucudun alıstıkca yaparsın :KK66:

tamam canım, ay kas olmasın yaa, burn fat wideoları var azıcık alışayım yağ yakma programını yapıcam. kuzenim kilo vermeyi bilmiyosunuz ondan böylesiniz yapmanız gereken şey yağ yakma programlarını uygulamak diyodu, kilo vermemen imkansız diyodu da o da inanılmaz zor geliyo bana :rolleyes: alışmak lazım ama alışıcam :KK17:

Menüm
Kahvaltı:
1 elma
Ara:
1.5 kk peynir ve 1 yumurtadan omlet
Çay
Öğle:
4 kepçe tarhana çorbası
yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
Akşam:
1 kase yoğurt
4 hurma çay
Akşamı henüz yemedim. Ama planım bu :))
İnşallah yarına eksilere geçerim.Bu hafta listeye girdim artı gelemem artık.

ekmekten olabilir, baksana ayşe öğretmenim de patates yiyince kaçamak yapmaktan alıkoyamamış kendini :KK43:
sanırım canım ekmekten de olabilir erken yedim oyüzden de olabilir bugün uno denge ekmek aldım öğlen ondan yedim bakalım akşama acıkmazsam dünki kruton acıktırmış demektir
7 gün hurma yaptın demi cnm kaç gitti toplamda
öğle yemekleri
tam 7 gün yapmadım canım 5 buçuk gün diyelim cumartesi akşam normal yemeye başladım çünkü
5 buçuk günde 2 kilo gitmişti bende

tamam canım, esnemeyi artırıyım bari.

off bende çok acıkmıştım yaa hurmayla, tek güzel tarafı wc olayı :KK48:

tamam canım, ay kas olmasın yaa, burn fat wideoları var azıcık alışayım yağ yakma programını yapıcam. kuzenim kilo vermeyi bilmiyosunuz ondan böylesiniz yapmanız gereken şey yağ yakma programlarını uygulamak diyodu, kilo vermemen imkansız diyodu da o da inanılmaz zor geliyo bana :rolleyes: alışmak lazım ama alışıcam :KK17:
yağ yakma programı nasılmış canım banada anlattt
Tamam cnm pazartesi başlıyalım ona göre ayarla madem kendini :)

Bende 5 erden 4 öğün yapıyorum cnm
tek sayı ye ama kuzum tamam mı ? 4*5=20 yapıyor ya sen 1 tane daha ye 21 olsun

yağ yakma programı nasılmış canım banada anlattt

araştırıyorum, netleşsin yazarım canım.

mesela yağ yakıcı yürüyüş; 15 dk normal tempolu yürüyüş, 2 dk nefes nefese yürüyüş, 5 dk normal tempo +2 dk nefes nefese diye gidiyo bunu en az 30 dk yapıyosun, vücudu şaşırtarak yani. havalar güzelken yürüyodum keşke öyle yürüseymişim. hep aynı tempo iyi değilmiş.

şimdi leslie'ye alışayım burn fat olan videolarını yapıcam :)

Merhaba kızlar
wendy wendy dün tutamadım kendimi
Bugün doktordaydim yeni dönüyorum şeker ve i nsulin direncinden dolayı metformin başladık bide 8 hafta d vitamini alaçam diyetime devam etmemiz söyledi doktor
Bu ilaçlara zayıflamak kolaylaşacak
Hormon değerlerin yüksek çıktı cuma tekrar bakilacak sonra gerekirse smear yapılacak amma uzun iş git gel bitmedi

Ben bi ara Jillian yapıyodum onda bile kas yapmadım, Leslie'de hiç yapılmaz merak etme :) Vucut alısınca Leslie hafif kalıyor zaten, o dediklerine gecersin ;)
karar defterini okudum sanırım 64,6 olunca mezun olabiliyorum
yılbaşına kadar dikkat etmem lazım yediklerimee
Evet canım dogru hesaplamıssın, 64.6 olunca mezun olabilirsin :)

2 gun dikkat etsen gider canm okdar tkma :KK66: insallah 2.5 kilo hedefimi tuttururum canim bakalik :KK66:

ayy tesekkur ettim canim bundan sonra bole insallah hergun yapicam bakalim yil basinda etkisini gorucekmiyim :KK66: 5de 5 dyeti yapiyoruz canim ilk gun patates snra sebze et meyve yumurta dye gidiyo ole isde :KK66:

gozun aydin canim rahatlamistr icin :KK66:

bennnnn bennnn bendeee varimmmmmm :KK49::KK73:
Sorma canım acayıp rahatladım hala olmadım ama olsun olmadıgını bılmek super duyguuu

Back
X