Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünü de yazayı eksık kalmasın
Sabah
2yumurtadan omlet
Peynır cay yesıllık

Ara
biraz yogurt

Öğle
2kasık z.yaglı fasulye
bıraz suzme peynır acı bıber

Ara
1sade tarcınlı turk kahvesı
2kuru ıncır
bıkac oarca cevız

Aksam
1kase yogurt
1yesıl elma

Su 3lt
Spor 1saat yuruyus
40dk parktakı spor aletlerı

morordek morordek toplight toplight

image.webp

günaydın kizlar;
bugün minnak prensesimin doğumgünü. dün isten gelir gelmez hazırlık yaptım. yorgunluktan uyuya kalmışım.
dünkü menüm:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile labneli sandiviç
beyaz çay şekersiz

öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt

ara öğün
yeşil elma 15 adet badem

yayla çorbası
tavuk ızgara domates

kaçamak 5tn etli yaprak sarması (yağsız ama. bugün davette yemek için kendime özel yaptim)

normalde akşam yemeklerinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama yarim kepçe çorbayı kimseye satamadım. dokmeyede kıyamadım.

maalesef dün akşam spor yoktu.

Nice mutlu, sağlıklı ve upuzunnnnn seneleri olsun inşallah. Nice yıllara :nazar:

Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce

Vvaaayyy çok fena gaza geldim sayende ya, süper süper :rolleyes: ay fikrini açalabilir miyim müsaadenle? İnşallah bende 10 kg verdiğimde foto paylaşiyim.
Tebrik ederim canım gerçekten, fotoların devamını bekliyoruz :nazar::nazar::nazar:

O zaman liste zamanı öncelikle belirteyim nobetteyim ve hastane yemeklerini tahmin edersiniz
Sabah 1 kase çorba
Ara 1 türk kahvesi orta
Öğlen salata 2 kaşık yoğurt 1 kase çorba ve 1 şekerpare
Aksam yarın balık kızartma
Salata 1 kase yoğurt yarim çatal tahin helva
1.5ltre su 7bin adım sabaha kadar ayaktayım 1 bardak yoğurt düşünüyorum çok acıkırsam bir de elma

Gecmisi simdi bitirdim yeni gelenlere hosgeldin diyorum hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz umarim

inatettimolacak inatettimolacak supersin ozgem ben yetisemicem sana anlasildi kendime yeni rakip buldum ayni kiloda oldugum matilda34 matilda34 kizz gel yarisalim seninle bu ozge beni solladi :63:iyice kurukabçık oldu :KK53:

@candy_candy senin durumunu hic begenmedm zopami alcam yakinda elime :sinirli: takipteyim seni haberin olsun:sopa:

@wendigo sahalara donmusun bebisim sana guveniyorummmmm hadi bas gaza askim bas gaza :KK70:

toplight toplight kaptanim sende kir artik su 7lerin bacagini :63:

morordek morordek 11 kilo suana kadar gayet iyii 4 kilo daha alsan 15 gayet ideal ordekimmm:KK15:

@ebrusonmez canim tebrikler son 800 he hadi bakalim En Büyük TÜRKİYE

@medusa38 robocopcum before afterini koyarmisn artik onca insan merakda tee nerelerde kalmis yorma bizi :KK48:
Bugün çok hasta oldum cnm ya zaten hastaydım toparlayamadım bi türlü yarına düzeleyim biraz cumaya en çok veren kazansın tabi
Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Siyah olmasına rağmen arada çok fark cnm bravo 68 halini de görelim inşallah en kısa zamanda:)

Kahvaltı
Peynirli ve az sucuklu omlet
Şekersiz çay
5 ceviz

Ara
Filtre kahve, yarım yağlı süt+şekersiz

Öğle
3 kaşık pilav
Yarım pors kuru fasulye

Ara
2 hurma

Akşam
1 dilim fırın somon
1 etimek
Az salata

Spor yapamadım ama 3 saat boyunca kızımın peşinde avm deydik. :)))) Bir nevi spor sayılabilir sanki he he :KK71:
Başka bir şey yapacak hal kalmadı bugün için bende.

O zaman liste zamanı öncelikle belirteyim nobetteyim ve hastane yemeklerini tahmin edersiniz
Sabah 1 kase çorba
Ara 1 türk kahvesi orta
Öğlen salata 2 kaşık yoğurt 1 kase çorba ve 1 şekerpare
Aksam yarın balık kızartma
Salata 1 kase yoğurt yarim çatal tahin helva
1.5ltre su 7bin adım sabaha kadar ayaktayım 1 bardak yoğurt düşünüyorum çok acıkırsam bir de elma
Hastane yemeği de olsa ogleyin ana yemek çıkmadı mı sebze et falan? Sekerpare olmasa iyiymis yine de menün

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım beni dahada motive ettiniz
Bilerek hem açık renk hem bol giydim fark varsa o şekilde belli olsun istedim dar giyince fark bariz gorunurdu her şekilde diyerekten düşündüm.evet bir tık fazla protein alıyorum yağ ya kimi olsun kas kaybı olmasın diye sanırım doğru yoldayim☺

Vvaaayyy çok fena gaza geldim sayende ya, süper süper :rolleyes: ay fikrini açalabilir miyim müsaadenle? İnşallah bende 10 kg verdiğimde foto paylaşiyim.
Tebrik ederim canım gerçekten, fotoların devamını bekliyoruz :nazar::nazar::nazar:
Tabisi de calabilirsin datlum☺ seni motive ettiysem ne mutlu çok sevinirim

Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)

Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)

Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)

Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum:ıslık:

Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)

Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)
teşekkür ederim.
sarma az ama gece 11 den sonra olması kötü oldu.

Kızlar bugün hiç bakamadım çeyiz işlerinden yeğenimin çeyizini toparladik..
Yarın çeyiz dizmeye gideceğiz herşey hazır..
Bugünkü menumu paylasayim
Sabah: 7:30
Haşlama yumurta
Süzme peynir
2 dilim beyz peynir
Zeytin 4 tane
2 dilim çavdar ekmeği
Öylen 1 de
Bir karnıyarık
Bir bardak ayran zencefil zerdeçal ve tarçın karışımlı
Saat 4 de
Çay ve bisküvi 4/5 tane
Akşam geç saatlerde
Bir tabak mısır çorbası
Turşu
Gün içinde 1 buçuk lt su
2 mil leslie

günaydınlar
tosom çok fark var tatlım
dün güzel başlayan bir günü bira ve biraz kavrulmuş fıstıkla mahvettim ama unutmuşum heralde bütün gece midem agrıdı akşam yemekte ızgara balık salata yedim ama dedim ya mahvettim bu arada hedefime maalesef ulaşamadım 70 i göremedim ki 68 i göreyim :(

Back
X