- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #231.961
Kızlar gıyım tarzımı hıc sevmıyorum koruma donemınde dolabımı yenılemek ıstıyorum inşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kizlar;
bugün minnak prensesimin doğumgünü. dün isten gelir gelmez hazırlık yaptım. yorgunluktan uyuya kalmışım.
dünkü menüm:
sabah
2 dilim çavdar ekmeği ile labneli sandiviç
beyaz çay şekersiz
öğlen
ezo gelin corba
tavuk döner
salata
yoğurt
ara öğün
yeşil elma 15 adet badem
yayla çorbası
tavuk ızgara domates
kaçamak 5tn etli yaprak sarması (yağsız ama. bugün davette yemek için kendime özel yaptim)
normalde akşam yemeklerinde karbonhidrat almamaya çalışıyorum ama yarim kepçe çorbayı kimseye satamadım. dokmeyede kıyamadım.
maalesef dün akşam spor yoktu.
Hiiçç.. Bizim orda derler k, "Ayıp da bişe"
Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Bugün çok hasta oldum cnm ya zaten hastaydım toparlayamadım bi türlü yarına düzeleyim biraz cumaya en çok veren kazansın tabiGecmisi simdi bitirdim yeni gelenlere hosgeldin diyorum hedeflerinize en kisa zamanda ulasirsiniz umarim
inatettimolacak supersin ozgem ben yetisemicem sana anlasildi kendime yeni rakip buldum ayni kiloda oldugum
matilda34 kizz gel yarisalim seninle bu ozge beni solladi
iyice kurukabçık oldu
@candy_candy senin durumunu hic begenmedm zopami alcam yakinda elimetakipteyim seni haberin olsun
@wendigo sahalara donmusun bebisim sana guveniyorummmmm hadi bas gaza askim bas gaza
toplight kaptanim sende kir artik su 7lerin bacagini
morordek 11 kilo suana kadar gayet iyii 4 kilo daha alsan 15 gayet ideal ordekimmm
@ebrusonmez canim tebrikler son 800 he hadi bakalim
@medusa38 robocopcum before afterini koyarmisn artik onca insan merakda tee nerelerde kalmis yorma bizi![]()
Siyah olmasına rağmen arada çok fark cnm bravo 68 halini de görelim inşallah en kısa zamanda:)Siyah tişörtle olan 88.7 di geride bugün 78.0 fark varmı sizce
Hastane yemeği de olsa ogleyin ana yemek çıkmadı mı sebze et falan? Sekerpare olmasa iyiymis yine de menünO zaman liste zamanı öncelikle belirteyim nobetteyim ve hastane yemeklerini tahmin edersiniz
Sabah 1 kase çorba
Ara 1 türk kahvesi orta
Öğlen salata 2 kaşık yoğurt 1 kase çorba ve 1 şekerpare
Aksam yarın balık kızartma
Salata 1 kase yoğurt yarim çatal tahin helva
1.5ltre su 7bin adım sabaha kadar ayaktayım 1 bardak yoğurt düşünüyorum çok acıkırsam bir de elma
Kızartma vardı öğlen hiç hoş değildiHastane yemeği de olsa ogleyin ana yemek çıkmadı mı sebze et falan? Sekerpare olmasa iyiymis yine de menün
Tabisi de calabilirsin datlum☺ seni motive ettiysem ne mutlu çok sevinirimVvaaayyy çok fena gaza geldim sayende ya, süper süperay fikrini açalabilir miyim müsaadenle? İnşallah bende 10 kg verdiğimde foto paylaşiyim.
Tebrik ederim canım gerçekten, fotoların devamını bekliyoruz![]()
teşekkür ederim.Ogleni ettim buraya gelene kadar ama gunaydinlaaar guzel bi gun olsun :)
Ay evet eger o açıdan tebrik ettiysen tesekkur ediyorum canım :)
Bence menu guzel neye kizicaz biraya mı :) kucuk icmissin zaten bi sey olmaz o kadar :)
Sagol krakerim ama asıl kiloyu son 2 ay alirsin diyoollaaa ben ondan korkuyorum
Bence menu guzel canim sarmayı da cok abartmamissin bence. Dogum gunu kutlu olsun prensesin :)
Hafta hafta cektim wendicim, babycenter uygulaması yüklü telefonumda oraya yükledim ustune otomatik haftasını yazıyor falan takibi daha kolay oldu :) o zaman birazdan kaptanimin dedigi gibi sizin görebileceğiniz sekilde bi album olusturayim profilimde dun cektigim fotoyu eklerim :)
Profesyonel foto ceken bi arkadaşım var ondan rica edecegim cekmesini hem son aylarimda disarda hava guzelken bi ceker hem de dogum sonrasi hastanede ceker diye düşündüm :) sonra albüm yaptırırım onları :)
çok teşekkür ederizMenü bence gayet güzel, Mutlu yıllar prensese de, allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin![]()
çok teşekkür ederiz.cnm menü gayet güzel akşamki çorbaya takılma diyetisyenler hep veriyor bende mutlaka akşamları çorba içiyorum minnak prensesin doğum günü de kutlu olsun