Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi

Sabah 4 tane patates kızartması
Akşam iki kaşık pilav 2 kaşık patates yemeği 1 bardak ayran
Keşke yemeseydim çok pişmanım aglicam

Merhaba guzellerim dun ki internet sıkıntım bugün çözüldü gibi şükür

Ozlemcim hayırlı olsun diyelim seni ve fancy i ikiye katlayacagimi belirtmek isterim sekerimmm☺☺☺

Hava güzel enerjik ve dincimmm
Hadi bakalım insallah hepimiz cok güzel sonuclar alırız canım..:KK68:

Tatlım seninki pek cadı:KK36:

Sorma kuzum sorma :)

Kızlar bugün çok yedigimi hissediyorum ve bugün hiç kalori yakamadim yaktiklarimi aldım gibi

Kuzucum diyete uygun değil hiç biri ama hem miktarı az hemde vücudu şaşırtmış olacaksın, bence sıkıntı yok, sporunu yap sen :)

Canım tam tersi cok degilde az hatta cok az yemissin ama saglıksız seyler yemissin seni rahatsız eden bunlar.
Ama olan oldu kendini üzme yarın güzel bir menu ve sporla telafi edersin..:super:

Menüm;
10:00
2 haslanmıs yumurta
1 kücük dilim süzme peynir
1 dilim cavdar ekmegi
1 bardak süt ile nescafe

13:00
2 yk süt kesiginden yapılmıs tuzsuz peynir
Yarım dilim çavdar ekmegi

16:15
2 kücük parca ızgara tavuk
4 yk taze fasulye
1 kase brokoli
Tere

20:00'de 4 yk pulbiberli limonlu yogurt yerim.

2 L su uyuyana kadar 3'ü gecer
2 büyük t.kahvesi

1 kupa yesil cay
1 kupa 10 bitkili cay

Spor;
27 dk Jillian 5.ve 6.gün dün yapamamıstım bugun 2 defa yaptım toplam 54 dk

Aksamda 30 dakika stepper aletiyle spor yapar birazda dans ederim insallah..:KK6:
her şeyiyle mükemmel:KK9:
Menü
Sabah 1 yumurta 2 kaşık lor az roka 5 zeytin
Öğle dukan krep 1 dilim peynir

Ara limonlu maden suyu Türk kahvesi

Akşam balık zero

Spor 1 saat bisiklet
az ama güzel liste:KK9:

bunlar yediklerinin yanındaki kaçamaklar mı tüm yediklerin mi:KK64:
eğer kaçamaklarsa fena:KK4:
tüm yediklerin ise sağlıksız ama az telafisi kolay olur:KK19:

her şeyiyle mükemmel:KK9:

az ama güzel liste:KK9:

bunlar yediklerinin yanındaki kaçamaklar mı tüm yediklerin mi:KK64:
eğer kaçamaklarsa fena:KK4:
tüm yediklerin ise sağlıksız ama az telafisi kolay olur:KK19:
Ay ne kaçamağı ☺☺benim kaçamak yaptığım görülmüş şey değil tum gün yediklerim bunlar
Yarın telafi ederim

6 aydir soluksuz kaptanlik yaptik sinav döneminde dahi ihmal etmemeye calistim...bir kendime vakit lazimdi..o sorumluluktan biraz siyrilmak biraz kendi kendime birseyler yapmak icin bir dönem lazimdi... yoksa hala yeni üye filan cagriyorum yani :KK70::KK70: izinliym diye yan gelip yatmak yok :21: sende durumlar nasil bakiyim...masallah fistik olmussun kilo verenler listenin basini cekiyorsun :KK57::nazar::nazar:
Anladim canim arada degisiklik iyidir ;)
Ben de yapiyom biseyler iste,hain vakvakimla iddiamin bitmesine az kaldi hizlanmaliyim kaybetmeye tahammulum yok ;)
Inatettim ne birincisinin hangi liste nerede
Paylasim alanında seabahar link koyarak paylasmis canim,bikac sayfa arkada ordekcim de link koymustu. Donem siralamasi yapiliyo tum takimlar arasinda dur bakim ben de atayim linki
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-50388782

Gözün dönmüş düşmüşsun gaflete ama telafi edilmicek gibi degil harap etme kendini.. daha gun bitmedi hala yapabilirsin sporunu canim.
Hatta bence cok az yemissin biraz yogurt yesen iyi hissedersin belki kendini ;)

Iyi yapmissin ordekcim sifa niyetine bundan sonraki hareketler.ne kadar hareket edersen dogumda o kadar faydasini gorursun.Dersen ki laf soyledi sanki 5dene dogurdu yengemlerden gordum valla biri tosuncuk gibi yatti dogumda damar tikanikligi yasadi hala daha uğraşıyo,öbürü gık demeden.dogurdu cikti valla :) iyidir hareket iyidir :KK66:
Yok canım estagfurullah oyle der miyim hic her türlü öneriye açığım :) son zamanlarda yürüyüşün faydası cok diyorlar bakalım ben de kendimi cok yormadan yürüyeyim diyorum her gun :)
Ayyy utandirma yeaa :oops: bizim iddianin finishi 7mayis o zamana kadar olmuyom mezun :KK47: en son siralamada izindeydim diye yoktum üzülmüştüm iyi geldi simdi bu,bi posta daha spor yaptim :KK66:
Kız ben dogumdayken mezun olma sakın sana da duygulanmam gerek daha :D
@toplight inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek kizlar cokca tebrik ederim :KK68: 10. Takimin selamini getirdim izinli olsamda buralarda dolaniyorum:rolleyes: Basarilarinizin devamini dilerim :KK66::21:
Hosgeldin canım cok tesekkur ederiz :)
Izinde salma sakın izne çıkan zor dönüyor sonra :)
Evet cnm biraz yürüyüş yapsan doğum açısından da iyi olur
Yapicam canım bundan sonra kendimi yollara vurucam :D varsa baska onerin alırım bi dal :KK48:
Bir günde 2 jıllıan mı??:KK57:
Maşallah sana :nazar::nazar:
Bu 0zlem 0zlem de bizim kollontai gibi çıktı :KK48:

Aa ne yemişin zaten sadece kh olmuş biraz üzme kendini menüde bişi yok ki

Bugünkü menÜm

Sabah
10.00
2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
11.00
1 yumurtadan bol domatesli menemen
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
2 yaprak marul
2 şekersiz çay

Oglen 14.00
1 yesilcay
1 kase yoğurt
3 adet form bisküvi

Ara
2 sade türk kahvesi
5 fındık
10 yaban mersini

Akşam 19.00
1 bardak haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata
1.5 su bardağı ev kefiri

Ara
1 yesilcay

Su 3 litre
Spor 1 mil leslie, jillian level 1

Bu arada günaydın bana :KK43: bu saatte uyanıp kilo verme hayallerim falan var bak sen ya nasıl acaba :mad: ben yapamam ha diyeyim size boşa cirpiniyormusum gibi ya da istifa falan etmem lazım :KK43:
abartma cikilata. yapilabilir birsey. 3 ogun yeme. aksam y3m3gi yer. birde ara ogun yaparsin. ertesi gunde dengelersin. unutma kilo vermek demek yediginden fazlasini yakacaksın demek. sen yaktiktan sonra korksun senden kilolar :rapci:

Bugünkü menÜm

Sabah
10.00
2 kuru kayısı 1 bardak sıcak su
11.00
1 yumurtadan bol domatesli menemen
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim tb ekmegi
2 yaprak marul
2 şekersiz çay

Oglen 14.00
1 yesilcay
1 kase yoğurt
3 adet form bisküvi

Ara
2 sade türk kahvesi
5 fındık
10 yaban mersini

Akşam 19.00
1 bardak haşlanmış mercimekli bol yeşillikli salata
1.5 su bardağı ev kefiri

Ara
1 yesilcay

Su 3 litre
Spor 1 mil leslie, jillian level 1
yine mükemmel bir menü maşallah takımca harikasınız kızlar:nazar:
o kadar alışmışımki kötü menüler görüp saç çekmeye:KK4:ne diyeceğimi bilemedim:KK70:

aslında kalori olarak günlük alman gerekenden az görünüyor ama sen bu kadar yemeğe alışık değilsin. ver bak sen onlari bana aç bile kaldim derim :KK70:

aslında kalori olarak günlük alman gerekenden az görünüyor ama sen bu kadar yemeğe alışık değilsin. ver bak sen onlari bana aç bile kaldim derim :KK70:
Canım arkadaşım ne güzel çözmüş beni 2 aydır bunyem alışık değil bu kadar yemeye midem şişti ama 25 dkk dönüşle telafi ettim galiba

bugünkü menüm
sabah-öğlen
2 haşlanmış yumurta
1kk peynir
bol roka maydanoz dereotu
domates biber
1dilim tb ekmeği

akşam
yoğurtlu kiymali ıspanak
yesil salata
1 dilim ekmek

2.5lt su
limonlu pulbiberli yoğurt
tarçınlı türk kahvesi

jilian level 1
bisiklet karin kol bacak çalışıldı.

bu arada 1 tane cısım var. ananas taneli meyva suyu ama 61 kaloriymis. onu da spordan önce içtim.

Back
X