Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herşey canım ayran süt bile sadece su ve şekersiz bitki çayları..içilebiliyor leptin yemekten 4saat sonra salgılanıyor 5te yiyince 10 da en yüksek seviyeye çıkıyor birde aç yatınca tavan yapıyor ..sabaha gelsin eksiler :KK66:
benim leptinler :KK42:
ben ancak 8de yiyebiliyorum aksam yemeğini. artık is yerine aksam yemeğimi götüreceğim demek ki:KK42:

İçinizde bebek düşünen ya da geçmişte çok gebelik testi yapan var mı?

2. Çizgi beyaz görünüyor. Test negatiftir değil mi???
bozuk olabilir mi test negatif tek çizgi pembe pozitif 2 çizgi pembe olunca oluyor beyaz çizgiyi hiç duymadım..
benim leptinler :KK42:
ben ancak 8de yiyebiliyorum aksam yemeğini. artık is yerine aksam yemeğimi götüreceğim demek ki:KK42:
ama senin mecburi ne iş yapıyosun canım..

nerdesiniz hatunlar çok açıktım türk kahvesi yaptım geldim:kahve:
oturdum dökülün bakalım menüleri:kk77:

Kizlar menumu yaziyim
Sabah
Maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
2 zeytin
Yesillik
1 dlm ekmek

Ara
1 kucuk elma
3 kucuk galeta

Oglen
1 kepce corba
1 tavuk butu
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Salata

Ara
3 küçük galeta
1 hurma

Aksam
1 kepce corba
Bamya yemegi

2 lt su

kızlar menüm..

06,00 sabah 1 çk çörek otu yağı 1tk elma sirkeli ılık su

8 de kahvaltı 1,5 haş yumurta 2 yk lor 2 zeytin 1 yk acı sos birde buranın yöresel bir otu var onun zeytinyağlı yemeğinden 2 yk kadar yedim akşam kv göndermişti akşam yemedim sabaha bıraktım çok severim..

10,30 ara 1 gün kurusu 1 kuru incir sade türk kahvesi

13,00 öğlen 1 tabak kıymalı kapuska 4 yk yoğurt bir taze soğan

15,00 ara 1 kivi 1 yk lor

17,00 akşam 4 yk yoğurt 1 kivi 1 yk chia 2 hurma tarçın

su 2 lt ılık su
1 fincan 5'i bir arada çay
3 kupa yeşil çay
1 kupa papatya şimdi içicem

spor 40 dk yürüyüş

Kizlar menumu yaziyim
Sabah
Maydonoz suyu
1 yumurtadan omlet
Yarim kk peynir
2 zeytin
Yesillik
1 dlm ekmek

Ara
1 kucuk elma
3 kucuk galeta

Oglen
1 kepce corba
1 tavuk butu
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Salata

Ara
3 küçük galeta
1 hurma

Aksam
1 kepce corba
Bamya yemegi

2 lt su
bak güzel olmuş öğlen yemişsin akşamı hafif tutmuşsun ..:super:

ayyy senin işinde zor valla vakvakım yakın olsak her akşam yemek getirdim sana:KK15:kek börek pasta kurabiye bu hamile canı herşeyi istiyodur diye sonrada 100 kilo olurdun:KK48:
Sagol Nilgunum valla yemek yapma işi zor oluyor ne yalan söyleyeyim. Hem halsizlik hem de bu yoğunlukla yemek yapmaya vaktim kalmıyor :( yemekhaneden yiyorum oglenleri Allahtan yoksa içim kuruyup kalacak.
ALLAH sana da kolaylık versin. Bu halinle uğraşıyorsun karşılığını alırsın inşALLAH :KK39:
Sağol valla bıktım şu tez derdinden :( her gun baska bi sorun çıkıyor uyuz oluyorum.

Bugün sonunda granül sabun alabildim. Hafta sonu yıkayayım diyorum Umut'un kıyafetlerini. Sonra da hastane çantamı hazırlayayım, bu haftalardan sonra ne olacağı belli olmaz :)
toz sabun mu canım ..rendelenmiş gibimi bebek kıyafetlerinde kullanmayın demişti bana doktor canım sabun kıyafetlere daha fazla yapışıyormuş.. neden dersen isa nın atopik egzaması oldu 40 günlükken doktor bebe yağlarını toz sabunları yasakladı bunlar etken olur dedi sonra araştırınca dalinin sıvı detarjanı var bebekler için ondan kullandım doktor banyodan sonra gerçek zeytin yağı sür dedi dikkat edince kesildi şükür çocuğun yanakları pul pul olmuştu..
tabi anti alerjik mi aldığın bilmiyorum ama

toz sabun mu canım ..rendelenmiş gibimi bebek kıyafetlerinde kullanmayın demişti bana doktor canım sabun kıyafetlere daha fazla yapışıyormuş.. neden dersen isa nın atopik egzaması oldu 40 günlükken doktor bebe yağlarını toz sabunları yasakladı bunlar etken olur dedi sonra araştırınca dalinin sıvı detarjanı var bebekler için ondan kullandım doktor banyodan sonra gerçek zeytin yağı sür dedi dikkat edince kesildi şükür çocuğun yanakları pul pul olmuştu..
Yaa cidden mi? Evet toz sabun aldım Hacı Şakir 'in. Bana herkes toz sabun önerdi. Yanlış mı yaptım dersin? :(

Yaa cidden mi? Evet toz sabun aldım Hacı Şakir 'in. Bana herkes toz sabun önerdi. Yanlış mı yaptım dersin? :KK43:
bende kullanmıştım işte herkes iyi dedi doktor kullanma dedi düşününce sabunun kıyafete yapışma özelliği fazla tatlım...
kullanma olmadı sıvı olanlardan her yerde var malesef bebekler çok hassas ..
annemde güzel diye hacı şakirin toz sabunundan yolluyordu bana ist sonra burda geçiremedikte ist bakırköy lepra has. gittik sadece deri hastalıklarına bakıyor oranın tavsiyesi ile geçti
yinede sen bilirsin canım benim başıma geldiği için uyarmak istedim 2mi 3 mü lt dalinin 17 tl idi o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum

bende kullanmıştım işte herkes iyi dedi doktor kullanma dedi düşününce sabunun kıyafete yapışma özelliği fazla tatlım...
kullanma olmadı sıvı olanlardan her yerde var malesef bebekler çok hassas ..
annemde güzel diye hacı şakirin toz sabunundan yolluyordu bana ist sonra burda geçiremedikte ist bakırköy lepra has. gittik sadece deri hastalıklarına bakıyor oranın tavsiyesi ile geçti
yinede sen bilirsin canım benim başıma geldiği için uyarmak istedim 2mi 3 mü lt dalinin 17 tl idi o zaman şimdi ne kadar bilmiyorum
Hmm kararsız kaldım bak şimdi. Neyse ben bi düşüneyim bakalım, belki de dediğin gibi sıvı deterjan alırım Dalin'in falan.

iyi akşamlar kızlar:KK3:
gündüz uğrayamıyorum bir süre daha gece menümü yazıp kaçıcam sanırım az idare edin beni:KK19:
diyetimi asla bozmuyorumHoppasadece yürüyüşe çıkamıyorum ama gün boyu hep hareket halindeyim. giyin soyun in çık alışverişe git vs derken hayatımda yapmadığım kadar hareket yapıyorum:anne:

Back
X