Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ya ben dün sancilardan kıvranıyordum hiç giremedim ben yarın artı cikabilirim diyet spor falan hakgetire artık bundan sonra dikkat edicem bugün sanki daha iyiyim :/
Kv'sini seven bi Ebru var sanırım :)
Bir de ben varım :)
Sabah sabah bombayı patlatayım....
-1.100 hahaha
Eki Görüntüle 1968325
Cuma 79.9 dum
Harikasın canim ya tebrik ederim :KK54:

bu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynı :KK43: tüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter. :silah::ruh:
Ayy geçmiş olsun cnm ya :(

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
Doğru tatlim ya zaten ona göre falan diyet listesi veriyorlar :tokat:

bende öyleyim yaa, havalar geri soğudu motivem gitti :KK43: az daha ısınsa da kendime gelsem..
De mi ya artık ısınsın havalar. Bol bol yürüyüş yapalım.Güneşin altında nehir kenarında piknikler yapalım. Yeşil yeşil ağaçalar çiçek açsın.. Ohh miss..Düşününce bile bi mutluluk geldi. :p

bu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynı :KK43: tüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter. :silah::ruh:
geçmiş olsun tatlım:KK60:

wendy wendy @Iydnzp nilsub nilsub ve diger arkadaslar Cevaplarınız icin motivasyonunuz icin tesekkur ederim. wendy wendy Her ay duzenli olcmuyorum ama ekim ayinda gobek cevrem 114 cm uzeriydi simdi 97 cm :) 7 aylik hamileler gibi gobisim cikiyordu.
ister istemez insan kafasina takiyor surekli aklimda tarti var.. Strese girdim ozellikle kac gundur kendimi cok sinirli hissediyorum.
Yarından sonra daha dikkatli olcam beslenme konusunda bide 6 ogun beslenerek deneyim kendimi.
ilk defa diyet yapan bir insan degilim zaten daha oncede cok kilo verdim aldım verdim aldım.Bu yuzdende zor gidiyordur belki.Bunun uzerine Insulin direnci,vitamin eksikligi,kabızlık,stres eklenince daha zor oluyordur.Boyle telkin etmeye calisyorum bazen kendimi.:olamaz:
Rica ederim tatlım. Yeter ki kilo verelim. Moral bozmak yok. Diyet denen şey gerçekten motivasyon ve moral işliyor. İrade ardından geliyor. O yüzden burada değil miyiz hepimiz. ;)

4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım ne kadar azalmış yağ oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
ben öyle olduğunu düşünüyorum. Daha önce düzenli diyetisyene gitmiş biri olarak. Bazı haftalar kilom +100gr çıkarken -800 yağ gösterirdi. Ben bedenimin inceldiğini kıyafetlerimden anlardım.

Back
X