- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.281
Sağol tatlım. İdare ediyorum. Bir bıkkınlıkbir sıkkınlık var üzerimde..
Sen neler yapıyorsun, nasılsın??
bende öyleyim yaa, havalar geri soğudu motivem gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlım. İdare ediyorum. Bir bıkkınlıkbir sıkkınlık var üzerimde..
Sen neler yapıyorsun, nasılsın??
Bir de ben varım :)Kv'sini seven bi Ebru var sanırım :)
Harikasın canim ya tebrik ederim
Ayy geçmiş olsun cnm yabu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynıtüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter.
![]()
Doğru tatlim ya zaten ona göre falan diyet listesi veriyorlar4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım nekadar azalmis yag oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
Gaita ne ki??@toplight kaptanım gaita naklini bende ilk kez duydumbağırsak florası için falan mı acaba? ay kan falan neyse de hakkaten sizin dediğiniz durum gibi başkasınınkini karıştırmam
![]()
De mi ya artık ısınsın havalar. Bol bol yürüyüş yapalım.Güneşin altında nehir kenarında piknikler yapalım. Yeşil yeşil ağaçalar çiçek açsın.. Ohh miss..Düşününce bile bi mutluluk geldi.bende öyleyim yaa, havalar geri soğudu motivem gittiaz daha ısınsa da kendime gelsem..
Yalnız olmamama sevindim.. Benim ablamda çok seviyor bu arada :))Bir de ben varım :)
Kaka canimGaita ne ki??
Ayy çok cahilim..![]()
Varmış demek ki ben de bilmiyorumAyy ciddi mi ya
Nakli mi varmışş..![]()
geçmiş olsun tatlımbu arada kızlar benim fibromiyaljim azdı. mevsimsel olabilirmiş. heryerim dökülüyor. dayak yemiş gibiyim. bedenen sürükleniyorum, ruhum bir yerlere kıvrılmış uyuyor sanırım. bu fibrominalji wc prblemi, ödem ve şişlik de yapıyormuş. dün sabah cuma kiloma döndüm derken bu sabah yine aynıtüm enerjimi bu ağrılar çekiyor. öğlene doğru bir iyi oluyorum ama akşama daha beter.
![]()
Kolay gelsin moni abla, bebişiniz nasıl oldu,annesi nasıl??selam kızlar
bugün temizlik vardı evimdeyimbirazdan market alışverişi için çıkarım sonrada bebişin yanına giderim
zaten aynı blokta altlı üstlü oturuyoruz çok rahat ettik bu şekilde
![]()
sağolasın canımKolay gelsin moni abla, bebişiniz nasıl oldu,annesi nasıl??
Rica ederim tatlım. Yeter ki kilo verelim. Moral bozmak yok. Diyet denen şey gerçekten motivasyon ve moral işliyor. İrade ardından geliyor. O yüzden burada değil miyiz hepimiz.wendy @Iydnzp
nilsub ve diger arkadaslar Cevaplarınız icin motivasyonunuz icin tesekkur ederim.
wendy Her ay duzenli olcmuyorum ama ekim ayinda gobek cevrem 114 cm uzeriydi simdi 97 cm :) 7 aylik hamileler gibi gobisim cikiyordu.
ister istemez insan kafasina takiyor surekli aklimda tarti var.. Strese girdim ozellikle kac gundur kendimi cok sinirli hissediyorum.
Yarından sonra daha dikkatli olcam beslenme konusunda bide 6 ogun beslenerek deneyim kendimi.
ilk defa diyet yapan bir insan degilim zaten daha oncede cok kilo verdim aldım verdim aldım.Bu yuzdende zor gidiyordur belki.Bunun uzerine Insulin direnci,vitamin eksikligi,kabızlık,stres eklenince daha zor oluyordur.Boyle telkin etmeye calisyorum bazen kendimi.![]()
ben öyle olduğunu düşünüyorum. Daha önce düzenli diyetisyene gitmiş biri olarak. Bazı haftalar kilom +100gr çıkarken -800 yağ gösterirdi. Ben bedenimin inceldiğini kıyafetlerimden anlardım.4 ay once diyetisyen olcum yapmisti yarin gidim oraya bidaha olcum yaptirim. Bakalım ne kadar azalmış yağ oranım?
Sizce gercekcimidir bu olcum cihazları?
Çok teşekkür ederim canım. Sana da geçmiş olsun :)Ayy geçmiş olsun cnm ya![]()
sağol canımgeçmiş olsun tatlım![]()
Zaten 500gr falan azalmalar normal canım endişe etmeyinsağolasın canım
biraz emmekte zorlanıyor kilo kaybetti dün kontroldeydikanneciğide dikişlerden zorlanıyor daha iyi olacaklar inşallah
![]()
Allah en yakın zmanda atlatmayı nasip etsin.sağolasın canım
biraz emmekte zorlanıyor kilo kaybetti dün kontroldeydikanneciğide dikişlerden zorlanıyor daha iyi olacaklar inşallah
![]()