Ben sahsen artik tavsiye etmiyorum canim o da kadar uzun sureli detoksu.. 2gun muz sut deneyebilirsin belki.
Ama sen kacamaklari bırakmaya yeni basliyosun verirsin bence biraz sabret..
Vucut bi de hafızaya bi kilo aliyo orda kalmak istiyo.. mesela yılbaşından beri 5kiloyu atmak icin ne kadar ugrastim bilemezsin.. biraz sabretmek lazim sanirim yasadiklarim ve zaman bana bunu öğretti..
Niye zayiflamiorum diye bakmamaya çalışalım vucuduma guzel seyler veriyorum sonucu guzel olacak bu bi yatirim gibi yaklasmaliyiz.
Evet tarti yuzumuzu gulmeyince keyfimiz kaciyo ama stres yapmamaya calisalim bence.
Sorunu da cevapliym almistim birazini geri. Sonra vermeye tekrar baslamam da biraz zaman almisti. Yani 3hafta sabretsem yine ayni noktaya gelirdim diye dusunuyorum.
Kisa sureli kendimizi kandirmamaya calisalim o catur cutur giden eksilerin sevkine kapilmayalim guzeller