- Konu Sahibi Cherry Mom
- #241.361
Atmayinnnn tamam 50 olayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa geçmiş olsun Veysosum ben de haberlerde gördüm, bununla geçmiş olsunÇok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
En son ortaokulda 48 kilo olmusumdur herhalde48 kilo basıl birşeydir hayal bile edemiyorum ben
Boyun çok kısa değil, 48 biraz az gibi geldi bana canım...
Anladım canım, referans degerlere göre yüksek gibi geldi bana ama ben sağlıkçı değilim zaten. Bi ara şu gebelik şekeri yüzünden arastirmistim, bilgilerim kısıtlı :)Evet canim aclik sekeri bu inmis hali 140'ı gormustum yaz sonunda. Duzenli spor ve biraz dikkatle dustu cok sukur..![]()
olmaz azcık daha çık topa tutarım seni yoksaAtmayinnnn tamam 50 olayım![]()
banumm bu hafta zor canım benim 2 li rakamlarAyşemmmm kızzzzzzz salı günü 2li rakamlar garantiiiiiiii
Harikasın canımDarısı benim başıma
Salı bomba gibi rakamlar görüp Sibelden haftalık gazımızı alalım
İnşallah önümüzdeki haftada güzel bir liste veriri gerçi ben zerdeçalı hiç sevmiyorum yaaa![]()
hoşgeldin canımYukarıdaki şartları okudum kabul ettim
çok geçmiş olsun rabbim beterinden sakınsınÇok fena deprem okdu 5,2 şiddetınde
Biblolar kırıldı 5. Kattan nasıl ındıgımızı bılemedım ıkı cocukla
Oooo yine süpersin Özlemcim
Bu arada çocuklarımızın doğum yılları aynıymış canım. Benim kızım 2012 li oğlum 2015 li. İkisi de aralık, az kaldı aynı gine de denk getirecekmişim ama becerememişimBende az sonra çocukları uyutup 30 dk eliptik yapıcam sonra 30 dk kas çalışması
geçmiş olsun tabiki düzenli kullan
sağol şekerim
seni bekliyodum
bende 30 dk yürüyüş 23 dk eliptik yaptım![]()
Kizlar listede hedef in bildiriminin yanina extrem durum 2 diye guncelleme yaptim paylasimda haberiniz olsun isimiz bitti az sonra ucaga binip doncez ins B BuRCuCuKkK cnm benim gozumden mi kaciyor pek menu bildirmiyorsun sporda ve kac haftadir hep sabitsin bu duruma bir son vermen lazim haber vereyim dedim
Koş yat kız, geç bile kalmışsın :) boşunaçocuklar yatttı benide bir uyku bastırdı![]()
Ayyy Nilgün sen beni çok korkutmaya başladın biliyon mu?
Bende istiyorum kiatın bunu takımdan yaaaa 40'lı kilo diyo
az bencede çok azzz zaten kilosuda yok 58 nedir yaaaabenim olsa
![]()
Yaa geçmiş olsun Veysosum ben de haberlerde gördüm, bununla geçmiş olsun
En son ortaokulda 48 kilo olmusumdur herhalde
Anladım canım, referans degerlere göre yüksek gibi geldi bana ama ben sağlıkçı değilim zaten. Bi ara şu gebelik şekeri yüzünden arastirmistim, bilgilerim kısıtlı :)
Eh çok normal yorgun olman canım, onca koşuşturmaya iyi bile dayanıyorsun.hayırlı akşamlar şekerlerim
yorucu ama bir o kadar da güzel bir günün ardından tek parça halinde burdayım
mevlidimiz çok güzel geçti
ben biraz pertim tabii![]()
Menü güzel ama eksik gibi duruyor canım. Sporun mükemmel.Kizlar menum
Sabah
1domates 1salatalik biraz suzme peynir cay
Aksamustu
5izgara kofte 4tane patates
Yarim kepce ezogelin
Ara
1sade turk kahvesi
2kare bitter