Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen devam et dukana canim istedigin kadar sana iyi geldi
evet bana çok iyi geldi dukan hedefe kadar devam edicem ben
wendy wendy cnm biz gul kaynagin listesini biraz kendimize uygulayarak yapacaz
Kizlarin haftasonu arrilari nedeniyle dilara kocagin iki gunluk dengelemesini yaptik aekasina smothie gunu arkasinada 3. Gun dengelwme yapacaz
Smothie listemiz benim eklemelerimle soyle
Sabah
Uyaninca zencefil ve yesil elmali limonata
Kahvalti
Yulaf badem sutu ( bulunmazsa laktozsuz sut ) ve kuru meyveler Bimin karisimi var boyle
Ara
Kirmizi icecek yada badem sutu yada laktozsuz sut
Ogle
Kabak kalye ve yesil mercimek haslama
Ara
Yesil icecek
Aksam
Vicdan corbasi bir gun onceden yapacaz zaten
Gul kaynaginda bayag kalabalik listeli kereviz corbasi var bugun icin biz kerevizide vicdan corbasina katip iki gun kullanacaz
Ara
Yesil icecek
Ogun kahve cay yok
Bitki caylari icilebilir
çok iyiymiş

evet bana çok iyi geldi dukan hedefe kadar devam edicem ben
çok iyiymiş
Et tabi hazir guzel kilo veriyorken aonra korumasina gecersin
Korumada kendi beslenme duzenin arti istedigin birgun her hafta saf protein yapiyosun boylece versiklerini kolayca almamis olursun

Et tabi hazir guzel kilo veriyorken aonra korumasina gecersin
Korumada kendi beslenme duzenin arti istedigin birgun her hafta saf protein yapiyosun boylece versiklerini kolayca almamis olursun
evet bende öyle planlamıştım. bide koruma dönemine geçince diyeti bırakıcam ama sporu bırakmıcaam. haftada 2-3 gün mutlaka yapmaya çalışıcam. leslie bu konuda en büyük kurtarıcım. çünkü salarsam çok kısa zamanda başa dönerim :KK43:

blw nedir tatlım
Bebeğin kendi kendine beslenmesi demek kaptanım. Ek gıdaya ilk geçişte Umut'a ben yedirmiyordum, önüne koyuyordum ağzına götürdüğü kadar yiyordu. Ama son zamanlarda hiç yememeye başladı, ben de mecburen zorlamadan kendim yedirmeye başladım
kızlar sağolsun ördeğimin de yardımı ile ilk sayfayı düzenledik bir bakın bakalım eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Güzel olmuş kaptanım eline sağlık

Allah gönlüne göre versin inşallah ayselcim, bende vesile, eczacıyım, 33 yaşındayım bi kızım var aynen, benimki 3,5 yaşında. 2. düşündüm 1 dış gebelik 1 düşük yapınca şimdilik rafa kalktı benim iş, az kilolarımı vereyim biraz özleyeyim belki düşünücem bende bakalım.

kuzum senin egzema durumu ne durumda? kiloya baya etki etti bak :)

Egzamam da düzeldi beslenmeme dikkat edince :))

anaaam, kaçtın gittin yanımdan yaaaaaaa....

Hahaha ben de seni düşündüm dün. Kaçar mıyım hiç senin yanından yaa... sen bana vesile oldun. Medusa ile kulaklarını çınlatyık. Ben Kayseri’yi çok merak ediyorum. O tarafa gelirsem yanına uğrayacağım. Seni unıtmam mümkün değil. ;)

kızlar sağolsun ördeğimin de yardımı ile ilk sayfayı düzenledik bir bakın bakalım eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Bebeğin kendi kendine beslenmesi demek kaptanım. Ek gıdaya ilk geçişte Umut'a ben yedirmiyordum, önüne koyuyordum ağzına götürdüğü kadar yiyordu. Ama son zamanlarda hiç yememeye başladı, ben de mecburen zorlamadan kendim yedirmeye başladım

Güzel olmuş kaptanım eline sağlık
ellerinize sağlık:KK19:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Ne güzel canım yaaaa Anne Kız gecesi olmuş :KK48: Çok iyi olmuş hem sizlere değişiklik hemde biraz kendine vakit ayırmış oldun ( gerçi enişte bey çok uzun süre ayrı kalmak istemez senden :KK48: )
Bak cumaya kadar gram kaçamak yapmıyoruz sonra Sibelden çıkışta Dilek birşeyler yapalım diyor :KK70: tabi kaçamak değil :KK70:
Banum, geçen haftaki mutsuzluğumdan sonra bilsen nasıl iyi geldi:21:
tamamdır canımcımHoppa

selam kizlar dunku menum
sabah kepek ekmege peynirli tost
ara 2 kuru kayisi 6 badem

oglen cok az corba ve barbunya

ara 2 hurma

aksam firinda mantar 1/2 dilim tambugday ekmek
son ara 1 elma 1 dilimde ayva

su 2,5 litre
bu arada diyetisyene ara verdim suan evde pek kalamiyorum yada ev cok kalabalik oluyor o yuzden uyamiyordum listeye simdi kendimce dengeli gitmeye ugrasicam sizin gozleminiz cok onemli benim icin kizlar

Bence çok güzel ve hafif bir menü olmuş. Akşamı gayet hafif, başarılı. :)

çok çok çok hafif bir menü tebrikler :KK5:

ooo arkamdan hızlı adımlarla gelen birileri var :KK8:

yok canım benim böyle toparlanmam imzandan değil :KK43: ayşenin kulaklarımı çekip ayar vermesinden :silah: takıma karşı bi sorumluluğumun olduğunu anladım :KK19: buraya zayıflamak için geliyoruz. takıma giriyoruz ve diğer takımlarla yarışıyoruz. sürekli kaçamak yapıp bi alıp bi vericeksek kapı orda :KK11: kimsenin verdiği kiloyu ezmeye hakkımız yok yiyerek herkes bi çaba içerisinde.
iş te beni gaza getiren tamamen bu biliç oldu. kimsenin hakkına giremezdim.:KK66:

tabi tabi tabiiii :lülülü: onlar zaten tembih ediyolar biri bişey verirse geri çevirme sen al bi gömeriz diyolar :KK70::KK70:

hayııııııııııııııırrrrrr ben eksprese devam medusacım bugün protein + sebze :KK66:ben aynen devam

geçmiş olsun canım o zaman seni ödem atma yollarına yolluyorum at ödemini indir karnının şişini ben bekliyorum seni :KK19::KK70:
Adımlarım hızlı olacak merak etme çok bekletmeyeceğim seni :KK76:

Hahaha ben de seni düşündüm dün. Kaçar mıyım hiç senin yanından yaa... sen bana vesile oldun. Medusa ile kulaklarını çınlatyık. Ben Kayseri’yi çok merak ediyorum. O tarafa gelirsem yanına uğrayacağım. Seni unıtmam mümkün değil. :KK66:

Yaa gerçekten mi :rolleyes: hemen zayıflayım güzel karşılayım seni çok heyecanlandım mutlaka beklerim :KK36:

Back
X