• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalar,
Saat 10:00'da diyetisyen randevum var.
Kilo bildirimimi 10:30'dan sonra yapabileceğim.
Dün 1 saat yürüdüm. Cumartesi de yürüyüş yapabildiğim için mutluyum.
Bu hafta hedefim her gün 10000 adım hedefimi tamamlamak. Hatta mümkünse 15000'e çıkmak.

Cumartesi
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarim domates
3 zeytin
Ve yesillik

Ne ara ne öğlen yemegi yok burada yolculuk yaptık

Aksam
2 tane ispanakli saç böreği

Pazar günü menüm

Saat 11de sabah

1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir

Ara
1 nescafe

Akşam
3 tane tavuk paget mangal
2 dilim ekmek
Salata

Ama ne düzgün su içtim ne ara yapabildim az yedim gibi ama tabiki börek den dolayı kilom 100 gr fazla geldi

Bu hafta sifir kaçamak olacak sözz

Günaydın herkese. Ben bu kilo verememe sorunumu ne yapacağım şaşırdım. Geçen sefer Karatay yaptığımda böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Bu sabah 81.5 çıktım. Cumaya göre 300 gr fazla. Vücudumda incelme ve rahatlama hissediyorum ama 10 gündür kilo vermek yerine aldım. Karataya çok uygun mu bilmiyorum ama şu yapılan ananas detoksunu yapsam mı acaba? Yapan arkadaşlar geri aldılar mı verdikleri o kiloları?

Cumartesi
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarim domates
3 zeytin
Ve yesillik

Aksam

Pazar günü menüm

Saat 11de sabah

1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir

Ara
1 nescafe

Akşam
2 dilim ekmek
Salata

Ama ne düzgün su içtim ne ara yapabildim az yedim gibi ama tabiki börek den dolayı kilom 100 gr fazla geldi

Az su içtiğin için öyle olmuş olabilir çok su içmek de ödem atar

Günaydın herkese
Screenshot_2018-04-02-09-27-31-650~2.webp

Banada ögret bende bilmiyorum bu konulardan hiç anlamiyorum once anlatilmasi lazim sonra yapabiliyorum
Ben resim yüklerken google dan hesabıma girip yüklüyorum yükleyince resmin yanında büyük resim küçük resim yazıyor meğer seçmen lazımmış birini büyük resmi seçtim böyle yükledi canım :))

Menülerin çok iyi bence. İnşallah en kısa sürede bu emeklerinin karşılığını alırsın.:KK19::KK200:
İnşallah canım çok teşekkürler hep birlikte verelim kiloları yaza 5. grup olarak fit girelim :KK19::KK49:

Günaydın herkese. Ben bu kilo verememe sorunumu ne yapacağım şaşırdım. Geçen sefer Karatay yaptığımda böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Bu sabah 81.5 çıktım. Cumaya göre 300 gr fazla. Vücudumda incelme ve rahatlama hissediyorum ama 10 gündür kilo vermek yerine aldım. Karataya çok uygun mu bilmiyorum ama şu yapılan ananas detoksunu yapsam mı acaba? Yapan arkadaşlar geri aldılar mı verdikleri o kiloları?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ödem mi attırıyor yoksa gerçekten yağ yaktırıyor mu :KK64:

Cumartesi
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarim domates
3 zeytin
Ve yesillik

Aksam

Pazar günü menüm

Saat 11de sabah

1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir

Ara
1 nescafe

Akşam
2 dilim ekmek
Salata

canım bence suyu az içtiğin içinde olabilir bol miktarda su iç iyi gelir yarın bak gider kilolar

Back
X