- Konu Sahibi Cherry Mom
- #279.901
gunaydin kaptanimGunaydinlarr guzel bir hafta sizlerle olsun
Ankara bugun yagisli gorunuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kaptanimGunaydinlarr guzel bir hafta sizlerle olsun
Günaydın canım.Bu arada herkese günaydın çok yorgun olduğum için uyanamadım geç kaldım işe de bu yüzden tartılamadımben yarın sabah tartı bildirimi yapacağım
![]()
Günaydın. Gününüz güzel geçsin.Gunaydinlarr guzel bir hafta sizlerle olsun
Menülerin çok iyi bence. İnşallah en kısa sürede bu emeklerinin karşılığını alırsın.
GünaydınGünaydın kızlar..
1 h.yumurta , 1 salatalık ve domates ile kahvaltımı yaptım. Bitki çayım da demleniyor.
Ama ben yine nasıl bir yol izleyeceğim konususunda kararsızım.![]()
Hoşgeldin canım.Teşekkürler inşallah sizinle birlikte vereceğim
Çok güzel olmuş. Elinize, emeğinize sağlık Şahnurcuğum.Kizlar bugun bahcede kucuk mustemilat yaptik cok yorulduk size de resmini atayim bakalim begenecekmisinizEki Görüntüle 2131547
Az su içtiğin için öyle olmuş olabilir çok su içmek de ödem atarCumartesi
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarim domates
3 zeytin
Ve yesillik
Ne ara ne öğlen yemegi yok burada yolculuk yaptık
Aksam
2 tane ispanakli saç böreği
Pazar günü menüm
Saat 11de sabah
1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
Ara
1 nescafe
Akşam
3 tane tavuk paget mangal
2 dilim ekmek
Salata
Ama ne düzgün su içtim ne ara yapabildim az yedim gibi ama tabiki börek den dolayı kilom 100 gr fazla geldi
Bu hafta sifir kaçamak olacak sözz
Ben resim yüklerken google dan hesabıma girip yüklüyorum yükleyince resmin yanında büyük resim küçük resim yazıyor meğer seçmen lazımmış birini büyük resmi seçtim böyle yükledi canım :))Banada ögret bende bilmiyorum bu konulardan hiç anlamiyorum once anlatilmasi lazim sonra yapabiliyorum
İnşallah canım çok teşekkürler hep birlikte verelim kiloları yaza 5. grup olarak fit girelimMenülerin çok iyi bence. İnşallah en kısa sürede bu emeklerinin karşılığını alırsın.![]()
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ödem mi attırıyor yoksa gerçekten yağ yaktırıyor muGünaydın herkese. Ben bu kilo verememe sorunumu ne yapacağım şaşırdım. Geçen sefer Karatay yaptığımda böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım. Bu sabah 81.5 çıktım. Cumaya göre 300 gr fazla. Vücudumda incelme ve rahatlama hissediyorum ama 10 gündür kilo vermek yerine aldım. Karataya çok uygun mu bilmiyorum ama şu yapılan ananas detoksunu yapsam mı acaba? Yapan arkadaşlar geri aldılar mı verdikleri o kiloları?
Evet cnm bitmis halini de atarin tamamen bir bitsin asıl o zaman görün bayaa güzel olacak sankiYaaa ama çok tatlı içine bide raflar yaparsınız çok harika zaten insanın el emeğiyle olan bir şey nasıl çirkin olabilir. Güle güle kullanın kaptanim
geçmiş olsun canımBende haftasonu biraz fazla gezip üşüttüm boğazlarım ağrıyor doktor yolu gözüktü![]()
canım bence suyu az içtiğin içinde olabilir bol miktarda su iç iyi gelir yarın bak gider kilolarCumartesi
Sabah
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
Yarim domates
3 zeytin
Ve yesillik
Ne ara ne öğlen yemegi yok burada yolculuk yaptık
Aksam
2 tane ispanakli saç böreği
Pazar günü menüm
Saat 11de sabah
1 dilim ekmek
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
Ara
1 nescafe
Akşam
3 tane tavuk paget mangal
2 dilim ekmek
Salata
Ama ne düzgün su içtim ne ara yapabildim az yedim gibi ama tabiki börek den dolayı kilom 100 gr fazla geldi
Bu hafta sifir kaçamak olacak sözz