• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz

Sibelcim, yağ ve kasın birbirine dönüşme durumu imkansız. Farklı hücreler tamamen. Üniversitede özellikle anlatılmıştı derste. Sıklıkla yanlış bilinen bir bilgi.
Diyetisyenlerin bazıları, sporu sonradan ekliyor dediğin gibi. Onun nedeni ise; vücut direnmeye başlayınca farklı bir etmenle kilo vermeyi aynen devam ettirmek.

Cnm biryere gitmiyorum sadece sorumlulugum olmayacak ben daha huzurlu hissedecegim
Hilal cim biliyorum tatlim sen de benim icin ozelsin seneler var tanisiyoruz yuzyuze gorusemesek de:KK200::KK200:

Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen kaptanım. :KK200::KK200:

Kaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsun :KK200: gönüllerin kaptanicesi :KK36:

:KK60::KK60: Ördeğim senin hakkın da ödenmez. Kilonu verdin, bitti ama sürekli burada her şeyle uğraşıyorsun. İyi ki varsın şekerim.

Ilac igne vs ilaca basladi dr tekrar sinir sikismasi yuzunden o yapiyor baslangicta elim ayagim ates gibi yandi bugun

Umarım bir an önce rahatlarsın evlacım.

çok uğrayamadım kuzular foruma. Kızkardeşimin Doğum gününü kutladıkta bugün. Çocuklar vs koşuşturma ancak bakabiliyorum. Hatta oğlumu da uyutmaya çalışıyorum bir yandan.
Birazdan geçmişten yola çıkarak geliciiimmmm.

Kaçamak yok dimi şekerim?

Harikasın valla. bir iyileşeyim hem fiziken hem de ruhen, yapacağım listemi. Enerjim emildi resmen şu son birkaç haftada.

Yaa Fancy'cim, benim içinden bir sürü şey geçiyor da üşengeçlik, tembellik ve zaman yetmezliği bahanem çok fazla.

Ama tabi malzemeleri almam lazım hemen yarın başlayamam. cumartesi başlıciiiimmm.

Ben bu kürü önceden zaman zaman yapıyordum. Çok etkiliydi benim için.

Sizdede oluyormu ben forum yazmakta cok zorlaniyorum okuyorim ama yazamiyorum ya telde bi sikinti var miyadi dold

Ben de telefon, tabletten çok zor yazıyorum.

kızçelerim resmi olarak da artık morordek morordek yeni kaptanınız hayırlı olsun canım benim ben gene buralardayım hep yanınızda istemeseniz bile gidemem zaten :KK54::KK54:

Hayırlısı olsun kaptanım. :KK60::KK60:

instagramdan nilay keçeci diye aratırsan veya google amcaya sorarsan kabak detoksu nilay keçeci diye bir ara medusa38 medusa38 eklemişti buraya 3 günde 3 kg civarı ve yağdan veriliyormuş

Teşekkür ettim kaptanım.
Haftaya salı, çarşamba deneyeyim güzelce bir inceleyeyim de.

66.5 benim hedefim. Ama 12 saatlik bir yolculuga ciktik. Nasil olur bilmem. Belki biraz siskinlik olur
Evet yolculuk ödem yapabilir ama olsun birkaç güne atarsın :)
:KK60::KK60: Ördeğim senin hakkın da ödenmez. Kilonu verdin, bitti ama sürekli burada her şeyle uğraşıyorsun. İyi ki varsın şekerim.
Hedefcim cok teşekkür ederimm :KK200:

Karabiberim vur kadehlereeee hadi içeliiimmm. senin nickini gördükçe aklıma bu şarkı geliyor :halay:

Kalorisi de harikaymış, yoksa bende çok severim kendisini :KK48:
Valla neden kurduğumu ben biliyormuyumki acaba esmerde değilim :110:3 hakkimi kullaninca kazen birdaha izin vermedi bana kaldim karabiber birde beni herkez artik böyle tanimisti

ahhh bebeyim ben hala hastayım. yatak döşek değilim ama göğüs tıkanıklığımla bir öksürüğüm var ki, yaka silkiyorum. ne yalan söyleyeyim çok dikkat edemedim. :KK43: bakalım cuma ne olacak... off yaa 8 li rakamlardan kurtulurum diyordum ama hayaller ve hayatlar oldum. Haftaya kaldı benim hayaller....
Benimde haftaya kaldi regl oldum 1kg fazla gosteriyordu 2 gün önce

hiç değilse yarın için en azından bir şey yapayım diyorum. lapa mı yapsam acaba bende. kaç gün yapılıyor o acep? bir bakayım paylaşımlara.
2 gün ama ben birgün yaptim ama tartilmadim bugün daha az yedimki en azindan geçen haftayla ayni çıkayım sevinecegim

Dünkü menümü yazıp cezamı bekliyorum. :KK17::KK17:

Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin

Ara:
2 kuru kayısı

Akşam:
3 dilim börek :duduk::duduk::duduk::duduk:

Aslında akşama normal yemek vardı. Eşimin canı börek istemiş. Hadi yapalım dedik. Ben de 1 dilim yer akşam yemeği yerine sayarım dedim. Sonra o anda neler yaşandı bilmiyorum. En son 3 dilimi hüpletmiştim. :duduk::duduk:
Cezaman razıyım.:KK17::KK17:

Günaydın herkesee
Dükkanı fensim kapatmış ben de açayım o zaman :KK48:
Bugün perşembe, o yüzden ekstra dikkat edelim lütfen. Bol bol su içilsin, yeşil çay icebilenler yeşil çay içsinler. Odemlerimizi atalım, hafif beslenerek yarına güzel eksiler görelim :KK36:
Şuan okadar dikkat ediyorumki az çikmak İçin insallah işe yarar moralim bozulmasin diye basküle çıkamıyorum

5. Takım 13 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> Geçen cuma >> Hedef >> Bu cuma

besbb9 >> 70,6 >> mezun olacak :sampiyon::sampiyon:

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> 80,4 >>79,9

evlaefe >> 69,2 >> 68,5

beyazinci >> 58,3 >> 57

Cikilatacanavari >> 88,4 >> 88

ssyykk123 >> 80,1 >> 79,5

Ezgican05 >> 55,8 >> 55,2

karabiber01 >> 81,5 >> 80,5

si_bel >> 69,4 >>

0zlem >> 80 >> 79

hedef38beden >> 76,5 >> 75,5

hayalalemiveben >> 78,2 >> 77

violin35 >> 67,2 >>

@balpamuk
@si_bel
@violin35

Kızlar sizlerin hedefleri eksik, hadi yazın bakalım yarına hedefiniz nedir :spor::spor:
Yaaa ben yarin 81.5 ciksam sevinecegim iki gün önce 82.5 geliyordum hedefime bu hafta ulasamiyorum gibi

Dünkü menümü yazıp cezamı bekliyorum. :KK17::KK17:

Sabah:
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin

Ara:
2 kuru kayısı

Akşam:
3 dilim börek :duduk::duduk::duduk::duduk:

Aslında akşama normal yemek vardı. Eşimin canı börek istemiş. Hadi yapalım dedik. Ben de 1 dilim yer akşam yemeği yerine sayarım dedim. Sonra o anda neler yaşandı bilmiyorum. En son 3 dilimi hüpletmiştim. :duduk::duduk:
Cezaman razıyım.:KK17::KK17:
Hedefim ne yaptın öyle? :olamaz: hadi 1 dilimi yedin diğer 2'yi neden yedin? Ahh ahh.. 1 saat eliptik veriyorum sana ceza olarak.
Şuan okadar dikkat ediyorumki az çikmak İçin insallah işe yarar moralim bozulmasin diye basküle çıkamıyorum
Ödem atıcı bitki çayları icseydin karabibercim. Lapa detoksu da iyi gelir umarım. Regl dönemi oluyor böyle maalesef.
Hayili olsun mor ordek
Teşekkür ederim Hoppa

Hedefim ne yaptın öyle? :olamaz: hadi 1 dilimi yedin diğer 2'yi neden yedin? Ahh ahh.. 1 saat eliptik veriyorum sana ceza olarak.

Ödem atıcı bitki çayları icseydin karabibercim. Lapa detoksu da iyi gelir umarım. Regl dönemi oluyor böyle maalesef.

Teşekkür ederim Hoppa

Ördekcim, ben de kendime aynı soruyu sordum ama 3'ü de bittikten sonra.
Bir de cuma yaklaşmışken hiç olmadı. Ben kalkayım da eliptik takılayım bari. :duduk::duduk:

Back
X