- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #281.081
senin sporlarini çok kiskaniyorum canim taş gibi oldun. sizede danisayim duyduğum birseyi. bana çok mantıklı gelmedi ama kiloluyken yapılan spor yaği kasa dönüşturdugu icin olmasi gerekenden daha kilolu görünulur.biraz zayiflayip spor yapılmali ne dersiniz
Sibelcim, yağ ve kasın birbirine dönüşme durumu imkansız. Farklı hücreler tamamen. Üniversitede özellikle anlatılmıştı derste. Sıklıkla yanlış bilinen bir bilgi.
Diyetisyenlerin bazıları, sporu sonradan ekliyor dediğin gibi. Onun nedeni ise; vücut direnmeye başlayınca farklı bir etmenle kilo vermeyi aynen devam ettirmek.
Cnm biryere gitmiyorum sadece sorumlulugum olmayacak ben daha huzurlu hissedecegim
Hilal cim biliyorum tatlim sen de benim icin ozelsin seneler var tanisiyoruz yuzyuze gorusemesek de![]()
Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen kaptanım.

Kaptanım bak ben ikna etmesem takım edecek :) ben hep diyorum halimden memnunum, sen dur başımızda diye. Gitmeyeceğini zaten biliyorum da kaptan diyince aklıma sen geliyorsungönüllerin kaptanicesi
![]()

Ilac igne vs ilaca basladi dr tekrar sinir sikismasi yuzunden o yapiyor baslangicta elim ayagim ates gibi yandi bugun
Umarım bir an önce rahatlarsın evlacım.
çok uğrayamadım kuzular foruma. Kızkardeşimin Doğum gününü kutladıkta bugün. Çocuklar vs koşuşturma ancak bakabiliyorum. Hatta oğlumu da uyutmaya çalışıyorum bir yandan.
Birazdan geçmişten yola çıkarak geliciiimmmm.
Kaçamak yok dimi şekerim?
Harikasın valla. bir iyileşeyim hem fiziken hem de ruhen, yapacağım listemi. Enerjim emildi resmen şu son birkaç haftada.
Yaa Fancy'cim, benim içinden bir sürü şey geçiyor da üşengeçlik, tembellik ve zaman yetmezliği bahanem çok fazla.
Ama tabi malzemeleri almam lazım hemen yarın başlayamam. cumartesi başlıciiiimmm.
Ben bu kürü önceden zaman zaman yapıyordum. Çok etkiliydi benim için.
Sizdede oluyormu ben forum yazmakta cok zorlaniyorum okuyorim ama yazamiyorum ya telde bi sikinti var miyadi dold
Ben de telefon, tabletten çok zor yazıyorum.
kızçelerim resmi olarak da artıkmorordek yeni kaptanınız hayırlı olsun canım benim ben gene buralardayım hep yanınızda istemeseniz bile gidemem zaten
![]()
Hayırlısı olsun kaptanım.