Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaaam sahalara döndüm her zamanki gibi hemen menü ile baslayayim...

fancynancy fancynancy

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
Dört kaşık sebzeli bulgur pilavı
Bol salata

Sahur;
2 haşlanmış yumurta
1 kalın dilim tulum peyniri
Salatalık domates
Şekersiz çay

Spor:iftardan önce sırtımda valiz çanta kolumda çanta 30 dk hızlı tempo eve yürüyüş hemde yağmur altında,eşimi aramadım gel beni al diye dünya benle yürüyormuş gibi oldu ama fena da olmadı koşar adımlarla eve gittim...

morordek morordek Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Herkese saygılarımla

Hanımlar sonuçlar henüz açıklanmadı ama sanırım 8.yiz.

Son zamanlarda takımda bir durgunluk görüyorum. Cok iyi devam eden arkadaşlarımız var her hafta çok iyi yuzdelerle geliyorlar ama bir kişinin bile artı ya da sabit gelmesi gerçekten takımı çok etkiliyor. Arada takılmalar tabi ki olur ama bir süredir devam eden motivasyonsuzluk durumu da bariz.. Ramazan geldiği için mi oldu bilemiyorum, lütfen biraz daha dikkatli olalım.
Menulerde kacamak görmek istemiyorum. Dediğim gibi kendimiz için belki önemsemiyor olabiliriz, "amaan bu hafta da kilo veremedim, artı geldim" diyebiliriz ama buradaki takım ruhu için en azından daha dikkatli olalım :KK19:
Ah ben listeye girerdim ahhhh ahhhh kesin dört falan olurduk:kızgın::kızgın:

Hoşbuldum kaptan sagolasın ))
Umuyorum ve ümit ediyorum ki herşey çok güzel olacak ))
Bu arada ben kilo bildirimimi direk cuma mı baslatayım, yoksa kontrol günlerinizde varmıydı.
Pazartesi kontrol icin bildirimimiz var ama kilondan eminsen 77 olarak giriş kilonu kaydedebilirim .
Evet Ramazan biraz zorladı grubu bence de. Aslında kilo vermek için de iyi bir zaman . Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen. Oruç tutmuyorum diye belki yorum yapma hakkım yok olarak düşünülebilir ama ara sıra ilk üçe giren takımlara bakıyorum neler yapıyorlar diye. Oruç tutanların menülerinde bizim kadar çok kaçamak yok. Tabi kolay değil tüm gün açlıktan sonra dayanmak ama burada motivasyon devreye giriyor bence. İlk alışma evresi geçti artık düzene gireriz diye düşünüyorum :super:
Estagfurullah yorum yapma hakkın olmaz mı hiç
Bence cok dogru seyler yazıyorsun. Ramazanda evet tum gün aç kalınıyor ama eger kilo vermek istiyorsak aksamına da irademize hakim olmamız gerek. Canımız çok istese de tadımlık bırakmalıyız bence cıssları ve hadi diyelim kaçamak yaptıysak da mutlaka telafi etmeliyiz sporla. Bu dengeyi oturtmadıgımız sürece maalesef kilo veremeyiz zaten :(
Sadece birgün oda pazartesi mi ..doğru mu anlamışım.. yeniyimde
Asıl kilo bildirimlerimiz cuma sabahı canım, pazartesi kontrol amaçlı tartılıyoruz.
Merhaba kızlar:emir_bebek: bu haftaki hedeflerimizi ne zaman belirliyoruz? Bu hafta çok sıkı tutmak istiyorum. Cuma günü 65.4 idim hadefim bu hafta 64.2 olmak. Kendime inanıyorum amacıma ulaşacağım.
Ben şimdi bir hedef listesi paylaşayım canım

fancynancy fancynancy

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
Bol salata

Sahur;
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Şekersiz çay

Spor:iftardan önce sırtımda valiz çanta kolumda çanta 30 dk hızlı tempo eve yürüyüş hemde yağmur altında,eşimi aramadım gel beni al diye dünya benle yürüyormuş gibi oldu ama fena da olmadı koşar adımlarla eve gittim...

Herkese saygılarımla
Canım fancynancy bir süreliğine izne ayrıldı, şimdilik onu etiketlemene gerek yok :) Ben de sürekli şunu etiketleme bunu etiketleme diyorum ama boşuna bildirim gitmesin diye. Hoş, gitse de görmez muhtemelen :KK53::KK53:

Veeeeee özlem geri döner :KK9::KK9:

Abooo tatlı yidin hadi tmm neden 3 tane 1 yazsaydı orda
Pizzani da evde kendin daha sağlıklı yapabilirsin zararlı şeyler yediğinde o zararlı şeyler sütünden bebeğine de geçer :110:

Hoşgeldin aramıza ben de kaptan yardimcisiyim ismim büşra kilo vermeye çalışan bir garibeyim :KK49:

:spor: işte bu ya tam sensin bu :rapci:
Neden 3 tatli biri benim diğerleri kızlarım iç

fancynancy fancynancy

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
Bol salata

Sahur;
2 haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Şekersiz çay

Herkese saygılarımla
Çok güzel menü :halay:

Ah ben listeye girerdim ahhhh ahhhh kesin dört falan olurduk:kızgın::kızgın:
Gerçekten güzel olurdu ama sağlık olsun. Haftaya hepberaber yükseltiriz takımı:KK45:

Ramazan ve diyet konusunda hiçbir fikrim yok,
İşte birisini öğrendim sayenizde.
İftar öncesi tartılıyoruz tamamdır )))
Evet canım hatta perşembe iftardan önce tartılıp yazarsın kilonu da. Cuma bildirimleri Ramazan sebebiyle perşembeye kayıyor :) Cuma iftar çok geç oldugu icin liste paylasma saatini gecirmeyelim diye böyle yapıyoruz.

Back
X