Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

peki etkisini ne gibi goruyosun vucudunu sklastirma etkisi varmi izledimde baya gzel yapmadan hosuma gtti aksam yapablirim

ama dunku menum haric demistim kaptanicem:olamaz:

valla bende hepsini burda gordum jilliani hic yapmadim sınav var benik omuzlarim sorunlu sınav cekemiyorum ama bu videoda guzel geldi bana

aynen canim 5 video ezberimde var suanda ard arda acip yapiyorum zaten suanda en fazla 25 dakika dayanabiliyorum cogunlukla 15 20 dakika leslie yapip ardindan 20 dakimada zumba yapiyorum bitiyorum oncede ne gzel 50 dakika zumba yapardim banamisin demezdim:KK43:
Öyle uzun süre yapmadım cnm bi de ben karışık giderim hep tek şeye bağlı kalmam tek faydası ne bilmiyorum ama ısınma soğuma hareketleri olmasını seviyorum çok bi de jilliandan kolay olması çok etkili

Öyle uzun süre yapmadım cnm bi de ben karışık giderim hep tek şeye bağlı kalmam tek faydası ne bilmiyorum ama ısınma soğuma hareketleri olmasını seviyorum çok bi de jilliandan kolay olması çok etkili
Aynen bende leslie pilates zumba hep degisik degisik yapiyorum nese bi deneyim :KK73:

Kızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.

Cikilatacanavari >> 83,7 >>
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
hayalalemiveben >> 69,8 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>

64 olarak belirledim canim ben de.

peki etkisini ne gibi goruyosun vucudunu sklastirma etkisi varmi izledimde baya gzel yapmadan hosuma gtti aksam yapablirim

ama dunku menum haric demistim kaptanicem:olamaz:

valla bende hepsini burda gordum jilliani hic yapmadim sınav var benik omuzlarim sorunlu sınav cekemiyorum ama bu videoda guzel geldi bana

aynen canim 5 video ezberimde var suanda ard arda acip yapiyorum zaten suanda en fazla 25 dakika dayanabiliyorum cogunlukla 15 20 dakika leslie yapip ardindan 20 dakimada zumba yapiyorum bitiyorum oncede ne gzel 50 dakika zumba yapardim banamisin demezdim:KK43:
Şimdi ben de açtım zumbayi. 8 dk.de öldüm yav. 10 dk. Nasıl dayanıyorsun kuzum? Sporla hiç alakam olmadığı için bu haldeyim heralde.

Kızlar hedef listesini şöyle yapalım. 1 Haziran hedeflerinizi beni etiketleyerek yazın, ben listeye ekleyeyim, paylaşırım listeyi. Herkes kendininkini ekleyince arada silinenler oluyor, benim listenin son versiyonunu mesajlardan bulmam daha zor oluyor. Aşağıya bu haftaki bildirimlerinize göre listeyi oluşturuyorum ya mesajımı cevapla diyip bana yazın hedefinizi ya da etiketleyin.

Cikilatacanavari >> 83,7 >>
Suzi1704 >> 75,5 >>
karabiber01 >> 80 >>
hayalalemiveben >> 69,8 >>
kardelelen321 >> 84,5 >>
si_bel >> 65,7 >>
violin35 >> 64,5 >>
melampusefe >> 65,4 >>
beyazinci >> 58,5 >>
hedef38beden >> 73,8 >>
balpamuk >> 62,7 >>
azaydidem >> 73,5 >>
parkbyull >> 77 >>
0zlem >> 80,5 >>
Beberilay >> 73 >>
arasveannesi >> 99 >>
Mehlikatun >> 77 ? >>
Arasveannesi hedef 96

Şimdi ben de açtım zumbayi. 8 dk.de öldüm yav. 10 dk. Nasıl dayanıyorsun kuzum? Sporla hiç alakam olmadığı için bu haldeyim heralde.
bende ilk zaman ole oldum ama direk zumbaya baslarsan tıkanırsin bence smdilik leslie yap sonra leslie zumba karisik yapablirsin benim gibi ozman kondisyonunda artar canim:KK39:

Neremle okuduysam ben o zaman :olamaz::KK48:

Tamamdır canım kaydettim Hoppa
:KK48::KK48::KK48:

Menüm;
Aksam geç saatte bişeyler yediğim için sahurda sadece su içtim.

İftar;
1 kase mercimek çorbası
4 yk çiğer
Küçük bir parça lavas
Soğan piyazı
Ve kola :oops: (uzun zamandan sonra ilk defa kola ictim ama ayran hem saglikli hem daha keyifli bence)

Şimdi de dondurma yiyoruz.:oops:

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
Çarşıda bir mağazaya gitmem gerekti. iftar öncesi gidiş geliş 1,5 saat yürümüs oldum.
Bu da spor sayılır dimi?:rolleyes:

Günlük yediklerim
Sabah kahvalti domates .salatalik .2 haslanmis yumurta .2 dilim tambugday ekmegi.
Öğlen bir tabak spagetti. 1 fincan sütlü nescafe
Akşam 2 haşlanmış yumurta. 2 dilim ekmek. Az domates ve salatalik..

Şimdi ise 1 bardak süt ile büyük bi dilim irmik tatlısı

1 saat yürüyüş yaptım... yorumlarınızı bekliyorum

Benim ogleden sonra istahim cok cok aciliyor,bugun kendimi cok frenlemeye calistim ama genede cok yiyorum,istahi azaltmaya yonelik yaptığınız bisey var mi arkadaslar???

Kahvalti:
2dilim tahilli ekmek
Salatalık,1 kk beyaz peynir,10zeytin,1tatli kaşığı bal ve krem peynir,1 yumurta

Ara:yarim greyfurt

Ogle:1kase sebze çorbası,1 domates,2 küçük kuru patlıcan dolması

Ara:3 ceviz,15findik,3gün kurusu

Aksam:1kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,yarım kase bezelye yemeği,2adet patlican dolma,bol salata

4 lt su,1 buyuk bardak yesilcayli soda
1 t.kahvesi,1 bardak rezene,6bardak cay

Benim ogleden sonra istahim cok cok aciliyor,bugun kendimi cok frenlemeye calistim ama genede cok yiyorum,istahi azaltmaya yonelik yaptığınız bisey var mi arkadaslar???

Kahvalti:
2dilim tahilli ekmek

Aksam:1kase tarhana çorbası,yarım kase yoğurt,yarım kase bezelye yemeği,2adet patlican dolma,bol salata

Sende bebek emziriyorum dii mi.bendede aynı şeyler oluyo... hatta tatlı yememek için kendimi zor tutuyorum

Oyuzden zumba yapim dedim cok uyanıktırim:KK45: bari 150 puanlik yapabilsem bgun kalir 50 puan:KK48:
Ahaha çok çakal gördüm seni :KK53:
Menüm;
Aksam geç saatte bişeyler yediğim için sahurda sadece su içtim.

İftar;
1 kase mercimek çorbası
4 yk çiğer
Küçük bir parça lavas
Soğan piyazı
Ve kola :oops: (uzun zamandan sonra ilk defa kola ictim ama ayran hem saglikli hem daha keyifli bence)

Şimdi de dondurma yiyoruz.:oops:

2 L su
2 t.kahvesi

Spor;
Çarşıda bir mağazaya gitmem gerekti. iftar öncesi gidiş geliş 1,5 saat yürümüs oldum.
Bu da spor sayılır dimi?:rolleyes:
Dondurma ne kadar? :olamaz:
Günlük yediklerim
Sabah kahvalti domates .salatalik .2 haslanmis yumurta .2 dilim tambugday ekmegi.
Öğlen bir tabak spagetti. 1 fincan sütlü nescafe
Akşam 2 haşlanmış yumurta. 2 dilim ekmek. Az domates ve salatalik..

Şimdi ise 1 bardak süt ile büyük bi dilim irmik tatlısı

1 saat yürüyüş yaptım... yorumlarınızı bekliyorum
Ah ah irmik tatlısına kadar her şey güzeldi :olamaz:
Bu saatte tatlı olmaz şekerim ya

Kahvalti:
2dilim tahilli ekmek

Öğle menüne protein eklersen acıkmanı engeller diye düşünüyorum. Bugün çorba ve dolma yemişsin örneğin, karbonhidrat ağırlıklı olduğu için acıkmana sebep olmuş olabilir. Yoğurt ekleyebilirsin menüne. Acıktıgında da ara öğünde yine yoğurt ya da süt tuketebilirsin, akşam çok yemeni engeller

Back
X