- 23 Mart 2016
- 30.318
- 91.095
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #292.961
OffffAyy bugün çıkma sabahın 6 sindan beri yoldayım 4 5 saatlik yol 12 saat oldu birde sıcak resmen pistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OffffAyy bugün çıkma sabahın 6 sindan beri yoldayım 4 5 saatlik yol 12 saat oldu birde sıcak resmen pistim
31'inde bildirim yapabilirsen iyi olur emniscim, o gün izne ayırabilirim. Yapamazsan da bildirimsiz izne ayırırım mecburen3 hafta kalacağız sanırım kaptanım oğlumun durumuna göre değişebilir tabi ama şimdilik plan bu hem bayram hem fındık toplama niyetiyle gidiliyor![]()
Emnis cim eşin nereli nereye gidiyorsunuz3 hafta kalacağız sanırım kaptanım oğlumun durumuna göre değişebilir tabi ama şimdilik plan bu hem bayram hem fındık toplama niyetiyle gidiliyor![]()
Yaaaa süpersin hedefcim.Sonunda 6lara indin.
canim motive olmayan halin buysa motive olsan demekki neleri basaricaksin masallahh sana tam gaz devam et 5 kilon daha kaldi sanirim onuda istesen 1 ay icinde verirsin ve mezun olursun hadi haa gayrettt ben inaniyorum yaparsinnn![]()
Kafamiza birseyleri taktigimizda oluyor ben genellikle öyle olurum Bir kere yemeye basladiysam kendimi durduramiyorum canim ama bu sefer bayagi bir motiveyle geldim
Kızlar selamlar okuyamadım yazılanları kusura bakmayın. Köye gitme durumu var diyordum ya eşim fena gol attı bir yandan köpürüyorum bir yandan iş güçe daldım
Yarın köye gideceğiz orada benim operatör çekmiyormuş kaptanımmorordek o yüzden istersen ben izne çıkayım spor falanca yapamam orada zaten takıma kötü etki olmasın
![]()
3 hafta kalacağız sanırım kaptanım oğlumun durumuna göre değişebilir tabi ama şimdilik plan bu hem bayram hem fındık toplama niyetiyle gidiliyor![]()
Ahahhaa hiç güleceğim yoktu. Benimki de yastık mübarek.Günaydın 5. takımın fit kızları. Çalışan başarır fit vücut kazanır diye güne başlıyorum. Bu arada can simidim ve göbeğim gülüyor bana. Ama intikamım acı olacak![]()
Biliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm.O zaman 50 puan ceza sanaCikilatacanavari
Sana da bi 50 puan
Yok henüz canım
Zaten kvler şu an İstanbul'da değiller. Kışın geçiyorlar oraya. Gelebilsek ve fırsat bulabilsem haber veririm zaten biliyorsun
Gerçi onların evi de sizin oraya cok ters nerde buluşabiliriz onu da bilmiyorum
Sana da bi ceza gelsin zaten kg almışsın hep
50 puan ceza da sana
Güzel olurdu karabibercim sen de baya uzaktasın
Emniscim bayram sonrasında bildirim yapacağız ya zaten bu hafta artık izinli yazmadım seni. 31 Ağustos'a dek dönmüş olmayacak mısınız? O gün bildirim yapamaz mısın?
Aminnnnnn inşallah canım.Teşekkür ederim tatlım. Darısı en kısa zamanda başına.
eger cok istersen basarirsin canim ben eminim insallah basaricaksinda pozitif dusün olucak azim önemliTeşekkür ederim tatlım. Darısı en kısa zamanda başına.
İnşallah bakalım Didemcim.
2018 hedeflerim arasında aralık sonunda en fazla 60 kilo olmak vardı.
Başarabilecek miyim bilmiyorum.
Zaten yıllık hedeflerimin yarısı olmuyor :)
Aslında kafama bir şey takmak değil de diyeti tam takamadım karabibercim şu aralar.
Hep yapılması gereken bir şeyler var.
Plan tutmadı mı Emniscim?
Ahahhaa hiç güleceğim yoktu. Benimki de yastık mübarek.
Biliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm.
Cezamı yarın yapsam olur mu ördekim. Bugün çoookkk yoruldum.balpamuk aklıma girdi minimalizm diye. Belgeseller mi izlenir, yazılar mı okunur. Yarın kitapta almayı düşünüyorum. Biraz temizlik yaptım, fazlalıklarımdan arınmak İçin ilk adımı attım. Artık zamanla materyalizmden kurtulmayı planlıyorum. Tamamen münzevi bir hayat değil tabii ki o İstanbul da ve küçük çocuklarla imkansız. Henüz kendime adapte edemediğim ve tam anlamıyla bilmediğim bir hayat tarzını onlara da anlatıp öğretemeyeceğim için, şimdilik önemli ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamayı planlıyorum. Ne kadar eşya o kadar dağınıklık. Valla zaman müsrifliği bir yandan bakınca da. Ay ne yazmışım
Aminnnnnn inşallah canım.![]()
Bende yapmıştım canim tabaklarimi anneme verdim onunda yaylada evi var oraya götürdüHahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum.Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki!
o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....
2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı
Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahahHızımıxı alamafık
![]()
Hadi güzel eksiler görelim hepberaberBu arada ben diyete başladım. Saf protein yapıyorum bugün. Bu sabahki kilom 64.6 maalesef![]()
O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puanBuda dünkü cuma menum
Dun 2 tane mevlude gittik
Biri binadaki komsunun oğlunun mevludu digeri kozanda
Sabah
1 dilim ekmek
Lor peyniri
Domates
Zeytin
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yogurtlu semiz otu yemeği
Ara
Saat 3 gibi mevlutte pogaca,kurabiye,tatli ve ve bir kac sey dagittilar ayip olmasin diye sadece
1 minik kare irmik tatlisi
3 yudum kola aldim digerlerini yemedim
Ardindan hemen 5 gibi kozanda okduk ve diger mevluttede
5 yemek kaşığı et sote
1 kase cacik
4 kasik pirinc pilavi
1 dilim ekmek yedim
Ama daha sonra burdada baklava dagittilar
1 tane baklava yedim
Kilom tabiki yuksek cikti bu sabah ama hemen toparlandim ve bugun çok düzgün yaptim dünde hersey guzeldi sadece tatlilar var almazsan olmuyor saygisizlik yapacagim gibi hissettim
Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorumBiliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm.
Cezamı yarın yapsam olur mu ördekim. Bugün çoookkk yoruldum.balpamuk aklıma girdi minimalizm diye. Belgeseller mi izlenir, yazılar mı okunur. Yarın kitapta almayı düşünüyorum. Biraz temizlik yaptım, fazlalıklarımdan arınmak İçin ilk adımı attım. Artık zamanla materyalizmden kurtulmayı planlıyorum. Tamamen münzevi bir hayat değil tabii ki o İstanbul da ve küçük çocuklarla imkansız. Henüz kendime adapte edemediğim ve tam anlamıyla bilmediğim bir hayat tarzını onlara da anlatıp öğretemeyeceğim için, şimdilik önemli ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamayı planlıyorum. Ne kadar eşya o kadar dağınıklık. Valla zaman müsrifliği bir yandan bakınca da. Ay ne yazmışım
![]()