Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 hafta kalacağız sanırım kaptanım oğlumun durumuna göre değişebilir tabi ama şimdilik plan bu hem bayram hem fındık toplama niyetiyle gidiliyor :KK12:
31'inde bildirim yapabilirsen iyi olur emniscim, o gün izne ayırabilirim. Yapamazsan da bildirimsiz izne ayırırım mecburen

Dünku menum

Kahvalti
2 haslanmis yumurta
2 ince dilim salam
5 siyah zeytin
Nescafe
2 gunkurusu

Arada
turk kahvesi
2 hurma
2 kuru kaysı
2 ceviz ici konmus gunkurusu

Aksam hemen hemen hergun 6 da yemegimi yiyorum son zmanlarda bgunde ole yaptim
1 tabak domatesli makarna
1 tane firinda pismis tavuk but

Arada
Nescafe
1 avuc mısır
1 kucuk kare yaz helvasi

Su 2 lt
3 kupa odem attirici cay

Spor
30 dakika yuruyus
morordek morordek

Iyi aksamlarrr canlarim
Bugünki menümü hemen yazayim birazdanda dünkünü de yazacağım

Sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Yarim domates
5 zeytin
1 yemek kaşığı tulum peyniri

Ara
1 turk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yogurt

Ara
1 armut

Akşam
1 dilim ekmek
5 yemek kaşığı tavuk sote
1 kase yogurt

2 litre su bitti

Buda dünkü cuma menum
Dun 2 tane mevlude gittik
Biri binadaki komsunun oğlunun mevludu digeri kozanda

Sabah
1 dilim ekmek
Lor peyniri
Domates
Zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yogurtlu semiz otu yemeği

Ara
Saat 3 gibi mevlutte pogaca,kurabiye,tatli ve ve bir kac sey dagittilar ayip olmasin diye sadece
1 minik kare irmik tatlisi
3 yudum kola aldim digerlerini yemedim

Ardindan hemen 5 gibi kozanda okduk ve diger mevluttede

5 yemek kaşığı et sote
1 kase cacik
4 kasik pirinc pilavi
1 dilim ekmek yedim

Ama daha sonra burdada baklava dagittilar
1 tane baklava yedim

Kilom tabiki yuksek cikti bu sabah ama hemen toparlandim ve bugun çok düzgün yaptim dünde hersey guzeldi sadece tatlilar var almazsan olmuyor saygisizlik yapacagim gibi hissettim

Screenshot_2018-08-18-21-41-50.webp

Adimda 8844 adim olmasi lazim yurudum disarda

Yaaaa süpersin hedefcim. :nazar: Sonunda 6lara indin.

Teşekkür ederim tatlım. Darısı en kısa zamanda başına.

canim motive olmayan halin buysa motive olsan demekki neleri basaricaksin masallahh sana tam gaz devam et 5 kilon daha kaldi sanirim onuda istesen 1 ay icinde verirsin ve mezun olursun hadi haa gayrettt ben inaniyorum yaparsinnn:dua::KK200::KK19:

İnşallah bakalım Didemcim.
2018 hedeflerim arasında aralık sonunda en fazla 60 kilo olmak vardı.
Başarabilecek miyim bilmiyorum.
Zaten yıllık hedeflerimin yarısı olmuyor :)

Kafamiza birseyleri taktigimizda oluyor ben genellikle öyle olurum Bir kere yemeye basladiysam kendimi durduramiyorum canim ama bu sefer bayagi bir motiveyle geldim

Aslında kafama bir şey takmak değil de diyeti tam takamadım karabibercim şu aralar.
Hep yapılması gereken bir şeyler var.

Kızlar selamlar okuyamadım yazılanları kusura bakmayın. Köye gitme durumu var diyordum ya eşim fena gol attı bir yandan köpürüyorum bir yandan iş güçe daldım
Yarın köye gideceğiz orada benim operatör çekmiyormuş kaptanım morordek morordek o yüzden istersen ben izne çıkayım spor falanca yapamam orada zaten takıma kötü etki olmasın :KK43:

Plan tutmadı mı Emniscim?

Günaydın 5. takımın fit kızları. Çalışan başarır fit vücut kazanır diye güne başlıyorum. Bu arada can simidim ve göbeğim gülüyor bana. Ama intikamım acı olacak :KK76:
Ahahhaa hiç güleceğim yoktu. Benimki de yastık mübarek.

O zaman 50 puan ceza sana Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Sana da bi 50 puan

Yok henüz canım
Zaten kvler şu an İstanbul'da değiller. Kışın geçiyorlar oraya. Gelebilsek ve fırsat bulabilsem haber veririm zaten biliyorsun :KK200:
Gerçi onların evi de sizin oraya cok ters nerde buluşabiliriz onu da bilmiyorum :KK48:

Sana da bi ceza gelsin zaten kg almışsın hep :sinirli:
50 puan ceza da sana

Güzel olurdu karabibercim sen de baya uzaktasın

Emniscim bayram sonrasında bildirim yapacağız ya zaten bu hafta artık izinli yazmadım seni. 31 Ağustos'a dek dönmüş olmayacak mısınız? O gün bildirim yapamaz mısın?
Biliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm. :emir_bebek:
Cezamı yarın yapsam olur mu ördekim. Bugün çoookkk yoruldum. balpamuk balpamuk aklıma girdi minimalizm diye. Belgeseller mi izlenir, yazılar mı okunur. Yarın kitapta almayı düşünüyorum. Biraz temizlik yaptım, fazlalıklarımdan arınmak İçin ilk adımı attım. Artık zamanla materyalizmden kurtulmayı planlıyorum. Tamamen münzevi bir hayat değil tabii ki o İstanbul da ve küçük çocuklarla imkansız. Henüz kendime adapte edemediğim ve tam anlamıyla bilmediğim bir hayat tarzını onlara da anlatıp öğretemeyeceğim için, şimdilik önemli ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamayı planlıyorum. Ne kadar eşya o kadar dağınıklık. Valla zaman müsrifliği bir yandan bakınca da. Ay ne yazmışım :KK48::KK48:

Aminnnnnn inşallah canım. :dua:

morordek morordek

Kahvaltı
1,5 yumurtalı ekmek
Çay

Ara
Kahve

Öğle
1 kase domates çorbası (biraz kaşar peynir rendesiyle)
1 mücver

Akşam
1 lahmacun
Çeyrek porsiyon kadar saç kavurma
2 parça urfa
Çeyrek lavaş
(Akşam fazla kaçtı farkındayım)

Gece
Filtre kahve

Su: 2,5 lt
Spor: yok :KK43: yarın yapacağım ama. Bugünkü menüdeki fazlalıkları da telafi edecek şekilde. Sözzz :super:

İnşallah bakalım Didemcim.
2018 hedeflerim arasında aralık sonunda en fazla 60 kilo olmak vardı.
Başarabilecek miyim bilmiyorum.
Zaten yıllık hedeflerimin yarısı olmuyor :)

Aslında kafama bir şey takmak değil de diyeti tam takamadım karabibercim şu aralar.
Hep yapılması gereken bir şeyler var.

Plan tutmadı mı Emniscim?
eger cok istersen basarirsin canim ben eminim insallah basaricaksinda pozitif dusün olucak azim önemli:KK19:

Bgunku menum
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk peynir
Salatalik
Nescafe
2 hurma

Arada
yogurt yulaf 2 hurma 3 gunkurusu 1 kurukaysı karisimi

Aksam
1 tabak sulu köfte ama suyunu yemedim

Arada
1 elma
Turk kahvesi
2 hurma
2 yarim ceviz ici konmus günkurusu

Su 2.5 lt
3 bardak odem attirici cay

Spor
30 dakika jessica smiht ilk defa yaptim bi kac haftadir duzenluli spor yapmiyorum farkli bisey deneyip kendimi hevese getrmek istedim vcut zumbaya alisti tepki vermiyo eskisi gibi sanki oyuzden arada degisik seyler yapmk lazm jessica bacıyıda sevdim baya ter attim insallah sporlarin devami gelicek:KK36:

morordek morordek

Ahahhaa hiç güleceğim yoktu. Benimki de yastık mübarek.

Biliyorum bebeğimm. Farketmez, siz gelin de biz ayarlarız bir şekilde mesafeleri. Ayyy hele umut u da mıncıklarsam tam olurrr. Of o yanaklar, Allah’ımm. :emir_bebek:
Cezamı yarın yapsam olur mu ördekim. Bugün çoookkk yoruldum. balpamuk balpamuk aklıma girdi minimalizm diye. Belgeseller mi izlenir, yazılar mı okunur. Yarın kitapta almayı düşünüyorum. Biraz temizlik yaptım, fazlalıklarımdan arınmak İçin ilk adımı attım. Artık zamanla materyalizmden kurtulmayı planlıyorum. Tamamen münzevi bir hayat değil tabii ki o İstanbul da ve küçük çocuklarla imkansız. Henüz kendime adapte edemediğim ve tam anlamıyla bilmediğim bir hayat tarzını onlara da anlatıp öğretemeyeceğim için, şimdilik önemli ihtiyaçlar doğrultusunda yaşamayı planlıyorum. Ne kadar eşya o kadar dağınıklık. Valla zaman müsrifliği bir yandan bakınca da. Ay ne yazmışım :KK48::KK48:

Aminnnnnn inşallah canım. :dua:

Hahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum. :KK70: Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki!:KK70:o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....

2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı:KK70::KK70::KK70:
Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahah:KK70:Hızımıxı alamafık:KK55:

Hahahah Feraaaahhhh.... Şimdi eşimle bunu konuşuyordum. :KK70: Dün bütün takılarımı boşalttım uzun zamandır aklımda onlar vardı. 1 ay önce bir eleme yapmıştım. Sonra eleme yaptıklarımı da ayıkladım. Bakıyorum bunca zaman aklıma bile gelmemiş kullanmamışım, demek ki kullanmayacağım. Durmalarının anlamı yok sadece kalabalık yaratıyor. Elediklerimden de eleme yaptım. Sabah dışarı çıkarken takı dolabımı açtım. Toplasan 10 çift küpem kalmış. O kadar huzurla seçim yapabildim ki!:KK70:o yalın-sade görüntünün hafifliğini anlatamam....

2 gün önce de tam hazırlandım evden çıkıyordum. Kızım tuvaletim geldi annecim dedi. Sırtımdaki çantayı bıraktım, hazır o tuvaletteykrn 2 dk açtım kocaman çöp poşetini mutfak dolaplarımdaki hiç sıra gelmeyen tabak takımlarını, bardakları indirdim aşağı:KK70::KK70::KK70:
Evimde şu an 20 küsür tane olan çay bardağı sadece 6 adet kaldı. Fincan takımlarını da çıkardım sadece 6 adet kaldı. 3 set 12 li çay kaşığı vardı yaa kafayı yedim. Onları da sadece 1 takım yani 12 adet bıraktım. Kupaları da indirdim sadece sürekli kahve içtiklerimizi bıraktım. Hrpsini apartman görevlisine verdim gitti. Hiiiççç içim acımadı. Yemin ediyotum yaşam kalitem arttı, nefes aldığımı hissediyotum hafifledikçe.
Ancak şimdi bir dahaki elememde öğrenci evlerine vereceğim. Sırada tencere-tava ayıklaması var! Biblo falan da bırakmayacağım evde 1-2 tane çok sevdiğim hariç.
Sabah eşim şu oyuncakları da atalım mı diyordu ona koptum hahahah:KK70:Hızımıxı alamafık:KK55:
Bende yapmıştım canim tabaklarimi anneme verdim onunda yaylada evi var oraya götürdü

Selamlarrr
Menü yazan belli kişiler var diğerleri yarışı bıraktı herhalde? Bayram tatiline gitti galiba herkes :)

Buda dünkü cuma menum
Dun 2 tane mevlude gittik
Biri binadaki komsunun oğlunun mevludu digeri kozanda

Sabah
1 dilim ekmek
Lor peyniri
Domates
Zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase yogurtlu semiz otu yemeği

Ara
Saat 3 gibi mevlutte pogaca,kurabiye,tatli ve ve bir kac sey dagittilar ayip olmasin diye sadece
1 minik kare irmik tatlisi
3 yudum kola aldim digerlerini yemedim

Ardindan hemen 5 gibi kozanda okduk ve diger mevluttede

5 yemek kaşığı et sote
1 kase cacik
4 kasik pirinc pilavi
1 dilim ekmek yedim

Ama daha sonra burdada baklava dagittilar
1 tane baklava yedim

Kilom tabiki yuksek cikti bu sabah ama hemen toparlandim ve bugun çok düzgün yaptim dünde hersey guzeldi sadece tatlilar var almazsan olmuyor saygisizlik yapacagim gibi hissettim
O zaman sana da bi ceza gelsin 60 puan
Ay biz gelene kadar Umut büyüyecek ergen olacak diye korkuyorum :KK48::KK48:
Cezanı sonra da yapabilirsin tabi ki.
Minimalizm güzel şey aslında ben de onu kıyafetlerimden başlayarak yapmak istiyorum. Gerçi hamilelik doğum derken bir kısmını elemistim ama hala giymeyip dolap bekleyen kıyafetler var. Verirken aynen benim de balpamuk balpamuk gibi içim hiç acımamıştı :)

Back
X