Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Suan gece 1 buçuk ve ben bu saatte domates konservem kayniyor onu bekliyorum eşim aksam 7 de 4 kasa domatesle geldi çok yoruldum yürüyüşe çıkamadım aksam sadece sabah çıktım

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 üçgen peynir
5 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı Soğanlı kiyma kavurmasi
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 Türk kahvesi
1 kase yoğurt içinde üzüm ve tarçın ekledim

Akşam
3 yemek kaşığı patlican kebabi
1 su bardagi ayran
1 dilim ekmek

4 kasa mı?? Uff, kolay gelsin.

Araştırdığın şeyler çok güzelmiş hedefim
Şıpsevdilik bende de çok var. Bende senin bir aşama öncesinde kalıyor genelde. Yapmak istediğim çok şey var ama iş icraate gelince orada üşeniyorum :) başlamak da bi adım bana göre :) umarım sonunu getirebilirsiniz diyeyim o halde :KK48:

Baya da bilinen bir şeymiş ben hiç duymamışım
Bir şey daha öğrenmiş oldum :)

Eşim çok dalga geçiyor böyle şeylerle ördeğim. :KK53:

Temsili falan değil baya böyle :KK53::KK53:
Ama ben öyle körkütük evrenden gelsin modunda değilim. Biraz daha bilimsel yönleri mantıklı gelirse.

***5. Takım 588. Etap***

toplight (76.3///%) sabit

violin35 (58.4/59/-0.6/%-1.03)
hedef38beden (67.6/67/0.6/%0.89)
gonulll (62.3/62.1/0.2/%0.32)

beyazinci (55.6///%) sabit, mezun olmak istiyor
rint (57.7///%) sabit

karabiber01 (76.5/76.4/0.1/%0.13)
parkbyull (72.7/72.4/0.3/%0.41)

5. Takım Ortalaması: %0.091

Gördüğünüz gibi ortalamamız 0,3'ün altında oldugu icin nota alıyoruz. Zaten bir sarı kartımız vardı, bu nota üstüne geldi... Bir nota daha alırsak ceza almış olacagız.

Ben ne yaparsam yapayım bu takımdaki birçok kişide artık yeterince motivasyon göremiyorum. Ciddi anlamda devam etmek isteyen, takım kurallarına uyacagım ve kilo vermek istiyorum diyenleriniz varsa (bence ilk sayfadaki takım kurallarını yeniden okuyun, günlük 5 mesaj zorunluluğu ve düzenli menü paylaşımı gibi) listede kalmaya devam edecekler. Diğerlerini haftaya izne ayıracağım bilginiz olsun. Son kararınızı bana bildirirsiniz. İyi hafta sonları.

Ördeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.

Ördeğim ne desen haklısın.
Kilo konusunda elimden geleni yapıyorum ama katılımımda düşüş var.
Eğer paylaşımda bulunmadıysan beni izne çıkarır mısın?
Ben yine buralarda olacağım, bir yere gitmeyeceğim ama şöyle 1-2 ay buralarda takılıp bu kilolarda kalayım sonrasında son 10 kilo için harekete geçeyim diyorum.
Mezun olup tekrar başlamayayım hiç.
Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum

Kilo konusunda elinden geleni yaptıgının farkındayım hedefcim. Maalesef yapmayan ya da yapamayan arkadaslar da var. O sebeple herkesi uyarmak icin yazdım.
Emin misin izne ayrılmak istedigine? Paylaşımda bulundum ama düzenleyebilirim. Son kararı sana bırakıyorum

Ördeğim düzenlersen çok sevinirim.
Zaten burada olacağım yine ama listede olmayayım. Kafam da çok yoruldu kilo düşüncesinden. Biraz rahat bırakmış olurum. :KK200:

Ben de 1 hafta daha deneyeyim. Olmazsa haftaya izne ayrilirim.

ördeğim mesajını bu mesajı attıktan sonra gördüm inan sonuna kadar haklısın canım dereceye girip sarı kartı sildirmek yerine bir nota daha aldık maalesef bu hiç iyi olmadı haftaya ben kendi adıma en az %1 in üstünde ortalama yapacağım sabit olayını gidermek için bugün ben sabit olmasaydım rint ve beyazinci de sabit değil de %0,30 olsaydık kesinlikle nota almazdoık
morordek morordek dün sabah -300 gr'dım. Çok yemedim, altıdan sonra yemedim hatta, su tamam yürüyüş de yaptım ve -500 bekliyordum bu hafta nasıl oldu anlamıyorum.

Kızlar menümü yazayım yatacağım iyice kötü oldum
Screenshot_20180921-214101.webp

Yürüyüş 10000 adım 5000 i tempolu

Listede olan arkadaşlar violin35 violin35 , gonulll gonulll , rint rint , @karabiber01, parkbyull parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz

Listede olan arkadaşlar violin35 violin35 , gonulll gonulll , rint rint , @karabiber01, parkbyull parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
Aşk olsun kaptanicem niye kusuruna bakayım. Takım senin zaten.
Çok çok haklısın söylediklerinde. Ben de diyeceğimi dedim. Baktım düzelme yok, haftaya bu şekilde devam eden herkesi izne ayıracağım

İyi geceler hava değişimi çarptı boğazım ciğerim çok kötü antibiyotik başladı dr sabah mamografi öğleden sonrada dişçi randevusu vardı eve akşam 7 de girdim hiç dinlemedim nasıl yorgunum anlatamam jöle kelle paça aldım bugünkü menü öğlen ve akşam 1 er kase çorba arada 1 er meyve erkenden yatacağım
Çok geçmiş olsun Şahnurcum ya. İnşallah geçer bir an önce.

Kızlar okullarda disler yapılan florürlü vernik uygulaması halkında ne dusunuyorsunuz?:işsiz:
Bizim anasınıfındaki öğretmenimiz gerek yok demişti. Bizde yaptırmadık. Zaten o dişler dökülecek demişti, kimisi de iyi yaptırın diyor. Tamamen kararsızım bu konuda.

Ahahaha
Ya bi an gözümün önüne geldi seni o programda hayal ettim :KK70:
Neyse hadi ye madem ama sonra dönünce ağlama :p

Yaa canım benim kardeşini de ararmış :KK200:
Yalnız ben bu yazının ana fikri olarak ne buldum? Bir çocuk oyalama taktiği olarak toplu taşıma kullanmak :KK53: kullanayım bi ara :KK53:

Spor yapınca direkt menüye böyle başlayıp gözümüze sokmussun rintcim :KK53::KK53::KK53:

Kolay gelsin canımm :KK48:

Ozlemcim benim hiçbir fikrim yok yaa nedir o? :bicak:
Süper bir çıkarım olmuş bebeğim ama tepkiler çocuğa göre de değişebilse de genel olarak pek bir hoşlarına gidiyor. :KK48::KK48:
burda niye durduk, niye iniyorlar, niye biniyorlar, geldik mi, niye kısa sürdü, anne bak o ne, anne denizin altında mıyız şimdi vb bilimum sorulara inene kadar sabırla cevap vermen de gerekebiliyor. Bunu da hesaba katalım canım arkadaşım :confused::KK70::KK70:

kızdı dimi kızlar abilerini kardeşlerini çok seviyorlar benimkide öyle eline birsey alasiya agamada alalım der meyve veririm agamada ver der erkekler okadar düşünceli değil gibi.

florur 1 kere anasınıfında 2 kerede doktorda yaptırdım bir negatifini görmedim oğlumun ventoliler kaynaklı antibiyotikler kaynaklı olduğunu düşündüğüm curuk leri var diş ön yüzeyinde kolay curuyor o yüzden bence faydali ne yan etkisi varmis ki duymadım. hatta kızada yaptirayim diyorum.

toplight geçmiş olsun acil şifalar işlerinde rast gitsin.

fancynancy kolay gelsin canım çok zor şimdi ödevi dersi allah zihin açıklığı versin kuzuya....
Aminnnn canım. Amin. :dua:
Kızlar dediğin gibi daha bir düşünceli oluyorlar ama oğluşumda birşey yiyince abba abbaaa diye hemen ablasına da ister aynısından. Allah hep böyle düşündürüp sevdirsin birbirlerini inşallah. :KK200:

morordek morordek ördekim çok haklısın. İn cin top oynuyor bildiğin takımda. Bende tatildi, bayramdı vs sonra da okul derdine düştüm çok yardımcı olamadım sana. Artık yanındayım kuzucum. Yarın son bir misafirlik olayımız var, pazarı da atlatıp güzel katılım yapacağım. Kilom da aldı başını gidiyor zaten hiç sorma.
Kızım servise de başladı, erkekimle çıkarım havalar soğuyana kadar artık yürüyüşlere. Havalar soğuk olunca da teyzesine atıp yürüyeceğim.
Şimdi birde yazlık kışlık işine girdim, ooofffff çıldorıciiimmm. O olur, bu olmaz falan. Kıyafet ayıklıyorum günlerdir. Minimalist yaşam adına da sürekli ne atabilirim evden kafasındayım. Bir anda olmuyor bu işlerde işte. Yavaş yavaş yaşam şeklim haline getirmeye çalışıyorum. Yine de kafada bir sorun, problem gibi şuna da bakayım buna da bakayım, öbürünü de ayırayım diye diye çıldırıyorum. Hemen de atamıyorum, hala ay dursun lazım olur atınca modundayım :işsiz::işsiz: o kafadan tamamen bir kurtulsam herşey çok güzel olacak.

Back
X