Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar canlar
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
5 yemek kaşığı kabak
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Akşam
2 tavuk but
3 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 kasik irmik helvasoda mevlutte olduğum icin yedim

Sabahtan beri kk'ya giremiyordum.
Dün inan yazarken elimde telefon uyuyakalmışım. Ben de bu hafta elimden geleni yapacağım olmazsa izne ayrılırım.
Çok çok yoğun bir süreç oldu. Kaçamak yapmıyorum. Yeme düzeni oturuyor bir yandan.

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta yarım domatesten menemen
2 elma dilim fırın patates
1 çk bal
Şekersiz çay

Az şekerli kahve (misafirlikteydik öyle yapmış, mecburen içtim az şekerli)

Öğlen
4 yk taze fasulye
1 yk pirinç
1 maden suyu

Kk karpuz

Akşam
4 5 tane burgu makarna tanesi

Su 3 lt
Yarım saat yürüyüş

morordek morordek

Iyi geceler herkese. Bugunku menum
Sabah
Patatesli omlet
Peynir
Domates
2 dilim ekmek

Ogle
Tavuk sote
Ayran

Aksam
1 tavuk but
Cok cok az firin patates
1 kepce corba

2 lt su
30 dk yuruyus

Aşure tarifini favori ekledim deniycem geçen sene süper olmuştu 5 kiloluk tencereyi eşim bitirmişti şimdi diyette yapmasam diyorum ama canım da istiyor. gecen sene bakliyatlar 1 gün suda kaldı iyice yumuşadi onun etkisi galiba bakalim eve bir gideyim kesin yapcam gibi.

Gunaydin
Dun aksamdan beri kac defa aciyorum siteyi ama yazamadan cikmak zorunda kaldim. Yetisemiyorum her seye artik.
morordek morordek bu hafta belki mezun olamam ama haftaya mezun olurum diye dusunuyorum .spor ve diyeti aksatmazsam.
Beni boyle idare edebilirmisiniz. Elimden geldigince daha fazla girmeye calisacagim. Badana telasi baslayacagi icin hergun bir dolal temizligi vs oluyor. Aksamda yorulmus bir sekilde halim kalmiyor .3 cocuk odev vs baya yogunum.

Slm kızlar yine buralarda hareket yok.
gönül tuvalet eğitimi nasıl gidiyor. kolay gelsin 3 çocuk iş güç zor oluyordur.
bendr ankaradan çıkıyorum istanbula pzrtesiden itibaren başlamalı artik yoksa bende yeme bozukluğu yasiycam.vücudum iflas etmeden basliycam

Ooo iki dakka ayrılmaya gelmiyor buralardan hemen kaybolmussunuz benim de bugün tatilin son günü yarın dönüş günü çarşamba da arkadaşım geliyor döndüğüm gibi temizlik yapicam ve hemen temiz beslenmeme geri dönmem gerek :110:

Bugün ki menüm
Sabah
Diyet ekmekle tost
Domates
Zeytin 5 tane

Ara
1 kase yayla corbasi
2 dilim kabak mucver

Ara
1 Türk kahvesi

Akşam
3 kasik pirinc pilavi
5 yemek kaşığı tavuk doner eti
1 su bardagi ayran

Slm kızlar yine buralarda hareket yok.
gönül tuvalet eğitimi nasıl gidiyor. kolay gelsin 3 çocuk iş güç zor oluyordur.
bendr ankaradan çıkıyorum istanbula pzrtesiden itibaren başlamalı artik yoksa bende yeme bozukluğu yasiycam.vücudum iflas etmeden basliycam
Biraktik egitimi useyecek diye korktum. Havalar geceleri serin. Gunduz vok sicak ama fazla ugrasmadim. Yaz basi nasipse artik. 2 bucuk yas olur o zmn.
Diyeti biraktinmi bir kere ucu kaciyorb

Iyi aksamlar herkese. Bugunku menum
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek

Ogle
1 erik
1 dilim kek

Aksam
2 kepce corba

2 lt su
30 dk yuruyus

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 tk tahin pekmez
Kk peynir
5 zeytin
Şekersiz çay

Öğlen
Etli ekmek ve 2 ekmeksiz sade köfte
Maden suyu

Akşam
1 şeftali
1 erik

2 lt su
1 saat yürüyüş
morordek morordek

Günaydınnnn kızlar...:KK54: Hadi bakalım hafta sonunu ve okulun ilk haftasini geride bıraktık..Bugünden itibaren burayı hareketlendirelim.. Sporlarımızın,yediklerimizin,ictiklerimizin ve hatta kilomuzun fotograflarını paylaşalım ki herkes birbirinin yaptıklarını görünce daha çok heveslensin...:KK5:

Listede olan arkadaşlar violin35 violin35 , gonulll gonulll , rint rint , Deniz ve Kum Deniz ve Kum , parkbyull parkbyull kızlar menülerinize nerede morordek morordek kaptanım uyarmış haa birinci olduk bugün ödül günümü kusura bakmayın kızlar kimse ödülü haketmedi lütfen silkelen in ve kendinize gelin takım kuralı 5 mesaj ama en azından menünüzü yazın haa ördeğim kusura bakma senin yerine kızıyorum ama olmaz böyle kimsenin takıma uğradıkları yok menü yazmayan mesaj yazmayanlar bir süre izinli olsun bu şekilde boş olmaz
canım ben menülerimi günlük yazıyorum cumaya kadar pazartesi de 3 günlük yazıyorum takıma ilk girişimden beri böyle ,hatta menü bildiriminde belki de en tertipli üyecanımdır;)

günaydın canlar;)
hastalıktan geberiyorum:hasta: ama işe gelebildim ,dün aşuremi de yaptım ,tadına bakma dışına gitmedim :super:
4 tencere oldu maşallah üredi de üredi bir tencere eşimin iş yerine bir tencere benim iş yerime bir tencere oğlumun kreşine diğer tencereyi komşulara dağıttım misafirim geldi yedi ama ben bitiğim ..

cuma menüsü;
kahvaltı (çğlen yemeği)
tavuk suyu çorba izmir köfte biber dolma
akşam:yoğurt çorbası yeşil mercimek
su 3 litre
spor:30 dk tempolu yürüyüş

cumartesi:
kahvaltı:avokadolu yumurta ,salatalık,peynir,zeytin,şekersiz çay
akşam:
fırında palamut ,bol rokalı salata,şalgam(ben mayaladım şalgamı)
su 3 litre
spor:30 dk tempolu yürüyüş

pazar:kahvaltı yok gibi bir şey oğluma kırdım smabah yumurta az ondan tırtıkladım,eşim uyandı öğlene doğru az ondan yumruta tırtıkladım..
saat 14:30 gibi bir porsiyon makarna ,kendi mayaladığım yoğurt
akşam yok hastayım ya gitmedi 22:00 gibi eşim acıkmış hadi dedim sana tost yapayım suriye ekmeğine qaz da ondan tırtıklayıp bir mandalina yedim..
su :1,5 litre ancadır gitmiyor..
spor sabah:07:30 dan 13:30 a kadar mıtfakta yaptığım aşureyi spordan saymazsak spor yoko_O

bu sabah ki kilom 72,4 cumaya kadar 71,8 hedefim..

saygılar:KK52:

Back
X