Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Ben 94le başladım ilk hedefim 78di. 5 ayda 15 kilo verdim 79 ile mezun oldum. Tartı stresi diyetler beni psikolojik olarak çok yordu o yüzden mezun olup asıl hedefim için tekrar dönmekti planım. Ama burayı bırakınca fazla rahat davrandım kilo almaya başladım.
Şu an 83 kiloyum. Bi an evvel 79 olup listeye girmek ve asıl hedefim olan 60 kiloya inmek istiyorum . Boyum 163 ama İri kemikli bi yapım var 60tan aşağısı pek güzel olmuyo bana. İnşallah olacak

Evet canım baya sessiz buralar herkes evli barkli çok çocuklu hee birde bir çok arkadaş bir şekilde eğitim hayatına atıldı malum hastalık sezonu bebeler hasta ay yazınca cidden baya geçerli sebepler gibi geldi ördekcim ne dersin

ben 71 den 60.9 inmistim mezun oldum kardeşim düğün gorumce olcam diye motive olup sonra dugundu bayramdi tatildi 63 oldum ve ben cidden kötü beslenen biriyim ördekcim en çok cezasını alan biri tekrar gircem listeye bir 15 gün ve ip atlamaya bakiyorda bir motive olamadım . birde 2 cocuk yaş 34 biri 5 buçuk erkek anasınıfı biri 2 buçuk Kiz sürekli konusturma oynamaya sarmış bir çocuk stres ama burayı okurum genelde takipteyim arkadaşlar iyidir saolsunlar..
Durumları çok iyi özetledin canım

Teşekkür ederim canım :KK19: kilo durumu pek iyi değil :olamaz: ilk başlarda riskten dolayı sürekli yattım. Bayram’da memlekete gidince iştahım açıldı ve bir daha kapanmadı. Bir de mide bulantısı yaşamayınca kilo aldım ama sağlık olsun diyorum. Sağ Salim minnoşumu doğurayım sonra burdayım zaten :KK200:
Olsun canım şimdi kiloya takılma sen. Sağlıklı beslen evladın ve senin için gerekli olan o. Kiloları burda hepbirlikte veririz.

Ben 94le başladım ilk hedefim 78di. 5 ayda 15 kilo verdim 79 ile mezun oldum. Tartı stresi diyetler beni psikolojik olarak çok yordu o yüzden mezun olup asıl hedefim için tekrar dönmekti planım. Ama burayı bırakınca fazla rahat davrandım kilo almaya başladım.
Şu an 83 kiloyum. Bi an evvel 79 olup listeye girmek ve asıl hedefim olan 60 kiloya inmek istiyorum . Boyum 163 ama İri kemikli bi yapım var 60tan aşağısı pek güzel olmuyo bana. İnşallah olacak
Canım aynı vücut tipi boy benimde öyle 163 boyum iri kemikli 57 falan idealim benimde 60 kadar kurtarıyor tabi bebis gobus lerini saymazsak

o listeye bende gircem 60.9 olmalı biran evvel sonra sporlar yapmalı 55 e kadar inip 60ı geçirmeden yaşlanmali zaten 45 sonrası 60 kilo bende 65 durur herhalde yaşlaninca vücut saliyor psikolojimi iyilestirsem 40 öncesi bir bebede dogurum belki off erkenden evlenip bebelerle buyumeliymis diyorum tabiki şimdiki bir eşle

Merhaba herkese günaydın :) tanıyan tanımayan herkes için kendimi tanıtmayı ben Buket 26,5 yaşındayım :KK70: özel bir kurumda İngilizce öğretmeniyim ama atanmayı çok istiyorum puanım iyi geldi belki de şubatta atanırım diye düşünüyorum atanırsam evlencem bu arada :KK70: ben 9 yaşından beri hep göbekliydim lisede zayıfladım sonra tekrar aldım sonrasında hayatım senede bir diyetle zayıflayıp alma evresine girdi en son burada sizlerle 71e kadar inmişti sonra kendimi geliştirmek için tek başıma İzmire taşındım 1 seneliğine ve artvine geri döndüğümde 86 kiloydum. Bir kaç gündür dukan yapıyorum atak evresindeyim ve şu an da 83 kiloyum 58e kadar vercem ama öncelikli hedefim 65. Boy 1.62 bu arada
Canim sakın pes etme bu yola baslad8n birkere ve sonuna git sakin motovasyonunu düşürme

Dünün menüsü : sabah
Bir bardak ayran
Öğlen
Yağları peçeteye silinmiş 100 gram tavuk döner
Akşam
Fırında yagsız tavuk ve diyet kola
Saat 10,
Pul biberli yulaf kepekli yoğurt
Menun çok güzel ben bir türlü dükan diyetini anliyamadim canim sadece ilk evresini yapmaya calimistim

Kesinlikle öyle Şeymacım.

Ay sorma yaa, el i okuyor le deyince yüzüme bakıyor saçımı başımı yolasım geliyor benim de :KK53: lale ela el ele :KK53:

Süpersin valla.

Çok geçmiş olsun Şahnurcum yaaa
Annesi kasim ayinda bir bakmissin kendisi okumaya baslicak birden
Sessizin sagtarafina gecince ince harf cocuklar cok zorlaniyor

bencede takma kiloyu sanki şöyle bir durum var ben ilk hamilelikte 20 kilo aldım ama emzirirken çok kilo almadım belki 27 yaşta olmamdandir 80 kilo olmuştum ikincide 10 kilo ancak aldım ama cidden kız çocuktan mi yaştan mı resmen yük taşıyor gibi nefes nefese kaldım ki 7 5le doğuma gittim ama sonrasi kilo veremedim kaldı yani doğumdan sonra hallederiz canım sağlıklı günler

Olsun canım şimdi kiloya takılma sen. Sağlıklı beslen evladın ve senin için gerekli olan o. Kiloları burda hepbirlikte veririz.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Doğum sonrası uğraşırım kilolarla. Tabi az alsam daha iyiydi ama sağlık olsun artık. Bu bebek için çok bekledik, çok uğraştık. Sağlıkla doğmasından başka birşeye odaklanamıyorum.

Masallah annesi paşa büyümüş
Evet canım çok şükür büyüdü. Şöyle 30. Haftaları geçsek çok mutlu olacağım.

Buralardayım kardelenciğim ama işte okul başladı rahatlarım diyordum ama ödev işini hiç hesaba katmamışım :olamaz::olamaz:
Ve tartılamadım :KK43: Pazartesi tartısında bildiririm artık.
Listeye acil girmem kazım zaten benim de. Okumayı sökene kadar böyle diyecem ama gerisi de korkutuyor artık beni :KK42::KK42::KK42:
Bunlar iyi günlerimizmiş, öyle diyorlar yaaa hüüüüü. Bak şimdi ödev yapcaz, ben kaçıyorum resmen, gerisini sen düşün.
Yarın menü de paylaşırım bugün misafirlerim vardı, istediğim gibi olmadı hiçbişiiii
3ncü sinif sorulari calistiryorum oglana ben lisede bile görmedim bu kadar zor sorular

Aranızda daha önce dukan yapan var mı? Ben ilk defa yapıyorum henüz bir olumsuz etkisini görmedin ama çevremden çok fazla olumsuz tepkiler alıyorum. Halsizlik ve dirençsizlik haricinde şu an pek bi olumsuz yanı yok benim için. Atak evresinde olduğum için sebze falan yok vitaminsiz kalmış gibi hissediyorum kendimi. Haftadır griple boğuşuyorum. Dukan yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim
Yok canimmm ben birkez denemeye kalktim dukani anliyamiyorum ama vardi deniyen arkadaslar sanki

Yemekte yediğim kuru soğan bana şekerli geldi bugün. Şekeri bıraktıktan sonra en küçük tatlar bile fazla gelmeye başladı. Gerçekten Çok enerjik ve rahatım.
Kafama koydum hedefime ulaşana kadar şeker yok. Bunu da burdan sizinle paylaşmak istedim. Söz uçar yazı kalır. Bi gün söylediklerimden şaşarsam bi hatırlatan bulunur diye:sus::KK15:
Harikasin kardelencim bende çok şekerli kahve icerdim şimdi hiç icemiyorum

uzun süreli yapan olmadı galiba takım olarak bazen 2 3 gün cuma tartisina protein yaptık öyle tek beslenme bana sıkıcı geldi diyetisyen kontrolünde kilo verenler çok karabiber toplight falan öğün lerine bakabilirsin iradeleri ve sağlıklı şeyler yiyerek çok yol katettiler.
Bu aralar diyetisyen listesindende az yemeye basladim çünkü alistimmi naptim bünye doyuyor

Sizin kilolar ne kızlar kaç aydır diyettesiniz neler yaptınız kaç kilo verdiniz?
Bu arada grup eskiden daha aktifti bu aralar biraz sessiz ve ıssız gibi geldi?
Evet canim sessiz bu aralar kaptanimiz izinde olan arkadaşlar var onlarda toparlanirsa gelecekler inşallah
Kuzenimin arkadasi arhavili bu hafta oraya gidecek bu arada ben adanaliyim 3 çocuk annesiyim 85 kiloyla basladim suan 73.6 kiloya indim suan diyetisyenle ilerliyorum ayda 1 çağırıyor sali günü randevum var

Evet canım baya sessiz buralar herkes evli barkli çok çocuklu hee birde bir çok arkadaş bir şekilde eğitim hayatına atıldı malum hastalık sezonu bebeler hasta ay yazınca cidden baya geçerli sebepler gibi geldi ördekcim ne dersin

ben 71 den 60.9 inmistim mezun oldum kardeşim düğün gorumce olcam diye motive olup sonra dugundu bayramdi tatildi 63 oldum ve ben cidden kötü beslenen biriyim ördekcim en çok cezasını alan biri tekrar gircem listeye bir 15 gün ve ip atlamaya bakiyorda bir motive olamadım . birde 2 cocuk yaş 34 biri 5 buçuk erkek anasınıfı biri 2 buçuk Kiz sürekli konusturma oynamaya sarmış bir çocuk stres ama burayı okurum genelde takipteyim arkadaşlar iyidir saolsunlar..
Valla canim grupta olmadigin halde gelip yazman morel vermen motivasyonun çok güzel ne okur sende geri katil canim

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Doğum sonrası uğraşırım kilolarla. Tabi az alsam daha iyiydi ama sağlık olsun artık. Bu bebek için çok bekledik, çok uğraştık. Sağlıkla doğmasından başka birşeye odaklanamıyorum.

Evet canım çok şükür büyüdü. Şöyle 30. Haftaları geçsek çok mutlu olacağım.
Oo gorursun annesi emekledigini bile gorursun

Dunki menum
Sabah
1 diyet ekmekle tost
Domates
Zeytin
Salatalik

Ara
1 Türk kahvesi

Öğlen
Disarda işlerim vardi ordan sitede komsuya hoşgeldine gittik yapilan hic bir mamayi yemedim o ara eve yemekli misafirim geldi kostur kostur kuru fasulye yaptik annemle

Akşam
5 yemek kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

Ara
1 mandalina

1 turk kahvesi

Kızlar geçmişi okuyamadım ama ördeğim in mesajını gördüm tebrik ediyorum hepimiz harikayız
Annemler sabah otobüsü ile gittiler yarın işe başlayacağım düzenli katılım sağlayacağım düşünüyorum kendinize iyi bakın ben evim alt üst durumda onu toparlayayım
Kolay gelsin canım herşeyin yoluna girmesine sevindim

Back
X