• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Kaptanım geçmiş olsun dikkat edin 🌸

Menümü şimdiden yazayım akşam misafir olacak fırsat bulamam belki.

sabah
Yarım portakal
1 dilim ananas
3 ceviz
1 dilim peynir
1 fincan süt

öğlen
İçli köftenin iç harcından 4yk
1 dilim ekmek
Salata

Ara
1 mandalina

akşam
5yk barbunya
1 kase Yoğurt

Menümü şimdiden yazayım akşam misafir olacak fırsat bulamam belki.

sabah
Yarım portakal
1 dilim ananas
3 ceviz
1 dilim peynir
1 fincan süt

öğlen
İçli köftenin iç harcından 4yk
1 dilim ekmek
Salata

Ara
1 mandalina

akşam
5yk barbunya
1 kase Yoğurt
İçli köftenin iç harcı 😂 o da iyiymiş :)))
Bu arada benim hurma diyeti pırasa yemeği ile sabote oldu 🙈🙈 😂

Ben de menü yazayım;

Sabah; 2 dilim ekmek 2 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz domates salatalık roka maydanoz

Öğlen ; 2 kepçe mercimek çorbası

Ara; 1 sade kahve 2 kare çikolata 7 badem

Akşam ; 2 dilim mücver, 4 kaşık dereotlu yoğurt

Ara; Yeşilçay soda limon.

3 lt su
-spor ; 1 saat yürüyüş yaptım. Cherry Mom Cherry Mom
PAzartesiden eksik atladığım ipim var ilerleyen saatlerde 1000 atlamayı düşünüyorum bakalım.

Kizlar korkunc derecede karnim şişti ne yapsam inmiyor patlicam sanki bugünki menüm

Sabah 1 kaşik balli macun
1dilim ekmek 1 tatli kasigi salca sos 1 parca pwynir 7 zeytin cay

Ara adacayi limonlu

Ögle 6 parca buharda kabak 1yagda yumurta

Ara limonlu adacayi

Aksam 1 kasik balli macun
1 tas yogurt yulaf
2.5litre su Cherry Mom Cherry Mom

Off off.
Rejim döneminde sigara bırakma çok yanlış bir kararmış. Hangisine adapte olacağımı şaşırdım. Daha çok aciktigim hissediyorum. Rejim yapmakta çok zorlanıyorum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum.

Off off.
Rejim döneminde sigara bırakma çok yanlış bir kararmış. Hangisine adapte olacağımı şaşırdım. Daha çok aciktigim hissediyorum. Rejim yapmakta çok zorlanıyorum. Kendimi toparlayamıyorum bir türlü oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Kendimi çok mutsuz hissediyorum.
evet kesinlikle haklisin cunku aliskanliklar cabuk birakilamiyo bende cay kahve icmeden yapamam fazla cay kahve odem yapıyor deniyor ama bırakmıyorum tiryaki sayilirim..ki sigara bırakanlar genelde kilo alirlarlar.

Sabah
Shake

Öğle 13.00
1 dilim ekmek
Acıka
Azıcık tereyağ
1 haşlanmış yumurta
2 köfte

Akşam hastane
Karnıbahar
2 dilim ekmek

Görümcem doğum yaptı çok ayakta kaldım umarım sabah şiş çıkmaz vücudum

2 litre su
6000 adım

iyi aksamlar 5.takım 😍bugün gruba cevap yazamadim is guc derken yine aksam oldu...

su an aksam yemegimi yedim ustune yorgunlugumu kafa dağınıklığımi alsin diye cay iciyorum yarin kilo bildirimi yapmayacak olsam neler neler yerdim arka arkaya..🤐 bendeki duygusal aclik istee

ben bugunku menumu de yazayim günü kapattım bitirdim saat 6 olmak uzere.:

kahvalti niyetine:dunden kalan 8 adet fırında patates kizartmasi, 2 yemek kasigi kaymak,1 yemek kasigi yogurt tadina bakayim derken..,biraz yufka

ara:oglumun yemedigi 3 ince dilim sucuk

oglen:150 gram sütle hazirlanmis sütlü kahve, 4 ceviz içi,1 tane iri havuc,bir kase nohutlu mercimekli göce tarhana corba

aksam:yemekten once komsudaa kahve yaninda 1 kare bitter çikolata.
1 tabak bol pul biberli bamya yemegi,3 yemek kasigi yogurt

bugun duzensiz karisik oldu yemeklerim.birseyler çöpe gitmesin derkenn..

Bugün hurma Detoksuna başlamıştım ama sonunu getiremedim kendime inanamıyorum
Kahvaltı
7 hurma
1 kase yoğurt
Öğle
7 hurma
1 kase yoğurt
Akşam
1 kase yoğurt
2 kıymalı börek 😔😔
2.5 lt su
300 ip
1 saat yürüyüş
Kendini yorma bence dengeli yemeye ve spor yapmaya çalış sadece bu süreçte. Bugün fırsat olursa biraz daha ip atla istersen börekler nedeniyle.. ama ödem olur diyorsan yarına da bırakabilirsin.

Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Geçmiş olsun benim oğlumda yeni atlatti.. Allah böyle hastalıklar versin. Gecer gide minikler çok güçlü bizlerden...

menümü yazayım
sabah 07/00
2 yumurta peynir havuc 6 zeytin tere maydanoz dere otu biber

Öğlen 12/30
5 top köfte yoğurt salata

aksam 19/00
Kepce susuz etli nohut salata

3 lt su 1 fincan kahve 3 fincan acik limonlu cay 1 fincan ihlamur

regl dönemim yaklaştı inanilmaz şişkinlik var bu moralimi bozuyor sabah tarti sonucumu soyleyemiycem annemlerde kalıyorum tarti yok malesef aksam eczanede tartilip yazarım zaten henüz listede degilim :) Cherry Mom Cherry Mom

kızlar selam canım çıktı bu sabah evden çıkıp işe gelene kadar buzda kayıp düştüm yaklaşık 10 m kadar verilmiş sadakam varmış bir tarafım kırılmadı ama ezilme olmuş kaba etlerimde geç.mişi okuyamadım kusura bakmayın önemli bişey varsa ekleyin beni canlarım
Kaptanım çok geçmiş olsun.

Back
X