• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

En geç 5-6 güne biter zaten ilaç 🙈
Ay hadi bakalım cidden çekilir şey değl bünyemde zayıf değildir yıllardır gık demeden dogum kontrol hapı kullanırım ama bu çok farklı geldi şimdi daha iyiyim şükür 🤭
Kuzum birşey daha sorayım mesela kutu bitmeden regli olursam ilaca devam etmek gerekiyor mu kesmek mi lazım acaba 🙄

Cherry Mom Cherry Mom @EceZ Çok haklısınız.. Az yemem kabızlıktan ziyade tartıda gördüğüm artılar için. B12 hapından sonra daha şiddetli kabızlık problemim oldu ama hapım dün bitti inşallah düzelir. :KK51:
Aslında dün ayran detoksu yapmayı düşündüm zaten şişim daha çok şişerim diye vazgeçtim. En iyisi kabak yiyim dedim. Eşimde madem sen yoğurtlu kabak yicen bize de yoğurtlu makarna yap dedi.Ve erken açıktırlar ben de makarnayi yapmisken kabakla uğraşmaya üşendim 2 kaşık yogurduma koydum.:KK16:
Bide neden olduğunu bilmiyorum ama hep bir uyku hali hep bir halsizlik var üzerimde.. :ukala:
O halsizlik bende de vardı bak d vitamini yerlerdeymiş meğer 🤷

Ceylansnn Ceylansnn kuzum belki haftalr oldu sayfada aktif değilsin artık gidişata bir karar verelim evet her hafta 300 400 eksi geliyorsın ama burada ekibin senden aldığı senin onlardan aldığın birşey yok 🤷 kendi kendine diyet yapıyorsun.. bu gidişat böyle devam edecekse izne ayıralım seni yok benim yakında yoğunluğum biter diyorsan bir süre daha idare edilir tabi

Ooh ne güzel çok iyi yapmışsın canım..

Ben de sabah ev de iş yoksa temizlik vs.. hemen sokağa çıkıyorum.. bir gün park bir gün sokak az dükkan da gez toz vakit geçiriyor oğlum.. bugün park ve bisikletle gezmek vardı.. şimdi yemek yiyip yine çıkıcax çiçekçiye gitmeye niyetim var ♥

Çocuklara sokak en güzel yer.. şimdi malesef TV izliyor 🤦🏻‍♀️ annem de TV var geldiğin de açıyorlar 🤦🏻‍♀️ ben de yok şükür 🤲
Hemen yemek yiyip çıksam iyi olacak izlemesi beni gıcık ediyor..

Ev de ben ara da çöp arabası traktör videosu açıp beraber izliyoruz 😂

Çok konuştum 😂😂
Çiçek mi😍😍ne alacan😅bayılırım çiçeklere🥰
Bende de yok TV ama burda izliyor😔sıcak,gündüz çıkamıyoruz da😔akşama doğru çıkarıyorum. Trambolin aldım ziplasin diye ziplamiyor dana,sıcak diye😅😂

Filmi ben de izlemiştim iki yıl önce, değişim inanılmazdı gerçekten😔 bugün tekrar şeker orucuna başladım,istersen sen de katil

o panoyu ben de çok zor anladım 🤣 2 grup oluşturulmuş üyelerin spor puanlarına göre yarışıyor ama neye göre ayrılmış gruplar rast gele mi onu ben de hala anlayamadım 🤣
Aşkolsun geldin gidiyorsun hala anlamadın mı 🙈😁😁
SaskinAnne SaskinAnne canım ekipteki arkadaşları 2 ye bölüyorum evet rasgele ama dengeli olmasına çalışıyorum kendimce :) yeni gelenler oldukçada ekleme yapıyorum
Günlük yapılan sporlara karşılık gelen spor puanı ne ise onu yazıyorm tabloya mesela cardio 4 puan x kişi 1 saat yaptı 60*4 240 puan listeye yazıyorum . ( Spor puanları 1. sayfada ) Cuma günüde hem bireyselde 1. Olan arkadaşımı açıklıyorum hemde grup olarak kim 1. Oldu ise onu açıklıyorum 🤩🤩
Hafta içinde kim az kim çok spor yapmış gözdende kaçmamış oluyor böylece 🤗

Evet canim 200 gitmis, yagdan😍

Canim benim eksik menum yok diye biliyorum🙈
Cumartesi katıldın demi yarışmaya?
Cumartesi, pazar, pazartesi 3 gün menü paylaştın. Orda da 3 tik işareti var işte 😊
4 tik olanlar cuma ve daha öncesi Burda olanlar.

Ay hadi bakalım cidden çekilir şey değl bünyemde zayıf değildir yıllardır gık demeden dogum kontrol hapı kullanırım ama bu çok farklı geldi şimdi daha iyiyim şükür 🤭
Kuzum birşey daha sorayım mesela kutu bitmeden regli olursam ilaca devam etmek gerekiyor mu kesmek mi lazım acaba 🙄
Ben ilaç bırakılıyor diye biliyorum öyle bir durumda. 🥰

Leyl-i-fer Leyl-i-fer
Dun tekrar olcu aldim canim, gobekte 2 cm incelme var 1 haftada😍 IMG_20200707_182457.webp

@UmutluBen evet canım 6 ay içinde de 1 ay ara verdim geri aldım verdim oldu bi iki defa sonunda bitti🥵
Ortim napiyosun nasıl gidiyor. Kendi derdime düştüm bakamadım hiç sana. Bende tüm gücümle çırpınıyorum. Karaya vurmuş balık gibi denize dönmek için paralaniyorum. Ya balık gibi denize dönecem ya da balina gibi karaya oturacağım

Back
X