Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🤩 Harikasın kafana koyduğunu yaptığında eminin çok mutlu olacaksın
Hayatın koşturmacası içinde kendimize dönüp hiç bakmıyoruz kendimize özel çok az şey yapıyoruz çoğu zaman onu bile yapmıyoruz ama zayıflamak istediğimiz hayal ettiğimiz bedende olmak spor yapmak yürüyüş yapmak sadece bize özel şeyler ruhumuzada o kadar iyi geliyor ki. O yüzden dediğin gibi kendine iyi gelen şeyleri sakın atlama değerlendir..♥
kesinlikle katiliyorum insan kendini unutmamali. 🍀

S Suskunhanim taşındın mı sağ salim herşey yolunda mı 🤗
Canım taşındım şükür ama iki çocukla yerleşme Faslı uzadı🙈 araya canlı dersler ve kurs da giriyor, yerlesecegim inşallah🙈siz nasılsınız, buralarda ne var ne yok?(teşekkür ederim düşündüğün için🥰)

Canım taşındım şükür ama iki çocukla yerleşme Faslı uzadı🙈 araya canlı dersler ve kurs da giriyor, yerlesecegim inşallah🙈siz nasılsınız, buralarda ne var ne yok?(teşekkür ederim düşündüğün için🥰)
Uzamaz mı yavrum ya Allah kolaylık versin bundan sonrası daha rahat olur inşallah ♥️
Bizler aynıyız canım bir değişiklik yok çok şükür iyiyiz sağol 😘😘 rahatlayınca gel sohbete 🤗 bi kahve yaparız 🤭

Uzamaz mı yavrum ya Allah kolaylık versin bundan sonrası daha rahat olur inşallah ♥
Bizler aynıyız canım bir değişiklik yok çok şükür iyiyiz sağol 😘😘 rahatlayınca gel sohbete 🤗 bi kahve yaparız 🤭
Ay ne iyi olur ne iyi olur🙈bir haftadan sonra ilk kahvemi dün sabah içtim🙊 baktım iş bitmiyo,ne zamandır da kitap okuyamiyordum, yeter uleyn Didim çocuklar uyurken yaptım bı çılgınlık😂😂😂
Aklimdaydiniz yarın dahil olsam mi diye düşündüm ama bı hafta daha beni rahatlatır diye vazgeçtim🥰🙈

Son düzenleme:
Ay ne iyi olur ne iyi olur🙈bir haftadan sonra ilk kahvemi dün sabah içtim🙊 baktım iş bitmiyo,ne zamandır da kitap okuyamiyordum, yeter uleyn Didim çocuklar uyurken yaptım bı çılgınlık😂😂😂
Aklimdaydiniz yarın dahil olsam mi diye düşündüm ama bı hafta daha beni rahatlatır diye vazgeçtim🥰🙈
Ay cılgınlıklarımıza bak hele 🙈🙈 çok ekstrem yaşıyoruz kalbe zarar 😜🤭🤭
Aynen işler bitmez acele etme canım süreli olanları yap gerisini ötele boşver keyfin gelince yap 😎😘😘 kolay gelsin

5.takım hanımları herkese selamlar 🖐

Çoğunuz maalesef forumu aktif kullanmadığınız için mesajımı özelikle erkenden yazıyorum cumaya kadar mutlaka dönüş rica ederim dönüş olmadığı taktirde kendi görüşüme göre asıl listede değişikliğe gideceğim.

Öncelikle özellikle son 1.haftadır asıl listedeki arkadaşlarımdan neden foruma girmedikleri hakkında bilgi rica ederim. Hastalık mı iş mi çocuk mu ev yoğunluğu mu ekibin genel motivasyon kaybı mı sizi buradan uzaklaştıran ne var ise ? Ardından bu durumun cumadan itibaren düzelip düzelemeyeceği aktif olup olmayacağınız hakkında bilgi rica ederim. Bilgiden muaf tuttuklarım var ama dönmek isterlerse dönebilirler tabi ayvacicegi ayvacicegi bugün sormadan kendi döndü teşekkürler günlük hayatına forumu ekleyeceğini belirtti özetle.. kirmizigitar kirmizigitar zaten banlı bu gece kalkacaktır banı kendisi hiç bu süreçte menülerini aksatmadı ve devamlı sayfamızı takip etti teşekür ederiz @Calypso95 @UmutluBen cuma günü son bildirimleri yapıp izne ayrılacaklar zaten teşekkür ederiz katkıları için ❤ dönüş beklediklerim mavimli mavimli SaskinAnne SaskinAnne seyrekyagmur seyrekyagmur 🖐

Alt listedeki arkadaşlarım özellikle yakın zamanda listeye girecek olanlar var sizlerin belkide ana listedeki arkdaşlardan bile çok devamlılık sağlamanız gerekiyor. Bu sebeple ekip içindeki aktifliğinizin bozulmadan devam etmesini bekliyoruz sizlerin bu süreçte ekipten uzak kalmasına sebep olan nedenler var ise dönmenizi rica ederim. Liste adayları Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak A AKREPcg @asfarovski .. portkatal9 portkatal9 (portkatal cumaya kadar menülrde gelmezse takipten çıkartacağız canım seni aksi bir durum var ise belirtmen yeterli ) pacman pacman sana birşey demiyorm 🙄

liste dışında olmayı isteyen motivasyon için ekibimizle olan arkadaşlarımız Amor-a Amor-a cgdmk cgdmk sizler evet kurallara tabi değilsiniz ama öyle olsada sizide sonuçta en az asıl liste üyemiz gibi fark gözetmeden takip ediyoruz o yüzden sizden de gün içinde ne yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor veya diğer arkadaşlarınızın menülerinde yorum getirme vs gibi ekip içinde etkileşim bekliyoruz 😔

kızlar biliyorum en geç 1 2 haftaya burası yeniden parlayacak okulların açılmasıyla birlikte kilo vermek için tam motive bir sürü yeni üye gelecek onların motivasyonu bizede iyi gelecek ve şuan belkide önemsemeğiniz bu takım listesi içinde yer almak büyük önem arzz edecek o yüzden iyi düşünün eğer ki hayatınızda kötüye giden durumlar yok ise yeniden odaklanın ve devam edin ✌ edemiyorsanız da bana cumaya kadar dönüş yaparsanız sevinirim 😘😘
günaydın. ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. ama hayat bana daha fazlası için izin vermiyor. telefonu nerde ise bu grup için elime alıyorum. sabah 6 da kalkıyorum.çocuklar evde olduğu için onlara yemek hazırlıyorum. yemek hazırla mutfağı toparla evi toparla duşa gir derken saat 8:15 gibi evden çıkıyorum. işe 9:00 a doğru geliyorum. evden getirdiğim veya işyerinden aldığım birşeyler ile kahvaltı yapıyorum. evde çok nadiren kahvaltı yapıyorum. işe gelir gelmez gruba bakıyorum. menüyü akşamdan atamadım ise atmaya çalışıyorum. işten kalan zamanlarda gruba bakıyorum. akşam gruba bakmam biraz zor oluyor.akşam 8 gibi evde oluyorum. akşam masasını hazırla mutfağı toparla varsa acil işler onları yap. saat 10 oluyor. koltuğa kendimi zor atıyorum. bazen yemek varsa sabahları yürüyüş yapıyorum. bazende akşam 9:00 gibi yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. bazende yorgunluktan hiç gözüm almıyor.
ama dönüşümlü çalışmaya geçtik haftaya evde olacağım. bakalım kendimden umutluyum en azından yürüyüşlerimi yapabilirim diye düşünüyorum. ayrıca menüye uygun diyet yemeklerimi de. benim durumum bu önerileriniz varsa yorumlara açığım. sevgiler.:olamaz:

Cherry Mom Cherry Mom

Dünkü sporlarım Mehfam Mehfam sende yok mu bişeyler 😎🤭
Cnm ne güzel 😊 çok dillendirmek istemediğim için yazmıyorum da benim hâlâ daralmam devam ediyor cnm. Halsizim epeyce. Geceleri bazen uyuyamıyorum. Ev işimi tam yapamıyorum. 15 dakika hareket etsem örneğin yemek yapsam böyle bi değişik oluyorum. O yüzden spora yine başlayamadım😔

Cnm ne güzel 😊 çok dillendirmek istemediğim için yazmıyorum da benim hâlâ daralmam devam ediyor cnm. Halsizim epeyce. Geceleri bazen uyuyamıyorum. Ev işimi tam yapamıyorum. 15 dakika hareket etsem örneğin yemek yapsam böyle bi değişik oluyorum. O yüzden spora yine başlayamadım😔
geçmiş olsun. çiğer filmi felan tekrar çektilerme. ablamda yakalanmış covid e. 3 gündür kemiklerim ağrıyor diyor. onunda tomogrofide belli olmuş. ciğerlerine inmiş

Back
X