- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.641
Var ya bu telden girmek ölüm bana ya :) tum forum bu gruba getirecegim illa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var ya bu telden girmek ölüm bana ya :) tum forum bu gruba getirecegim illa
Aynen çaktırmadan reklam oluyor ama öbür bluee yıllardır girmiyormuşVar ya bu telden girmek ölüm bana ya :) tum forum bu gruba getirecegim illa![]()
Aynen canım bekliyoruzinşAllah canım bugün başladım diyete yarın da kilo bildirimimi yaparım![]()
Neyse ben kulagini bi cinlatmis oldum gelir belki.Aynen çaktırmadan reklam oluyor ama öbür bluee yıllardır girmiyormuşbari aktif bir bluue olaydı
![]()
Benim kilom da fazla
O zaman proteinli planlamalar yapmam laziimSagol kaptanim ben de ayrilmak istemiyorum hic, anlayis icin tesekkurler .
Ne demek, gercekten kalin kafam diyorum biri gelip soyleseymis bari bana, ama aydinlanmam 30yasindan sonra oldu.
Benim farkettigim diger birsey de cok fazla atistirma gibi hazir seyler tuketiyorsunuz, hayat sartlari tabi. Zaman yaratip biraz saglikli seyler hazirlamaya yonelince daha kolaylasacak bence, mesela sabah pogaca simit vb yerine aksamdan cevizli kakaolu yulaf islatabilirsiniz..
Ortim ben de bosladim tabi, daha sik yazmaya calisirim, onumuzdeki hafta hergun menulerine yorum yazacagim ona goresen de bana yaz ama olur mu, kurcalayalim iyice.
Ya herseyi yiyen biri icin bile bu bir sorun ama bi de diyet/saglik vb kisitlamalar girince hepten zor oluyor. Gluteni birak, tahil/baklagil yeme ee ne kaldi, sabah aksam salata![]()
Çok yorgunum beniii beklemeee kaptaaan diye bı sarki vardii kaptanim benden sana gelsinYarınki listemiz kızlar
Her zamanki ricalarım listeyi ekstrem bir durum yok ise öğlene kadar tamamlayalım
+Çıkan var ise ve imkanı olursa biraz spor aktivite ile ödem atması için ekstra zaman isteyebilir
güncel kilolarınızı cuma hedef kilonuz ile birlikte bekliyorm ♥
Teşekkürler
***5.Takım 694. Etap ***
SaskinAnne (/82/)
kirmizigitar (/62,8/
mavimli (81,5/)
ayvacicegi(53,4/0
seyrekyagmur (73,3/
amatördiyetci (70,5/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Amor-a ( 53,2/ mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (75,9/ 567.etapta 75 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
pacman (66,3/ 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Songaripyolcu (60.9/) yeni üye başlan kigıç tarihi 20.09.20, başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Bluuee (69,2/ 654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Tempus ( 73,8 ) mezun üye
Kilo verememem bundan kaynaklı benceiste miktar onemli degil gercekten, un midede kaliyor ogutemiyor vucut. 1 tabak yesen de 1 kaskk yesen de... bende ayni oyleyim cunku.
bak lahmacun yedim dun saat 4 tu,bu saat oldu hala bisi yemedjm bidem hala tas gibi....
Geçen diyabetik fırından eksi mayalı ekmek aldım 1 hafta önce falan en son onu yemiştim o pek rahatsız etmemiştiGluten intoleransı olabilir o zmn ama ben denediğimde çok dayanamıyorum yine arada ekşi maya ekmek filan yersin belki![]()
tüh gene mi kacirdim saati25 Eylül - 2 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
![]()
![]()
![]()
Amor-a
✖
✖
✖✖
mavimli
✖
✖