Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadım 🤦🏻‍♀️ birde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım
ben hic öyle büyük bir rejim yapmadim. zaten en kilolu halime bu sene geldim. bir sene de olmam gereken kiloya gelirim iradeli olursam. biraz iradesiz bir yapim var 🙄 o yüzden uzun bir zaman dilimine yaydim ben.

Dün hava baya soguktu burda malum annelerimiz hiç bir şeyi atmaz benim tee liseden kalma kazağımı çıkardı büyük bile geldi :olamaz: gençliğimi nasıl yakmışım dedim 🙄 ozamnki kilo depresyonlarım geldi aklıma bu kazağıda içinde daralıyorum diye giymiyordum yepyeni duruyor şimdi dökülüyor üstümden 🙈
evet yorgan çıkardım ben de :D kazakla oturuyorum akşamları :D benm de dar kıyafet çok
kilo verine giyeceğim dediğim yavaş yavaş giymeye başladım ama :rolleyes:

Kısa sürelerde olmaz zaten ac kalmaya çalışırsın yakıt olmadıkça birgün durur vu metobolizma
En iyisi vadeyi uzun tutmak
Ben 2 yıl gibi sürede 40 kilo vermiştim tam 2 yılda olmamıştı
Ama bu olaya yas yaşam tarzı yönünden de bakmak lazım
Bu arada ben koti bisey yaptim zeytinyağlı sarma yapıyorduk kızın d.gününe içinden yedim dayanamadım 🤦🏻‍♀️ birde asla karbonhidrat tüketmeyeceğim dediğim günün ertesi bayılacağım
Canım o kadar kısıtlama kendini bence,1 dilim ekmek hakkı versen günlük , 4 yaprak sarma 1 dilime eşit diye biliyorum

Harikasın aşkm devam :KK9: :KK200:
:dondurma:
İnşallahhh kuzucum tüm görmek isteyenler de görsün inşallahh amin :dua::KK200::nazar:
İnşallah herkes görsün herkeees.
Aynen bayağı kaçakmışsın bi dönem eheheh di mi kaptanm :KK45:@emnis şimdi hep beraberiz bereketliyiz başaracağız :KK70:

Olsun yarın başlarsın bebişim :KK68:
Hem de ne kaçak :D Neyse şimdi yuvama döndüm diyelim. Kapısındayım. 3 kiloyu da verdim mi yuvamdayım diyeceğim. ;)

dondurmayı görmüşken, yarın beypazarı nda havuçlu dondurma yicez :KK70: göndereyim mi sana da :KK70:
aynen kapıda çay içiyosun şu an :KK70:
Havuçlu dondurma da ne ola ki? :D Teşekkür ederim kendisini değil ama fotoğrafını atarsan nasılmış diye bir bakarıım. :)
Evet kapı biraz üşütüyor, niyetim bir an önce içeri geçip yuvada kestane yemek. :D

Havuçlu dondurma da ne ola ki? :KK70: Teşekkür ederim kendisini değil ama fotoğrafını atarsan nasılmış diye bir bakarıım. :)
Evet kapı biraz üşütüyor, niyetim bir an önce içeri geçip yuvada kestane yemek. :KK70:
Tamam resmi atarım sana ;)
KEstanenin de herşeyine bayılırımm sen de mi :rolleyes: :D

Beni anlatmissin resmen . Bende evledim eşim ve ailesi kola tiryakisi . Tabi bende oldum . Hamileyken mide bulantisina sabahları çözüm oluyordu bende bırakacağım insallah
İnşallah inşallah eşinle anlaş evde bulundurmamak çok iyi çözüm özellikle ilk zamanlar sen alışana kadar sonra dolapta olsada umrunda olmaz :)

Back
X