- 23 Mart 2016
- 30.288
- 91.043
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #374.021
TV den :)
KAN GRUBUNA GÖRE HANGİ BESİNLERDEN UZAK DURMALIYIZ
KAN GRUBUNA GÖRE HANGİ BESİNLERDEN UZAK DURMALIYIZ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahah iiyiymiişşş :)))Biz eşimle, üniversiteyi kazanıp ayrı eve çıktığını hayal ediyoruz![]()
İş yapıyorlarsa kalabilirlerayyy ben dayanamam bebelerime
evde olsunlar da tum isi yapsınlar ama.![]()
sanirim salgi bezlerine saldiran bir hastalik. kuruyorsun bildigin ☹ yanlisim varsa düzelt @SaskinAnne
Bende de aşırı göz kuruluğu var bilgisayar başında çalışıyorken gözlerim kızarır çünkü otoimmün hastalıklarım var o da bunlardan bir tanesi konjonktivit.Ama diğer versiyonunu bilmiyordum ben, yok onlar bende.bir tek aşırı bir omurga sırt ağrısı var kasılıyormusum algoloji bölümünden 8 tane iğne yedim bu yüzden aynı anda 2 yıl idare edeceği söylendi beni acaba o da bununla mı ilgili@mavimli
seyrekyagmur
Kızlar göz kuruması falan yazdım ama heyecan yaratmayım
Benim hamileliğimin 7. Ayında el bilekte şişme ve acı olmaya başladı doğumdan sonra ortopediste gittim kızım 5 aylıktı penisilin verdi crp yüksekti birde aso da çok yüksekti
Penisilin kızımda kusma yaptı süt ile geçmiş. Krem verdi birde iyileşme olmadı romatolaga gittim o da birkaç tahlilden sonra ibuprofen içeren ilaç verdi emzirdigim için başka birşey kullanamadım kızım 8 aylık olduğunda benim ellerim hic tutmaz oldu düğmemi kapatamıyordum 8.5 aylıkken emmeyi bıraktı kendi isteği ile eğer daha da emseydi doktora gitmezdim
Emmeyi bıraktı doktora gittim yatisli tahliller yapıldı ve sjogren sendromu dendi. Sadece göz kuruması değil yani yüzde kabartılı kızarıklık sac dökülmesi birçok belirtisi var.
Bir süre ağrılarım için fizik tedavi gördüm 1.5 yıla yakın ilaç kullanıyorum
Ah canım keşke hiç durmasanız çok kötü olmuş çok üzüldüm sizin adınızaKızlar burada çok kötü şeyler oldu dün gece. Kaynanamla eşim çok kötü kavga etti hatta eşim annesinin üstüne yürüdü annesi de ona vurmaya başladı ayırmasam eşim annesini dövecekdi. Eşim hiç böyle bir insan değildir sorun ne biliyor musunuz geleli 2 gün oldu zaten biz.dün gezmeye niye gittik tarla işleri varken. biliyorlar biraz kafa dinlemeye geldiğimizi ne çocuklarla ilgileniyorlar ne bize saygı duyuyorlar kadın açtı ağzını yumdu gözünü geçmişinden geleceğini hakaret yok bir b** olamamış ki otelde amir.evlenince değişmiş hiçbir işe yaramıyormuş geçen Haziran 16 gün tatile diye geldik 13 günü adam tarla daydı. Bir anneyi ilk kez böyle tanıyorum. ne biçim bir insan şu an babası için durmaya devam ediyoruz eğer bir kavga daha olursa ben gireceğim bu sefer bir daha ne torun görecek ne bir şey
esinin yerinde olsam annemin uzerine yuruyecegime o dakika toparlanir evime donerdim, cok kotu olmus ne yszikki bazi insanlar cok anlayissiz boyle konularda...Kızlar burada çok kötü şeyler oldu dün gece. Kaynanamla eşim çok kötü kavga etti hatta eşim annesinin üstüne yürüdü annesi de ona vurmaya başladı ayırmasam eşim annesini dövecekdi. Eşim hiç böyle bir insan değildir sorun ne biliyor musunuz geleli 2 gün oldu zaten biz.dün gezmeye niye gittik tarla işleri varken. biliyorlar biraz kafa dinlemeye geldiğimizi ne çocuklarla ilgileniyorlar ne bize saygı duyuyorlar kadın açtı ağzını yumdu gözünü geçmişinden geleceğini hakaret yok bir b** olamamış ki otelde amir.evlenince değişmiş hiçbir işe yaramıyormuş geçen Haziran 16 gün tatile diye geldik 13 günü adam tarla daydı. Bir anneyi ilk kez böyle tanıyorum. ne biçim bir insan şu an babası için durmaya devam ediyoruz eğer bir kavga daha olursa ben gireceğim bu sefer bir daha ne torun görecek ne bir şey
kaptanim nasi motive ettin oyle yaw canlandimkızlar ne oldu size bugün herkes ödemli mi ☺
bozmayın sakın moralleri bugün olması bizim için çok iyi bile önceden önlem almak için fırsat
yeşil çay
bol su
limonlu su / tarçınlı su gönderelim ödemleri sakın motivasyonunuz bozulmasın bugün + 2 yarın -3
Hay Allah ya. Kötü olmuş. Zaten bir b*k olamadın bir evlada söylenebilecek en acımasız söz bence. İnsan anne babasının kendisi hakkındaki düşüncelerini, gerçek olmasalar da, bir ömür içinde taşıyor çünkü. Gerçekten üzücü. Bence annesi değişmez de inşallah eşin takmamayı başabilir. Allah kolaylık versinKızlar burada çok kötü şeyler oldu dün gece. Kaynanamla eşim çok kötü kavga etti hatta eşim annesinin üstüne yürüdü annesi de ona vurmaya başladı ayırmasam eşim annesini dövecekdi. Eşim hiç böyle bir insan değildir sorun ne biliyor musunuz geleli 2 gün oldu zaten biz.dün gezmeye niye gittik tarla işleri varken. biliyorlar biraz kafa dinlemeye geldiğimizi ne çocuklarla ilgileniyorlar ne bize saygı duyuyorlar kadın açtı ağzını yumdu gözünü geçmişinden geleceğini hakaret yok bir b** olamamış ki otelde amir.evlenince değişmiş hiçbir işe yaramıyormuş geçen Haziran 16 gün tatile diye geldik 13 günü adam tarla daydı. Bir anneyi ilk kez böyle tanıyorum. ne biçim bir insan şu an babası için durmaya devam ediyoruz eğer bir kavga daha olursa ben gireceğim bu sefer bir daha ne torun görecek ne bir şey
Ah canım keşke hiç durmasanız çok kötü olmuş çok üzüldüm sizin adınızaeşin babasını ikna etksin bence daha kötüsü olabilir diye iş bu kadarla kalsın dönün evinize tat tuz mu kalır daha
![]()
esinin yerinde olsam annemin uzerine yuruyecegime o dakika toparlanir evime donerdim, cok kotu olmus ne yszikki bazi insanlar cok anlayissiz boyle konularda...
İnanın bu ilk değil ama en fecisiydi. Annesine düşkündü eşim soğuttu kadın kendinden Allah böyle bı anne oldurtmasin bizi. Kocası da üstüne yürüdü bı ara. Kadın tam bı deli.deli gibi bagiriyo hakaret ediyo bı beni sevemedi hiç yardım etmesem neyse. Dün gezmeden gelince aç kalmasınlar diye yemeklerini yaptım akşam ev supurdum kendi yatar TV izler. Allah ıslah etsin diyorum çoğu kez. Bazen keşke diyorum olmasa...şu korona var ya. Böyle böyle kalbimi kirletiyor. Burada evim var cocukkarim orgaNik hayatta deniz kenarinda buyuceklerdi o var diye gelemiyoruz o kadar gelemmiz için ugrasmasina rağmen.Hay Allah ya. Kötü olmuş. Zaten bir b*k olamadın bir evlada söylenebilecek en acımasız söz bence. İnsan anne babasının kendisi hakkındaki düşüncelerini, gerçek olmasalar da, bir ömür içinde taşıyor çünkü. Gerçekten üzücü. Bence annesi değişmez de inşallah eşin takmamayı başabilir. Allah kolaylık versin![]()
AA iyi çok güzel bir ikili olmuşuz o zaman ben 62 kiloyla başladım CUMA tartıldım 60,1 dim.
canım hafta içi uyanır uyanmaz 1 bardak suyla başlıyorum. işe gelinceye kadar 1 saat yol katlettikten sonra 1 bazen 2 bardak su 200ml içiyorum 8.45te hafif bir kahvaltı, kahvaltıyı hiç atlamam :) saat 10-10,30 gb tARÇINLI SADE TÜRK KAHVESİ Gün boyunca mesai bitene kadar 2-2,5 lt su öğlen yemekten sonra 30dk tempolu yürüyüş, bazen 1 kupa yeşilçay, ve genelde saat 16,15-16,20 gb 150gr ypğurt ve 3 adet hurmayla günü kapatırım. bide saat 18,30-19,00 gb 1 saat tempolu yürüyüş sauna eşofmanlarımla.
sen neler yapıyorsun ve kaç kilosun
Süper9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne![]()
![]()
@Amor-a![]()
@mavimli![]()
![]()
![]()
kirmizigitar
![]()
![]()
![]()
@ayvacicegi![]()
seyrekyagmur
![]()
![]()
@AKREPcg![]()
![]()
![]()
@amatordiyetci![]()
![]()
![]()
pacman
![]()
![]()
@bluuee![]()
![]()
![]()
@Mahi57![]()
![]()
belmayne
![]()
![]()
@Pain Killer![]()
![]()
@gamzem23![]()
T tulperde
caroline84
![]()
![]()
Yok canım eşim eve elektrikli ızgara aldı internetten seyreden seyrede yaptık.Cnm Adana'da mı yaşıosun yoksaafiyet olsn
Menün de sonucun da harika cnm bnm tebrikler![]()
Süpersiniz kızlar hemen hemen herkes paylaşmış9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne ❤✖ ❤ ❤
@Amor-a ✖✖ ❤ ❤
@mavimli ❤ ❤ ❤ ❤
kirmizigitar ❤ ✖ ❤ ❤
@ayvacicegi ✖✖ ❤ ❤
seyrekyagmur ❤✖ ❤ ❤
@AKREPcg ❤ ❤ ❤ ❤
@amatordiyetci ❤ ❤ ❤ ❤
pacman ❤ ❤ ✖ ❤
@bluuee ✖ ❤ ❤ ❤
@Mahi57 ❤ ❤ ❤ ❤
belmayne ❤ ❤ ❤ ❤
@Pain Killer ❤ ❤ ❤ ❤
@gamzem23 ❤ ✖✖ ❤
T tulperde ❤✖✖✖
caroline84 ❤ ❤ ❤ ❤
Teşekkür ederiz canım harikasın yoğunluğunda bile bu işi yürütebiliyorsan devamı gelecektirSüperben gecede olsa yazıyorum.
Kaptanım dün gece anca menümü yazabildim. Pazar sabahı tartıldımKilo bildiirmi gelmeyenler
@ayvacicegi @bluuee @Mahi57 T tulperdecaroline84 sanırım değil mi kızlar
Menüde yazınca sonradan bilgim oldu canım haklısın kolay gelsin,ayrıca çok çok tebrik ederim su + atıştırmalık istersen taze kuruyemiş yanına ara öğün gibi yine olabilirKaptanım dün gece anca menümü yazabildim. Pazar sabahı tartıldım
93 başlangıç sayalım.
Cuma artık ne olursa.
6saat daha ders verildi inan kızımda okula başladı.
Ama şöyle söyleyeyim online ders başladığından beri yiyordum dün sadece canım sıkıldıkça su içtim.
Sabahta sporumu yaptım yavaş yavaş yola giriyorum kaptanım.
Kolay gelsin hocam ben yazıcı tablet aldım.Tamamdır kaptancığım. Benim online derslerim başladı. Şu anda da ders var.Çok giremiyorum o yüzden, ders programı dağınık biraz. Affınıza sığınıp yeşil çayımı yudumluyorum efenim ♥
![]()
Allah razı olsunMenüde yazınca sonradan bilgim oldu canım haklısın kolay gelsin,ayrıca çok çok tebrik ederim su + atıştırmalık istersen taze kuruyemiş yanına ara öğün gibi yine olabilir![]()
Kızın içinde hayırlı olsun sağlıkla okula gidip gelsin yavrular inşallah ♥
Kolay gelsin hocam ben yazıcı tablet aldım.
Dört gözle okulun açılmasını bekliyorum.
İnan insan elindekini bilmiyorum okulda derslerde ne oyunlar oynatıyordum.
Şimdi şiştim otur otur