Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk geldiğinde biz orti olmuştuk o zaman iyiydin şimdi bi depresyon bi tembellik ne oluyor böyle, yeniden orti olalım bence bi saçını başını yolayım bak ne depresyon kalıyo ne tembellik :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ben doğuştan üşengecim annem hep öyle der
:KK70::KK70::KK70:

Sahur
1 muz

Iftar
1 kase yayla corbasi
1 kucuk icli kofte
2 parca tavuk
Salata

Ara
Kucuk bir kase sutlac

Spor 10 bin adim
Su yatana kadar 2 lt olur
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Tam menünü okurken ooo süper diyordumki sütlacı gördüm, yürekler düğüm düğüm :mad: birde spor günlerinde Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'ide etiketlersin canım sporların kaydını o tutuyor pazartesi çarşamba cumartesi ;)

Tüühhh bende öyle olur diye sevinmiştim ama moral bozmak yok :KK70: :KK70: :KK70: İçimdeki his en az 700 gr vericen diyo 🔮
Ayyy insallah o bile cok iyi. 75 leri görmeden 74 e atlasam super olur ama bakalim ilk haftadan detoks falan da yapmak istemiyorum. Gitsinde e kadar giderse artik 👍👍

Tam menünü okurken ooo süper diyordumki sütlacı gördüm, yürekler düğüm düğüm :mad: birde spor günlerinde Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 'ide etiketlersin canım sporların kaydını o tutuyor pazartesi çarşamba cumartesi :KK66:
Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan 🙈🙈😂

Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan 🙈🙈😂
Ödülü bir gün ver kendine bence canının istediği şeyi doya doya ye aklın kalmasın böyle hem cıs yemiş hemde tadına varamamış oluyo insan :KK70:

Back
X