canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:
herseyin hayirlisi once saglik sonra herseyin hayirlisi canim diyetine sagligina dikkat et burayida ihmaal etme
zenancığım cedricimizi bende merak ettim dün gece arayacaktım dalmışım bu akşam ararım canım yarında yazarım neler yapmış filan bakalım :)
tamam canim bakalim neler yapmis yni evine yerlestimi kilosu nasil
choclate cım yaa üzüldüm şimdi, akşam konuşuruz yine seninle
arkadaşlar nedir bu böyle
ay hepimizden kötü haberler silsilesi oldu valla
zenanınca canı sıkkın
bijoux cumunda dişi düştü
bende kist var
xtabucum borçlarını ödemekle meşgul
anlamadım gitti hayırlar olsun, demek genel olarak kötü bir dönem
ama arkadaşlar geçecek güzel günler kapıda
insallah sportim benim
zenancım,
canım iyiyim sağol sen nasılsın ?
şekerim bak cumartesi günü eurovision var bilmem takip ediyormusun, ben epey takıldım da
hadi sms lerinizle destek olun hadiseye emi
reyhan ablacım iyisindir umarım, hadi sizden hadiseye destek rica ediyorum
sevgiler
iyiyim sekercim esim destekler merak etme
pes doğrusu :roflol: anam bebeler senin laz damarını kabartıyor sanırım..
sabah yazmadınmı benimde babamın borcu bitmedi bu yıl olmadı gelecek ay diye yazmadınmı.. e-e-ee bizim takımında bu hafta olmadı haftaya demeleri bitmiyor...:roflol: anlamadıysan ara beni açıklayayım :roflol:
yaramaz kadinlar sizi bayiliyorum size
Kallisssssss :roflol: :roflol: :roflol: ayyyy kendime çok gülüyorum çokkkk. Kesin bebeler olan aklımıda alıyorlar benim hahahaha
mehalimcim takimin nesesi allah senin bu neseli halini guluumsemeni hic eksik etmesin emiii buseye selam araniz nasil yine birbirinizle ugrasiyormusunuz
kallisim gönderdiğin yağmur bulutları buraya ulaştı. 1 saattir şimşek, yağmur vsvs. sağol canım -tatlicadiarzu- :roflol:
zenancım işte bugünün raporu
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 4-5 zeytin
ara: 4 kuru kayısı
öğlen: 1 tabak yoğurtlu türlü (az yağlı az salçalı)
ara: 3 ceviz içi
akşam: yok
birazdan tarçınlı sütümü içerim. 1 litre su içebildim anca :çok üzgünüm: bu hafta baya istikrarlı gittim. bakalım yarın tartıda ne görücem
hem biz buluşucaz kallisimle biz bir gün. taa 2 sene öncenin planı ama olsun -tatlicadiarzu- ya o gelicek buraya kahve içmeye ya da ben eskişehire gittiğimde uğricamm..
raporun iyi canim insallah guzel kilo kaybi olmustur bu hafta bakalim yuruyuslerinide yapiyosun iyi
sinavinda basarilar dilerim canim bide gorusunya kallisimle ikinizde cok tatlisiniz bence ikiniz icin cok guzel olcak
mesela ben cukulatayla sportiyi kiskaniyom keske takimda bana yakin fransda yasyan biri olsaydi mehalimlen kallisime belirteyim bunu bak aklima gelmisken eger takima yeni uye gelecek olursa bana yakin biri olsun nutfeeeen
merhabalar,
nasılsınız, bu hafta hiç uğrayamaedım, c.tesi ablamın nikahı var felaket koşturmaca içerisindeyiz. Umarım herşey yolundadır.
Hepiniz öpüldünüz.
Yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle.
ablana mutluluklaaaar canim bizde opduk
cnm mesajını aldım...desteğin için teşekkür ederim...bu erkekleri anlayamıyorum...neden kendi sorumsuzluklarını başkalarına yüklemekte ve başkalarından çıkarmaktalar?zor zorrr arkadaşlar çok zor...
üzülme zenancım erkek değil mi bunların hepsi aynı...
ailesi varken ortamı huzursuz etmesi çok yanlış bence...valla iyi sabretmişsin...ben sabırda göstermezdim...:1rolleyes:
bisiy degil canim biz burda birbirimizi desteklemek icin variz ben bu takima gireli oyle coksey ogrendimki nelerle karsilasiyo insanoglu ama allah kadinlara ozel bir guc vermis bence kadinlarin isteyipte yapamadigi sey yok sadece sabirli ve guclu olmaliyiz gerisi geliyo zaten
bide evet erkekler cok dusuncesiz oluyolar cok cocuk oluyolar benimki annesi geldiya simardi azcik
cnm hakkında hayırlısı olsun dicem..çünkü hayırlısını en iyi sen bilirsin...konuyu tam bilmiorum başladığımız noktaya geri döndük demişsin...sanırım ailevi sorunlar yaşandı ...ve de bu sefer kesin boşanıorum demişsin sanırım 1 kere eşiğine geldin boşanmanın...eğer boşanmak aklından geçiosa...hemen boşan...bu hayat snn hayatın cnm...
bende bebeğim ufakken boşanma davası açtım...2ay annemde kaldım...eşim değişmiş gibi yapıp gözümü boyadı...gidip davayı aldım...ama gördüm ki değişen bişi yok...şekil a da gözüktüğü gibi...o kdr mutsuzum ki...keşke boşasaydım dedim hep...verilen sözler tutulmadı...eşinden herhangibi bişi gizlemek bence ihanettir ihaneti...yalanı...güven kalmadı...sölediği herşey için 5 kez teyit ediyorum...o kdr yalan sölüo ki ailesini kınıorum hiç yetiştirmesini bilememişler...biz böle görmedik ailemizden....o zmn boşasaydım hayatım rayına çoktan oturmuştu bebeğim hiçbişiin farkında değildi...şimdi gidemiyorum...kızım ewe gidelim dio...ağlıo altına yapıo...mecbur tıpış tıpış...:1no2

kdr mutsuzum ki...bu ewde kendimi hizmetçi gibi görüyorum...kurulu makine gibi...hiç bıkmadan usanmadan kendmi temziliğe verdim deli gibi yapıorum öle böle değil...kendi ewim bitio gidip anneminkinide temziliorum olmadı ewi bi daha bi daha...kilolarımla başım dertte...işsizliğim sorun her defasında annem kafama kakıo boşuna mı okuttum eşine köle die mi doğurdum...o diplomaları duvara as die mi aldın...cam sil die mi doğurdum falan filan...e tabi para da...cnm sıkıldı gidiim kendmi bişiler alıyım avutıyım da diemiosun...babamın ewinde ne rahattım valla...yediğim önümde yemedğim arkamda...
özetle dicem o ki...nerde huzur buluosan oraya git arkadaşım...kimsenin kölesi die doğurmadı bizi bu analar...aklımız var çok şükür kendimizi idare edebilioruz...kimseden emir alıcak kadar ezik değiliz...ezilen hakkın varsa savun derim...asla ezdirme kendini...
bak bnm de sonum yok...bende aklımdan geçiriorum...zaten bizim ki ewlilik dışı bişi oldu...bi zorunluluk...kızım için katlanıorum...okula başlasın bende borçları ödiyim...iş bulup hemen ayrılıcam...şimdi gitsem iyiken iidi...borçlar çıktı kaçtı dedirtmem...bilen var bilmeyen var...kendi ailesi bilio ama el yaptırdı borçları der...ölmedik daha...iyi günde kötü günde dedik...yürümeyen şeyler var o ayrı...genç yaşta mezara gömülecek değilim...neler çıkar neler getirir hayat belli olmaz...
sağlıcakla kal tatlım...Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...sana dua edicem...otur düşün ölç biç tart...hata yapmamak için sakinleşmeyi bekle derim...bol şans:teselli:
canim yaaa ne guzel dusuncelerin var kutluyorum seni yanilmamisim sen cok guclu bir kadinsin ne guzel destek veriyosun cukulatama sen sakin bir aksilik olmadikca takimdan ayrilma hedefine ulas istedigin kiloya dusup mezun ol canim
gercekten hayat suprizlerle dolu cok delikanli buldum seni sende bu yurek varken iste bulunur borcta biter merak etme
bu arada kızlar bugün çok geç kalktım, umarım yarın böyle sarkmaz.
Öğle vaktiydi kalktığım, ben de Domates, salatalık, 1 bardak süt ve 2 kaşık yoğurt yedim (hem süt hem yoğurt ne alaka ama öyle işte)
Akşama da abime yemek hazırlayım dedim ama işte genetik çok lezzetli yapmışım yine ben de yedim :mymeka:
2 çorba kasesi ( ki bu 4 kepçeye tekabül ediyo sanırım fisfisfis ) barbunya ( koca tencereye 2 kaşık sıvı yağ koydum o yüzden yağsız sayılır)
3 kaşık bulgur pilavı
yarım domates
2 kaşık yoğurt
gece
1 elma 2 bardak süt 1 buçuk litre su
Bi de karnım davul gibi, ovulasyonun etkisi altındayım, agresifim, kompleksiyim, bi de kk üyesiyim kaydirigubbakcemile3
İnş yarın bu şişlik iner :çok üzgünüm:
kiz ogleye kadar yatilirmi nasil uykun geliyo bak aklima ne geldi ben lisedeyken tatil gunleri saat 8 e kadar uyurdum 8 e kadar ha bak babam gelirdi odanin kapisina tak tak vururdu bende ne vuruyosun babaya diyee kizardim aaa kalk kizim mayistan sonra ekilen daridan adamdan sonra kalkan garidan hayir gelmez derdi ben hic bisiy anlamazdim oof layip puflardim
simdi anliyom yani neymiiiis kizmaa bana bak haa
soyluyom kahvaltisiz diyetten 4 kepce yenilen yemekten hayir gelmez anaciim bunu demek istemis meger babam
bak kahvaltiyi mutlaka yap baciiim bunu dimek istedim simdi diyeceksin bunu soylemek icinmi bana hikaye anlattin he bunu dimek icin bu hikayeyi anlattim kahvalti onemli