• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

melita09 melita09 :sinirli::sinirli::sinirli: hafta başında bir çarpı daha gelirse bozuşacağız

Geçmiç olsun merak ettik hayırdır canım
Tahmin ettim bilerek yapmadığını üzülme iyi misin ?

Eline sağlık Zeynepcim

kollontai kollontai birniyetmeselesi birniyetmeselesi başarınız bu haftada yeni ortaklarınızla devam etsin inşallah kızlar ♥️

yarimuhendis yarimuhendis C Cagrihilal1 dinamiti koymuş 🤣🙈🙈🙈
İyiyim kaptanım tşkler anlayışınız için bel fıtığı başlangıcı var bende doğumdan sonra oldu ağrım olunca simavda muayene oldum nebilim gitmeseydim keşke doktorun yazdığı ilaçlar alerji yaptı acillik oldum elim yüzüm şişti kaşıntı dan duramadım en son gözümede vurunca şişlik kaşıntı tekrar gittim ilaç alerjisiymiş öyle onunla uğraştım oralarda şükür evime geldim başka bir sıkıntı yok.. Siz kızlar iyisinizdir inşallah pek takip edemedim özür bu hafta telafi ederim 😘 😘

redsonja87 redsonja87 kalbin kadar temiz spor tablosu 🤣🤣

Eline sağlık hazalcım teşekkür ederiz 😘
Bu hafta inanıyorum ortim üç günde spor yapacak🤣
Herkes kaptana uydu tatilde :olamaz: :confused:
Tatile çıkmak isteyip çıkamayanlar var kaptanım🤣
:KK70: hııım yaz geldi boşver diyetii :KK70: sonbaharda gelsinler bakalım :KK66:
Ben de kaçacak gideceğim gün sayıyorum🤭🤭
Ben de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın😂
görürsün aşkım ne kaldı şurada 55e daha da az olursun😘
Kesinlikle kaptanım vallahi alt göbeğim bağımsızlık ilan etmiş durumda yok olsun🤣🤣
alt göbek başımızın belası🤣
İyiyim kaptanım tşkler anlayışınız için bel fıtığı başlangıcı var bende doğumdan sonra oldu ağrım olunca simavda muayene oldum nebilim gitmeseydim keşke doktorun yazdığı ilaçlar alerji yaptı acillik oldum elim yüzüm şişti kaşıntı dan duramadım en son gözümede vurunca şişlik kaşıntı tekrar gittim ilaç alerjisiymiş öyle onunla uğraştım oralarda şükür evime geldim başka bir sıkıntı yok.. Siz kızlar iyisinizdir inşallah pek takip edemedim özür bu hafta telafi ederim 😘 😘
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş inşallah şimdi iyisindir😔

Sabah salatalık domates peynir
Öğlen yok
Akşam karışık kızartma sebze (az yağda?)
Ezogelin çorbası
10000 adım
1.5 litre kadar su
Bence menülerine tam tahıllı buğday ekmeği ekleyebilirsin orti. Sabah 2 dilim akşam 1 dilim 😘 ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamız gerekir diyenlerden olamıyorum hiç 😃 Afiyet olsun.

Nazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler😘😘

Çok güzel canım benim tebrik ederim😊azcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana😘

Senin zıplarını sevsinler e miiii😂😂😘😘

Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir😘😘

Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun😂😂
Ya valla vakit bulabilirsem sıkılaşmak adına pilates araştırıyorum. Bebiş yanımda oynarken bende birkaç hareket yaparım diye düşünüyorum da bakalım napıcam

Bu hafta inanıyorum ortim üç günde spor yapacak🤣

Tatile çıkmak isteyip çıkamayanlar var kaptanım🤣

Ben de kaçacak gideceğim gün sayıyorum🤭🤭

görürsün aşkım ne kaldı şurada 55e daha da az olursun😘

alt göbek başımızın belası🤣

canım çok geçmiş olsun kötü olmuş inşallah şimdi iyisindir😔
Tşkler canım 😘 😘

Eğer dikkat edersen canım olabilirsin diyete yeni başladığın için giden de çok olur ben iki hafta önce 1,6 vermiştim ödem için bir şeyler içebilirsin🥰

Dukan birası iyi gelmişti. Ona tekrar başlayayım en iyisi 🤓
Emziriyorum ya herhangi bir şey yapıp içerken korkuyorum canım. Danam beni bi bıraksa ne otlar ne çöpler karıştıracağım ah 😂

Günaydın kızlar💓💓💓
Dün yaptığım kaçamaklardan sonra korka korka tartıya çıktım ama şükür düne göre -300 cuma gününe göre -100 82,9 gördüm🤭 redsonja87 redsonja87
Ayyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..

Dukan birası iyi gelmişti. Ona tekrar başlayayım en iyisi 🤓
Emziriyorum ya herhangi bir şey yapıp içerken korkuyorum canım. Danam beni bi bıraksa ne otlar ne çöpler karıştıracağım ah 😂
Çok doğru canım haklısın ananas kabul tarçın taze zencefil limon ve yeşil çayla bir su hazırlamıştım sakıncası olur mu bilmem ama onun da faydasını görürsün ben bu hafta yapacağım tekrar

Ayyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..
Ay ne güzel ya geçenlerde yapmıştın hadi inşallah güzelce gider kilolar canım😍 ben de artık kaçamak yapmayacağım ve ödem için bir şeyler hazırlayıp içeceğim inşallah işe yarar🤭

Çok doğru canım haklısın ananas kabul tarçın taze zencefil limon ve yeşil çayla bir su hazırlamıştım sakıncası olur mu bilmem ama onun da faydasını görürsün ben bu hafta yapacağım tekrar
Ananası da burada duydum bir araştırayım içindekiler normalde de tükettiğim şeyler zaten. Teşekkür ederim 🌸

Back
X