Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr :KK43:
@Sonsuz umut Cherry Mom Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
Canım -1 gördüysen o rakam ceptedir merak etme sen 😘😘
Başlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine

Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim😥😭😭
Canım göremedim tekrar tartılabildin mi ?
Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş 😘
Redsonja iftahar ileee sunar efendim;

Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107

Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım 💕
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel kollontai kollontai
yarimuhendis yarimuhendis
Harikasınnnn tatlımmmmm 😍😍😍😍
Mezuniyet için bir bakayım rakama yeterli olursa mezun mu yazalım izin mi ? 👀
Eki Görüntüle 2877435 başlangıç 73.8

geçen hafta - 71.5

bugün-72,1
fark 400
yüzde -0,5594405594

yeni hedef 71.5

ben haftaya başka bi yere gideceğim nişan var , tartı bulsamda farklı çıkar . ne yapalım kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
Tebrikler canım 😘
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa furusan furusan
:KK6: :KK6: :KK6:
Havaya kaldıramıyorum üzerine yatamıyorum canım normal dururken sıkıntı yok ama hareket ettirirken ağrısı var😑yok bakmadım kiloma ama biraz tepinmek istiyorum bakalım🤣
Canım biyontec mi oldun sen
Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

eksileri gördüğüme inanamıyorum Mathildablue Mathildablue
😍😍😍 Tebrikler canım eksilerin daim olsun inşallah 🤗
Geçen cuma 82.1
Bugün 81.6
Fark 0.5
Yüzde 0.60
Hedef 80
Geçen haftaki yüksek eksiden sonra yine güzel bir eksi tebriklerr canım ✌️😍😍
Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)
Selam canım o halde sen kesin eksisin 🤗🤗
Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir mi 👀 böyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden
Geçen hafta:68.6
Bu hafta:69.4
Fark:+600
Yüzde: - 1.166

Üzgünüm ortim artılarımdan ancak bu kadar eksilebildim bu hafta. Ne yaparsam yapayım vücudum korumaya geçti diye düşünüyorum 69 da
Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zaten :( bu hafta inşallah bırakırlar :(
Geçen cuma : 58.9
Bu cuma : 57.1
Fark : -1.8gr
Yüzde : 3.056
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay: leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee 🤣🤣

Listeye girecen demi bugun 🤣🤣
Ya burada tartı yok 2 yıl öncede eczaneye gidip duruyordum hatırlıyor musun
Tartı olmadan neyle motive olcam onuda bilemedim 👀
Listeye girersemde alt listeye girecektim zaten ya şimdi bugün itibariyle menü yazmaya,sporlara ortaklara başlıyorum 💃💃

Ayrıca lütfen moralin bozulmasın belliki ödemin var pes etmezsen bir bakmışsın yarın hiç bir şey yapmadan -500 olmuş 😘

Tebrikler canım 😘
Haftaya gittiğin yerde tartı bulursan ve çok anormal bir + - çıkarmazsa seni bildirim yaparsın ama anormal bir sonuç olursa o haftayı mecburen bildirimsiz geçip sonraki hafta yüzdeyi ceza olarak 2 ye böldürürz canım

Bu hafta üst listeye alacaktık seni o yüzden üzüldüm ama tedavin belki diyet sürecini etkileyebilir mi 👀 böyle takım listesine almadan mı devam ettirelim seni ? Bu şekilde takım ortalamısını etkilemiyor yüzden

Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zaten :KK43: bu hafta inşallah bırakırlar :KK43:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::halay::halay::halay::halay: leytizııınnnn centilllmınnn huuu huuu yüzdeye bakın yüzdeyee 🤣🤣
Kaptanım evet biontech oldum😊

Bomba gibi bir açılış yaptım dimi kaptanım🤣🤣çok uğraştım 200gram daha gitsin de 2kg yollamış olayım diye ammaaaaa olmadı haftaya ya nasip🤣🤣

Ya burada tartı yok 2 yıl öncede eczaneye gidip duruyordum hatırlıyor musun
Tartı olmadan neyle motive olcam onuda bilemedim 👀
Listeye girersemde alt listeye girecektim zaten ya şimdi bugün itibariyle menü yazmaya,sporlara ortaklara başlıyorum 💃💃
Kimi ortak istersin kaptanım kim olsun ortağın da kaçamağım k sini yapamasın🤣🤣

Ay inşallah devam eder böyle 55.9 görme hedefim var ama bakalım hayırlısı😊😊

Sen boşver artık geçti bu haftadan aurıxa çok iyi ortaklık ettin hakkını yeme😘
Sen bu azimle halledersin inanıyorum ben.

Gecen hafta 67.6
Bugun 67.05
yuzde 0,813
Hedef yine tutmadi haftaya 66.5 olsun
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik

Eki Görüntüle 2877556
Tebrik ederim canım yine güzel Bi eksiyi gördün

Tebrikler canım 😘

Hafta başından beri ödemeler yakanı bırakmadı zaten :KK43: bu hafta inşallah bırakırlar :KK43:

İnşallah ama bu 69 a sabitledim sanki 1 ileri 2 geri gidiyorum haftaya bakalım hayırlısı artık

Geçen hafta 64.85
Güncel 64.45
Fark - 400 gr
%0.61
Hedef 63.50

Eklentiler

• _20210625_120947.webp
    _20210625_120947.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
Sen bu azimle halledersin inanıyorum ben.

Tebrik ederim canım yine güzel Bi eksiyi gördün

İnşallah ama bu 69 a sabitledim sanki 1 ileri 2 geri gidiyorum haftaya bakalım hayırlısı artık
Bu 69 lar hrp boyle deli ediyor insani emnisde zamanin da cok ugrasmisti bende cok ugrastim ama kazanan biz olduk sende kazanacaksin 👍👍🌷

Artın öyle çok değil zaten canım regl etkilemiştir kesinlikle haftaya güzel bir rakam görürsün😘

ortim canını sıkma eksi candır bence çok aç kalıyorsun bu da kilo vermeni zorlaştırıyor kalori miktarını arttırabilirsin 😘
Ay ne bileyim bu daha kronik bisey eskiden de zayifla kilo döngüsünde olunca. Şimdi normal beslensem kilo alırım ki😔😔 ortim sen kaç tartildin görmedim
Bende çok faydasını görüyorum sabah ödemini atmada birebir kesinlikle

Günaydın canım imkanın varsa biraz yürüyüp falan tekrar tartış dicem de işe başlamıştın demi yanlış hatırlamıyorsam

Canım sonuçta eksidesin üzülme reglin falan yakınsa onun ödemi olabilir.
Tesekkur ederim canım 🥰🥰
aynı ben daha mne kadar az yiyebilirizki :KK43:
Sen ne zamandir diyettesin uzun zaman diyette olunca da vücut alışıyor biraz
Olsun canım benim gider hemen 200 gram bir şey değil😘

Canım işte az yediğin için veremiyorsun vücudun kıtlığa giriyor ve bana bu kadar besin geliyor fazlası gelmiyor diyip o gelen besinleri tutma eğilimine giriyor. Normal düzenli bir şekilde beslensen ve öyle spor yapaan farkı eminim göreceksin

Vays vays vaysssssss tebrik edeeim canım benim😘😘
Evet ama normal beslenince de kilo aliyom. Nasıl kiracagimi bilmiyorum 😔 diyetistene mi gitsem
Canım bu arada kullanıcı ismin ve tarihin net gözükmemiş tekrardan çekebilir misin anlaşılır bi şekilde😊
Ay tekrar çekerdim ama işteyim tabi 😔

Tebrikler canım 😘

Neyi göremedin kaptanim anlayamadim. Nickimi yazdığım biraz ufak kalmış. Ama tekrar tartilamadim işe geldim sonra🤗

🤭 Ne kusuru canım 😘

Tümmm haftayı 7 yıldızla kapatan pörfekkkk 5.takımmm üyeleriiiii ip incecikkk olunnn emi cuma duası aminnn 🤭🤭🤲 M monarosaa yarimuhendis yarimuhendis C Cagrihilal1 hzlsel hzlsel G gibivegibi runib runib

1 çarpılı olanlar hafif balık etli
2 çarpılı balık etli
3 çarpılı tontik
4 çarpılı söylemeye dilim varmaz :rolleyes: :KK45:

Ay ne bileyim bu daha kronik bisey eskiden de zayifla kilo döngüsünde olunca. Şimdi normal beslensem kilo alırım ki😔😔 ortim sen kaç tartildin görmedim

Tesekkur ederim canım 🥰🥰

Sen ne zamandir diyettesin uzun zaman diyette olunca da vücut alışıyor biraz

Evet ama normal beslenince de kilo aliyom. Nasıl kiracagimi bilmiyorum 😔 diyetistene mi gitsem

Ay tekrar çekerdim ama işteyim tabi 😔
Emin ol bir müddet eksiyi görmesem bile sonradan eksiye geçersin ama böyle devam edersen kıtlığa girecek vücut veremeyecek ve sağlıksız bir hale dönüşecek o yüzden bence kahvaltı akşam yemeği düzenibde devam et ve bir paket eti form nerdeyse 200 kalori onun yerine yumurta 1 dilim ekmek salatalık domates yesen bile aynı kaloriye ulaşmazsın ve aldığın besin değerleri de güzelleşir☺

Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

Tebrikler canım 🥰
Geçen cuma 82.1
Bugün 81.6
Fark 0.5
Yüzde 0.60
Hedef 80
Tebrikler canım haftaya detokslarla çok iyi sonuç gelecek😘
Bizim kilolarımızda artık kaloriler gram gram gidiyor çünkü canım. Aç kalmaktan ziyade porsiyonları küçültmeli ya da tamamen sağlıklı beslenme tarzını hayat stili haline getirmeliyiz ki uzun vadede çok kilo verebilelim. Kısa vadede ne kadar aç kalırsak kalalım öyle şahane kilolar gitmez bizden. Bize düşen sağlıklı ve düzenli beslenme tarzını uzun bir zaman dilimine yayarak sağlıklı kilo verebilmek. Azdan az çoktan çok gider demişler, sonucunu tebrik ederim💕

Canısı darışı başına artık, senden ciddi bir atak hala bekliyorum ben, isteyince başarabileceğini gördük daha önce çünkü.

Neyse ki çok tatlı demirbaşları var buranın da güle güle gidip güle güle döneceğimden eminim, teşekkür ederim tatlım💕💕💕

Tebrik ederim çok güzel, yılmadan pes etmeden aynen böyle devam. 💕

Sağol tatlım inşallah. Ben dönene kadar 7 lere düşeceksin sanırım sen hatta kimbilir bu hafta bile 7 li rakamlar olabilir, senden her şeyi bekliyorum ben 😹 ben dönmeden mezun olma ama sakın, üzersin 🥲🥲🥲 anca beraber kanca beraber 👿
Yok canım daha bir ay buradayım sonra mezun olacağım hiç merak etme bu hafta olmadı ya 7 çok az farkla kaçırıyorum🤣

Üzgünüm ortim artılarımdan ancak bu kadar eksilebildim bu hafta. Ne yaparsam yapayım vücudum korumaya geçti diye düşünüyorum 69 da
olsun canım artılarını baya göndermişsin haftaya geçersin eksiye canımcım🥰
ooo derece geliyor harikasın listeye girmek çok yaradı sana🤩🤩🤩
Gecen hafta 67.6
Bugun 67.05
yuzde 0,813
Hedef yine tutmadi haftaya 66.5 olsun
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik

Eki Görüntüle 2877556
gayet iyi canım tebrikler😍😍
Geçen hafta 64.85
Güncel 64.45
Fark - 400 gr
%0.61
Hedef 63.50
tebrikler canım😘

Mezuniyet kilo: 54.85
Bugün: 55.05
Fark : +200 gr :KK43:
@Sonsuz umut Cherry Mom Cherry Mom
Halbuki hafta bası -1 görmüştüm ödem oldugunu düsünüyorum regl den dolayı
Eksi 1 cepte o zaman haftaya hazir sayilir. Yine dikkatli devam et haftaya birlesince yuzunu gulduren sonuc ortaya cikar 👍👍🌷
Başlangıç kilo 55.1
Bugün 54.8
Aradaki fark 0.3
Yuzde 0.5
Hedef kilom 53.5 yine

Neden böyle oldu anlamadim ben gecen hafta cumartesi de 54.8 tim simdi de bütün bir hafta bosuna mi ac kalıp spor yaptım nerede yanlış yaptım anlamadim. Fazladan yedigim tek sey de aksam kabak. Onda da o kadar spor yaptim😥😭😭
Az yedigin icin demekki yedigin herseyi depo etmis vucudun. Az yiyerek ac kalarak 1 haftadan fazla kilo vermen cok zor daha dengeli ve saglikli beslen zaten kilon gayet iyi yavas yavas daha saglikli ilerleye bilirsin 👍👍🌷
Redsonja iftahar ileee sunar efendim;

Geçen hafta kilom: 54.2
Bu hafta kilom: 53.6
Fark: -600 gram
Yüzde: 1.107

Bu kilo ile mezun olabiliyor muyum bilmiyorum ancak bu keyifli ortamdan da hemencik ayrılmak istemiyorum. Müsadenizle bu kız bir süre izne çıkar, gözüm üzerinizde canlarım 💕
Cherry Mom Cherry Mom ummhnisa ummhnisa hzlsel hzlsel kollontai kollontai
Tebrikler 🌷🌷
Eki Görüntüle 2877435 başlangıç 73.8

geçen hafta - 71.5

bugün-72,1
fark 400
yüzde -0,5594405594

yeni hedef 71.5

ben haftaya başka bi yere gideceğim nişan var , tartı bulsamda farklı çıkar . ne yapalım kaptanım Cherry Mom Cherry Mom
👍👍🌷
11 Haziran: 55.95
18 Haziran: Bildirim yok
25 Haziran: 55.35
2 Temmuz Hedef: 54.95

Fark : -600
Yüzde: 1.072%
Cezalı yüzde: 0.536%

Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis hzlsel hzlsel ummhnisa ummhnisa furusan furusan
🌷🌷😍tebrikler
Başlangıç 76
Geçen hafta 74,50
Bugün 73,70
Fark -800
Yüzde1.073

Tebrikler 🌷🌷😍
Geçen cuma 82.1
Bugün 81.6
Fark 0.5
Yüzde 0.60
Hedef 80
Tebrikler 🌷🌷😍
Günaydın,
Başlangıç 76
Geçen hafta :73,30
Güncel: 73,65
Fark + 350 gr
Hedef:73.00 kg
Sabahtan 1 koca bardak su içtim, bir kupa da filtre kahve. Tartı olduğu tamamen aklımdan çıkmıştı. Ortalamayı etkilediğim için kusuruma bakmayın. Ürtikerim geçene kadar korumaya çalışmaya devam edeceğim. Kilo veren arkadaşlarımın azmini tebrik ederim. (Biraz yoğun olduğum için yüzde hesaplayamadım, hastane üniforması ile tartılmak zorunda kaldım)
Artinin nedeni belli soylenecek bisey yok 🤣🤣🌷🌷👍

Ne kadar ugrastigina sahit olduk. Oyle dusunme hepimiz 69 lanetin den gectik sende gecersin 👍👍🌷🌷
Sonunda oldu mu dersin. Seytanin bacagi kirildi galiba 👍👍😍🌷
Geçen hafta 64.85
Güncel 64.45
Fark - 400 gr
%0.61
Hedef 63.50
Tebrikler 👍👍🌷🌷