5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

soguklugum uzaklıgım ve ayrılmak istemem ona öyle dokunduki ne yapsa biliyorki bena rtık geri dönemeyecegim çaresizce dolanıyor .. Tam kararımı verdim aslında bitti bu iş ama hala özürler yeminler ...
Acıkladı sadece msj cektim o kadar yaptıgım bu ve bunu asla ve asla msj cekmeyecegim dedi... Gelinlige baslamamamı ve hazırlıklaraddevam etmem i istiyor birine tamam desem olmayacak iş yerime geliyor aksamları ve iş yerimide degiştiriyorum çünkü burada onu hatırlıyorum hep ve evine cok yakın ev tutmayı dşündügümüz yerden degilde tam zıt uzak bir yerde görüşmem var 25 aralıkta inş olur

Sakın timsah gözyaşlarına aldanıp kararından dönme eğer aksini duyarsam senin adına üzülürüm.Evlendiğinde çıksaydı bunlar Allahın sevgili kuluymuşsun.Bu zamanda normal arkadaşa prensesim dendiğinide ilk kez duydum sakın sakın affetme.

canım benim ilişkiler yüz göz olmadan bitmedi sakın affetme lütfen neyi bulamamıs da sende disarıda arıyor bir düsün canım senin tertemiz gelinlik hayallerin var bunu yıkmaya ne hakkı var onun hem bir baskası yüzünden ben sevdigime hep derim bizi bizden baska hiçbirsey yıkamaz yeri gelir sogan ekmegi paylasır seven insan ama ihanet kabul edilemez sevmeyi benden iyi kimse bilemez ama yüregin acısa da elini ayagını cek ndan mümkünse sert konusmak zorundayım ilerisini düsün en azından cok büyük ders ver ona sakın yenilme canım allah yardımcı olsun cok kızıyorum ya yapıp yapıp özür diliyorlar biz niye hata yapıp yapıp özür dilemiyoruz ki

evlenmeden önce bunları yapıyorsa evlendikten sonra yapmayacağı ne malum. yol yakınken dönmelisin bence canım. yazık etme kendine. ileride paranoyak gibi olacaksın belki de. bi yere gittiğinde acaba orda mı, internete girdiğinde sürekli kontrol etme isteği. bu şüpheyle ömür geçmez bence

canim eger icinde birazcik bir suphe varsa ayrilma ile ilgili, iki uc gundur yazilar cikiyor. 2 aylik evliyim ayriliyorum, 3,5 aylik veliyim aldatildim diye. eger bunu bitirmezsen yarin snin yazini da okuruz emin ol. inan o yazilari bir oku. o zaman ne kadar dogru bir karar veridgini anlayacaksin.
gercekten bunlar artik son cirpinislar. akli yok mu o zaman dusunecekti yaptiklarinin sorumlulugunu.

arkadaşlar birincisi yüzügü takmıyorum.
bugün uzak bir yrden arkdasım geliyordu bir günlügüne bana aksama dönücekti ..öncellikle dün kızı aradım içimdeki o sesi susturmam lazımdı .. kıza nişanlımla birlikte oldugunu söyledim .. yeminler etti ve bilmedigini hiç görüşmediklerini sadece msj attıklarını birbirlerine söyledi...ve bana aynı gün onu aradıgını söyledi verdigi saatte nişanlım benim işyerimde ve benim yanımdaydı kızın yalan sööyledigini buradan anladım.. her söyledigi yalandı kızın ... benim haberim yoktu demesi bile yalandı ...
ve bugün nişanlım beni aradı annesi iş yerine gitmiş vekızının hastanede oldugunu söylemiş bunu bana nişanlım artık sana yalan söylemek ve saklamak istemiyorum diyerek anlattı... kızı aradım acmadı aklım ermiyor bir kız görüşmedigi biri için neden hastanelik olur sizce ... hiç görüşmemmişler sadece eczanede calışıyor nişanlım orada görmüş ... ve oradan almıs numarasını .... nişanlım suan da hala yalvarır durumunda yemin ederim bir sey yapmadım msj attı msj attım sadece diiyor ... bu kadar..
ayrılmak istedigimi ve onunla ileride sürdüremeyecegimi söyledim .. bu aksam tekrardan.. ve artık bir sey demiyorum lütfen güven bana ... seni seviyorum... kararına saygı duyuycam dedi... ama benim için bir kac gün daha düşün dedi...

canım inanma evlenince o yeminler biter ve o çektiklerini burnundan getirir bence çünkü erkekler asla unutmazlar özellkle böyle bişeyi hatayı kendileri yapar fakat sen beni süründürmüştün der benim fikrim bu evlenince farklı olur o iyi insan yemin eden insan yol yakınken vazgeç canım mutlulukların hepsi senin olsun allah hayırlısını versin canım

düşünme canım. Allah kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin. nişanlıyken bir başkası, prensesim vs?
bekara boşamak kolay ama bu işin sonu apaçık ortada canım.
hem, başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmaz derler.
senle evlense o kız onu bırakmaz, erkeğin de canına minnet zayıfım benim suçum yok der devam eder her şey... o kız mutsuzluğunun acısını senden almaya çalışır.. bırak onlar mutsuz olsun, sen yoluna bak.

bak herşeyi açık açık anlatmış. kızı kendisi bulmuş onu da söylemiş. ileride aynı şeyi yapması yüksek bi ihtimal. hatta bi kadın ona kendisi gelse çevirecek iradesi de olmayabilir.

sana kalmış yine de ama bu kadar insan böyle konuşuyosa vardır bi bildikleri diye düşünüyorum.

canim eger ogrenmeseydin, icindeki ses sana gece aramani soylemeseydi, su anda hala devam ediyor olacakti. sen de aptal saf nisanli. o orada gonul eglendiriyor. son demlerim diye dusundu belki. neden sen farkedince pisman oldu. pismanlik degil aslinda. yakalanmis olmanin ve elindekinden olmanin vermis oldugu acizlik.

evlenince de devam edecekti belki. veya tatli gelen seyi tekrarlamak isteyecekti. nasil olsa cakmiyor evdeki ve cakmadikca sorun yok. cakarsa da afettiririm kendimi ama ne mumkun.

ama iste bazen evdeki hesap carsiya uymuyor.

simdi prensesi ile mutluluklar. Allah bilir kimbilir sana ne zaman bu sekilde veya guzel bir sekilde hitap etmistir. gecmis olsun.

gerçekten ben anlamıyorum bu erkekleri.....

nasıl bir kafadır bu yaa...nişanlısın evlilik hazırlıkları yapıyorsun en mutlu en heycanlı dönemdesin ama bir taraftanda gözün oynaşta...

bir insanı aptal yerine koymak bu kadar basit yani...nasıl vicdan bu ya...başını yastığa koyunca hiç mi içleri sızlamaz bunların.....

canım bak güvensizlik ne demek çok iyi bilirim...
sen şimdi onu affetsen bile bu yaşadığın şey senin bilinç altına yerleşti bile...
sen ne kadar unuttum affettim desende içini hep kemirecek bu senin...
hiç huzurlu olamıycaksın....çünkü güvenin sarsıldı bir kere...
o yüzden hiç evlenipte işi dahada zorlaştırma,kendinede yazık etme...

evlenmeden görmüşsün işte bazı şeyleri...bunları dikkate al ve yol yakınken dön...

nasıl üzüldüğünü,nasıl içinin yandığını tahmin edebiliyorum...yıllar verilen emekler evlilik hayalleri diyorsun içinden evet....ama inan güven olmadan olmaz bu iş....

ağla,acını yaşa ama mantığını sakın elinin tersiyle itme...
Allah yardımcın olsun canım....geçecek inşallah bugünlerde....

canım şimdiden bunu yapıyorsa inan evlenince de yapar.kararını bir daha gözden geçir bence

yol yakınken dön bence arkadaşım. Ne temiz kalpliymişsin ki gerçekleri evlenmeden görmüşsün.Evlenip hergün ağlamaktansa bu şekilde 2 gün ağlar düzelirsin.Karar tabiki de senin ama enine boyuna düşün.

haline şükretmelisin ki bunları nişanlılık safhasında yaşıyorsun. Sana ayrıl hemen unutmaya çalış hayatından uzaklaştır diyemem hayatını etkilemek istemem. Düşün, şuan ayrı çatı altındasınız ve seni bu derece üzebiliyor acaba aynı çatı altına girdiğinde de bu sorunlar devam edebilecek mi ? Arıyorsun müsait değilim diyebiliyor daha sonra evde misafir olmadığı anlaşılıyor telefonundan başkalarına çekilmiş msjlar görüyorsun ki kolay hazmedilebilir bir durum değil. Senin olmaya yemin etmiş biri gönül tahtında senden başkasına yer olmaması lazımken hele ki daha yolun çok başında sana yanlış yapabiliyor sana yalan söylüyor ve bu yalanını kabullenmeyip haklı çıkabilmek suçunu bastırmak adına utanmadan sana bağırabiliyorsa .... diyecek pek bir sözüm yok açıkcası Çok iyi düşün ama tek başına düşünme otur ailenin karşısına onlarla beraber düşünün madem herkes biliyor + larını - lerini yazın bi kenara hangisi ağır basıyorsa bu yaptıkları kolay affedilebilir bir durumsa sevgin bu yanlışlarını ötüryorsa hala gözünde tatlı görünüyorsa yine diyecek bişeyim olamaz.Ama dediğim gibi kararı ailenle birlikte vermelisin diye düşünüyorum.Bu durumda en sağlıklı karar ailenle birlikte aldığın karar olacağından şüphen olmasın.Ha onlarla aldığın karar da aklına yatmazsa eğer istiareye yatmanı öneririm.

Rabbim gönül ferahlığı ve hakkında hayırlısı olacak bi çıkar yol göstersin inşallah...

canı gönülden sana şunu diliyorum Allah yar ve yardımcın olsun şu aşamada zor bir şey bu yaşadığın gerçektende Allah düşmanımın başına bile böle şeyler vermesin kendin için dğru olan yolda yürürsün umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…