5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

neolursa olsun normal arkaşına nişanlsııs varken prensesim napıyhosun diye msj atılmaz bence sen çok iyi karar ver geleceğin şekkilenecek ve eğer evlenirsen ilerde her an acabamı diye aklından geçiçek

korkuyorum aklımı yiticem ...
yanlış bir karar bütün hayatım boyunca yasayacaklarımı degiştirebilir.. belki mutlu olucam belki coküzülücem...

hayataim verecegin en yanlis karar o adamla devam etmek olacak. anlamiyor musun? ALDATILDIN!!!

hem de daha nisanliyken. Huylu huyundan vazgecer mi? Sen pisman mi oldu saniyorsun? Asil o zamana gaflettesin.

ne kadar uzun bir süre oldu ..
artık iyice aklım basıma geldi , ne kadar tövbe etse af dilese söz verse ben biliyorum ki yine yine ve yine yapıcak....

arkdaslar verdiginiz fikirler sundugunuz düşünceler için tşk ederim....

çok zor bir durum
allah kimseye yaşatmasın..
ama güzelim sen şanslısın..bu nasıl şans deme sakın..onun gerçek yüzünü göstermiş rabbim sana....şimdi arkana bakmadan yola devam etmek en hayırlısı olacaktır...

Evliliğin boyunca bu adamın peşinde hafiye gibi dolaşmak istemiyorsan sakın evlenme derim....
Daha şimdiden böyle şeyler yakalamışsın. Sonrasını düşünmek istemiyorum. Buna müstakbel kayınvaliden de alet olmuş ayrıca...

ayyy içim daraldı yaaaa.nasıl bir durum .çok üzüldüm yaaaa.allah yardımcın olsun.ama bencede ayrıl.daha nişanlıyken böyle yapan insan evliyken düşünemiyorum dahi.

canım yaaa bak oncelıkle sakın ol ve mantıklı dusunmeye bak kalbını bi kenaraya bırak elıne kalemı al artılarıyla eksılerını yazzz.....bak daha onunde kac ay var oncelıkle boyle bısey yaptıgıne emın ol hıcbıseye takmıyomus gıbı davran ona hıssettırmeden takıpte ol eger gercekten boyle bısey varsa yok unutamam gıbı laflar bos laflar bence cok sanslısınkı evlenmeden bu gıbı seylerı farketmıısın enbuyuk ask karsılıklı asktır sana deger vermeyene sen hıc deger verme sonunda uzulen sen olursun canım evlılık kolay degıl buyuk ı sorumluluk ne kadar konussakta bunu evlenmeden once anlayamazsın ınsallah en dogru yola gırrersın mevlam hakında hayırlısını versın haberlerını beklıyoruz opt canım

Canım yaşadıkların çok zor. Öncelikle sabır diliyorum.
Şu noktada düşünecek çokşey yok aslında..Sana, kendisine, yaşadığınız aşka, geçen yıllara vs. saygısı olmadan grurunu incitmeyi başarmış birisi için verilebilecek bir şans yok.
Kalbin kırıldı güvenin tamamen yok oldu..geri kazanabileceğine inanıyorsan o başka..
Evlendikten sonra aklında sürekli acabalarla hangi günleri geçireceksin. Sayılı gün yokki şu kadar daha sabredeyim diyeceksin.Bir hayatı birleştireceksin. ve ihaneti daha başlamadan görmüşssün..
Senin yerinde olsam bu oyuna son verirdim...Sözde nişanlının bahanesi çok..Aldatmanın bana göre bir açıklaması yok. Ya sadık olursun sonsuza kadar ya da çıkarsın hayatımdan...
Herkesin psikolojisi değişebiliyor. Zor zamanlar bizde geçiriyoruz..Hemen kendimizi sıkışında başkalarının kollarınamı atmalıyız..Yok öyleee.
Hadi bakalım sıkma tatlı canının. en kısa zamanda toparla kendini. Güçlüsün..Zayıf olan o..Yenilmiş nefsine h..van...:enbuyukkk:

ailende arkandaysa boşver gitsin derim. Hayatta olmazsa olmaz kimse yoktur.. Herşey herkez zamanla unutuluyor. boşver hep o şüpheyle yaşanmaz....

daha sakinim daha acı sindi içime .. Düşünüyorum her saniye onu acaba acaba hep acabalar.. Temiz bir sayfaya tamam desem.. Yine kirleticek biliyorum suan hiç güvenemiyorum.. Bir evliligi asla yürütemem d,iyorum......
Peki hiçmi yapmayacaktı.. Coksa erkenmi yaptı.. Sadece konuşuyormus ya görmeseydim nerelere gidicekti kim bilir dedigiimde .. Sacmalama diyor .. Zaten nişanlıyım diyecektim diyor.....

Bıktım artık yasamaktan hiç bişey de hevesim kalmadı

bence en doğrusu mantığınla davranmak,ayrıca evet hiç yapmıycaktı,yapmaması gerekiyordu,evlendikten sonra sineye çekerdim mi demek istedin anlayamdım,her ne olursa olsun yapamaz yani,bence bi kadın herşeyi affedebilir,ama aldatmayı asla,çünkü aldatma gurur kırıcıdır,ayrıca kendine olan güvenini kaybediceksin,bak sürekli acabalarla yaşayamzsın,ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum,ama hergün kendini kendini yiyceğine bin kere ,bir kerede kendin için en doğrusunu yap..

sabah sabah olanlara inanamıyorum...
Bugün ehliyet sınavı vardı işe gitmeden oda sınava gitmeden kahvaltı yapalım dedi tamam dedim... Geldi teli gözüme ilişti yokken baktım... Ve gece gizli numara onu aramıs ondan öncede ortak bir arkdasımız var onunla görüşmüş...geldiginde suratımın sekli yine degiştigi için sordu ne oldu diye .. Gece kaanı aramısıın dedim... Nedendedigiimde aramak için izinmi alıcam bilmiyordum dedi.. Sadece önemli mi ki dedim.. Yok dedi hatta kaan gece gizliden beni aradı dedi.. Kesin odur dedim o kızlardır dedim.. Yemin etti ve kavga basladı kahvaltı rezil oldu bıktım dedim artık süpheyle olmaz dedim bitsin dedim bitsin ugrasma bırak dedim giderek sinirlendi... Tamam dedii ve sonunda iyi ozaman bidaha beni arama dedim.. Ve yüzügünüde cıkar artık takma onu bana ait olan seyi dedim sonra cıkardıktan sonra git konuş o kızlarla dedim... Giderek sinirlendi hatta delirdi desem yeri.. Ve ben işe gittim... Msj attı attım derken iyice gerildi.. Ve suan yüzügünü aldım ben zaten takmıyordum ve rahatım... Bana düşün neler konustugunu hesap sorduıgunu düşün bana güvenmek iste biraz diye sözlr söyledi... Ve inanmıyorum

bi saniye, kaan ı aradım dedi ama aslında kaan adıyla kayıtlı bi kzıı filan aramamış dimi? kaan ı aramasında ne gibi bi sakınca var? yoksa çocuk ne derse desin sen sanki hep kızlarla konuşuyo olarak mı düşünüyosun, bunu mu söylemeye çalışıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…