- 7 Ağustos 2016
- 1.725
- 1.065
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
İyi aksamlar herkese, bu son 1 haftadir oglumun tel tel saçının döküldüğünü fark ettim tararken elimle saçını düzelttim zaman 4 5 tel geliyor bu normal mi sizin cocuklarda da oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle götüreceğim ama öyle asiri bi dökülme değil her seferinde de değil ama dökülüyor yaniHiç normal değil. Çinko veya vitamin eksikliği olabilir. çocuk uzmanına gösterin.
Ben de bunun için foruma üye oldum. 6 yaşında oğlumun saçları dökülüyor bahsettiğiniz gibi. Bu sene anaokulunda çok hastalandı. Ateşli hastalıklar. Sürekli antibiyotik kullandı. Ateşli hadtalıklar 2-4 ay sonra bile saç dökülmesi yapabiliyormuş. Ben yine de normal olmasına rağmen çinko takviye başladım. Henüz yeni bakalım etki edecek mi? Can sıkıcı bir durum.İyi aksamlar herkese, bu son 1 haftadir oglumun tel tel saçının döküldüğünü fark ettim tararken elimle saçını düzelttim zaman 4 5 tel geliyor bu normal mi sizin cocuklarda da oluyor mu
Merhaba yeni tarihli bir soru görünce heyecanlandım benimde oğlum 5 yaşında ve aynı sorun var uykularım kaçıyor zaten saçı cansız kökleri zorla görülüyor dökülen tellerde ne yaptınız acaba ? Bi öneriniz olacak mı bana daİyi aksamlar herkese, bu son 1 haftadir oglumun tel tel saçının döküldüğünü fark ettim tararken elimle saçını düzelttim zaman 4 5 tel geliyor bu normal mi sizin cocuklarda da oluyor mu
Yetişkin olsaydı direkt demirine baktırın derdim demir eksikliğinde saç dökülüyor çünkü ama minik insanlarda aynı durumdan mı oluyor onu bilemiyorum yine de paylaşmak istedim belki kan değerlerine baktırırsınızİyi aksamlar herkese, bu son 1 haftadir oglumun tel tel saçının döküldüğünü fark ettim tararken elimle saçını düzelttim zaman 4 5 tel geliyor bu normal mi sizin cocuklarda da oluyor mu
Yetişkin olsaydı direkt demirine baktırın derdim demir eksikliğinde saç dökülüyor çünkü ama minik insanlarda aynı durumdan mı oluyor onu bilemiyorum yine de paylaşmak istedim belki kan değerlerine baktırırsınızMerhaba yeni tarihli bir soru görünce heyecanlandım benimde oğlum 5 yaşında ve aynı sorun var uykularım kaçıyor zaten saçı cansız kökleri zorla görülüyor dökülen tellerde ne yaptınız acaba ? Bi öneriniz olacak mı bana da
Baktıracağım ama grip şu an iyileşmesini bekliyorum iki Aydır fark ediyorum ama kondurmadım geçer traşı geldi filan dedim ama yok baya dökülüyor. Ne zormuş benim ki de avuç avuç dökülür hep bu kadar takmazdım şu an söz konusu evlat olunca ağlamam geliyor inanınYetişkin olsaydı direkt demirine baktırın derdim demir eksikliğinde saç dökülüyor çünkü ama minik insanlarda aynı durumdan mı oluyor onu bilemiyorum yine de paylaşmak istedim belki kan değerlerine baktırırsınız![]()
Üzülmeyin böyle şeyler genelde vücudunda eksik olan demir ya da vitamin gibi sebeplerden oluyor onu çözünce sorun da geçiyor merak etmeyin. Benim kardeşimin aşırı dökülüyordu kız çocuğuydu bir de tabii sizin çocuğunuz kadar küçük değildi ama resmen saç kalmadı demir eksikliğini tedavi edince geçti çok şükür eskisinden daha gür saçları şimdi.Baktıracağım ama grip şu an iyileşmesini bekliyorum iki Aydır fark ediyorum ama kondurmadım geçer traşı geldi filan dedim ama yok baya dökülüyor. Ne zormuş benim ki de avuç avuç dökülür hep bu kadar takmazdım şu an söz konusu evlat olunca ağlamam geliyor inanın
Çok teşekkür ederim sağolun desteğiniz içinÜzülmeyin böyle şeyler genelde vücudunda eksik olan demir ya da vitamin gibi sebeplerden oluyor onu çözünce sorun da geçiyor merak etmeyin. Benim kardeşimin aşırı dökülüyordu kız çocuğuydu bir de tabii sizin çocuğunuz kadar küçük değildi ama resmen saç kalmadı demir eksikliğini tedavi edince geçti çok şükür eskisinden daha gür saçları şimdi.![]()
Merhaba geçmiş olsun oğlunuzun saç dökülmesi bitti mi benim oğlumda da var çok korkuyorum görünce lütfen dönünİyi aksamlar herkese, bu son 1 haftadir oglumun tel tel saçının döküldüğünü fark ettim tararken elimle saçını düzelttim zaman 4 5 tel geliyor bu normal mi sizin cocuklarda da oluyor mu