- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Hanimefendi cumleleriniz duzgun secin oncelikle.
Seyrettigi oyun videosunun bile ne oldugunu bilmiyorum ki Youtube’dan cikan reklamin linkini aklimda tutayim! Anlasilan kendiniz seyrederken cikan opsiyonlu oyun reklamlarina da denk gelmediniz? (Gelinlik altina jartiyer mi giyeyim, dantelli mi, damadin arkadasiyla mi seviseyim, nikahta evet mi diyeyim? Vb).
Boşanmanın çok etkileyeceğini söyledi konuştuk bunu tamamen kaldırdık fikir ayrılıkları yaşadığınız anlatın dedi küs olmadığınızı, terapi önerdi daha katı olun dedi diger çizgi filmi izlemesini önerdi en azından kızım bana çok düşkün mutlu huzurlu bı çocuktuKonuyu okurken durup durup başlığa baktım 5 yasinda mi 15 yasinda mi diye. Pedagog degilim, uzman yorumlar yapamayacağım ama duymamasi gereken seyler duydugu belli. Pedagogu ne diyor durumuna? Size onerileri nedir?
Nasil youtube videolarina bakiyorsun, bu ortaya çikiyor ilginç doğrusu! Yok subliminal diye abartilan şehir efsanesi bu. Simste bile böyle bişey yok, ama güya çizgi filminde blow job yapilip hamilemi kaliniyor? Ve reklamda çikiyor?
Ne ilgincki bulamiyorsun güya kendi gözün ile gördüğün reklami. Neyi reklam ediyordu? Paylaş ki şikayet edelim.
Ailevi durumunuzdan bagimsiz olarak elektra kompleksi icinde de olabilir.Boşanmanın çok etkileyeceğini söyledi konuştuk bunu tamamen kaldırdık fikir ayrılıkları yaşadığınız anlatın dedi küs olmadığınızı, terapi önerdi daha katı olun dedi diger çizgi filmi izlemesini önerdi en azından kızım bana çok düşkün mutlu huzurlu bı çocuktu
Biraz edep yazmak zorunda değilsiniz wcye gidecek vakti zor buluyorum anne olsaydınız bilirdiniz ordan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum ama hakka giriyosunuz kalp kırmayı geçtim.
YouTube kids yükledik en son anladı izleyecekken soruyor yinede tamamen kesmek istiyorum orada yalnız yine su malesef yotutuber annelerin çocuklarıyla konuları yok makyaj videosu yok oyuncak açılımı hoş olmayan konuşmalar var onları çıkaramıyoruz sanırım komple kesin dedi bu konuda gittiğimiz uzman
ilk bahsettiğiniz reklamı değil ama bu bahsettiğiniz oyun reklamı bende de hep çıkıyor görüyorum..Hanimefendi cumleleriniz duzgun secin oncelikle.
Seyrettigi oyun videosunun bile ne oldugunu bilmiyorum ki Youtube’dan cikan reklamin linkini aklimda tutayim! Anlasilan kendiniz seyrederken cikan opsiyonlu oyun reklamlarina da denk gelmediniz? (Gelinlik altina jartiyer mi giyeyim, dantelli mi, damadin arkadasiyla mi seviseyim, nikahta evet mi diyeyim? Vb).
ağzım kaldı yazlıklarınızı okuduktan sonra.. Youtube kids te de böyle reklamlar çıkıyor mu? Acıkcası pek yabancı gelmedi defalarca rastladığım bir olay. Özellikle burda bahsettiğiniz şey, bir oyunun reklamında çıkan konusmalar. oyunda size 3-4 ayrı secenek veriyor ve konusmalar bundan ibaret. cinsellikten tutun her turlu konusma da geciyor içinde +16 yas ibaresi olan bir oyun olmasına ragmen her yaşa uygun çocuk oyunlarının içindeki reklamlarda bolca mevcut malesef. Önceden çok arastırmıstım engellemenın bir yolu varmı diye özellikle yazmak istedim herkes bilinclensin, çok pislik içerik var malesef.Hanimefendi cumleleriniz duzgun secin oncelikle.
Bu soyledigi cumleler aslaMerhaba arkadaşlar fikir istiyorum beş yaşındaki kızım. Kardeşi olduktan sıra çok değişti toparlayamiyor bir dönem telefon elinden düşmüyordu evde ki herkes umursamayinca tek başıma bir şey yapamadım benden nefret eder oldu pedagog a gittik. Yeme sorunu var bana kullandığı kelimeler çok ağır artık zoruma gidiyor ve süse çok düşkün kaç yıl tek başıma büyüttüm benimle uyumak bile istemiyor babasini istiyor bir donem boşanma mevzusu vardı kızım için rafa kaldırdım. Babası umursamaz aman çocuk diyen engel koymayan doğruyu anlatmaya eline tel veriyim rahat edeyim havasında olan biri oyunlarda oynuyor ama benimle ilgili kötü şeyler söylediğinde hoşuna gidip gülüyor. Çok kötü bı durum evde kuralcı kim varsa onu sevmiyor çocuğum, baba kendi karnını doyurur çocuğun aç olduğu aklına gelmez, yavrumda hiç aç durur yemez zaten
Bana hava atma beni kıskanıyosun senle yaşamak istemiyorum babasına bu anneyle niye evlendin boşan başka birisini bul en ufak bi seyde küçük bahanelerle ağlamak saçımı boyat kısa kola atlet çıplak evde gezmeler ( hasta oluyor ) normal mi acaba bazı sözleri çok çok ağır ve ebeveyn olarak babası laftan anlamıyor ki oturup çözüm bulalim bı taraf hep patlak verince uygulanmıyor maalesef.
Merhaba arkadaşlar fikir istiyorum beş yaşındaki kızım. Kardeşi olduktan sıra çok değişti toparlayamiyor bir dönem telefon elinden düşmüyordu evde ki herkes umursamayinca tek başıma bir şey yapamadım benden nefret eder oldu pedagog a gittik. Yeme sorunu var bana kullandığı kelimeler çok ağır artık zoruma gidiyor ve süse çok düşkün kaç yıl tek başıma büyüttüm benimle uyumak bile istemiyor babasini istiyor bir donem boşanma mevzusu vardı kızım için rafa kaldırdım. Babası umursamaz aman çocuk diyen engel koymayan doğruyu anlatmaya eline tel veriyim rahat edeyim havasında olan biri oyunlarda oynuyor ama benimle ilgili kötü şeyler söylediğinde hoşuna gidip gülüyor. Çok kötü bı durum evde kuralcı kim varsa onu sevmiyor çocuğum, baba kendi karnını doyurur çocuğun aç olduğu aklına gelmez, yavrumda hiç aç durur yemez zaten
Bana hava atma beni kıskanıyosun senle yaşamak istemiyorum babasına bu anneyle niye evlendin boşan başka birisini bul en ufak bi seyde küçük bahanelerle ağlamak saçımı boyat kısa kola atlet çıplak evde gezmeler ( hasta oluyor ) normal mi acaba bazı sözleri çok çok ağır ve ebeveyn olarak babası laftan anlamıyor ki oturup çözüm bulalim bı taraf hep patlak verince uygulanmıyor maalesef.
kızıma youtube da uygun vıdeolar ararken oncesınde ızlıyorum . cok kez denk geldım vıdeonun ortasında reklama gırdı ya fılmlerde seks sahnelerınden kesıt, ya prezervatıfın verdıgı hazzı anlatan reklam mutlaka cıktı. bazı erotık oyunların da reklamları cıktıHadi şurdan, yolla bakalim linki. Hiç inandirici gelmiyor bu yazdiğin. Ne için öyle reklam,çizgi filmi olsun?
Buraya yapiştir linki görelim.
aynen cıkıyorilk bahsettiğiniz reklamı değil ama bu bahsettiğiniz oyun reklamı bende de hep çıkıyor görüyorum..
ben hala küçük çocukların elindeki telefona alışamayan insanlardanım. anne değilim henüz o yüzden anlamlandıramıyor da olabilirim. ama geçen 5 yaşındaki kuzenimin izlediği oyun videolarını gördüm. silahlar, vurulmalar.. şu meşhur squid game'in de reklamını yapmışlar kıpırdayan vuruluyor.. onu görünce söyledim, 10 yaşındaki kuzenim "abla bende de çıkıyor, çok korkuyorum onu görünce ve hatta arkadaşlarım izlemiş onu biliyor musun" dedi.. yemek yerken yesin diye telefon, iş varken dursun diye telefon.. böyle böyle çok sağlıklı kalmıyorlar gibi geliyor. yine de anneler daha iyi bilir.
saç boyatmak istemesi süsü püsü normal ama bu yaşta boşanmak nedir bilmesi çok normal değil. 5 yaşındaki kuzenimin babasından iki kardeşi var onların annesinin annesi olmadığını biliyor ama henüz onu bile kavrayamıyor. bence tekrar pedagogdan yardım alın. kardeşi de olunca, fazlaca ilgisiz kalmış anladığım.
Çocuklar için mi ? İşte benim anlamadığım nokta , madem boşanacak kadar kötü oldunuz, neden 2. yaptınız? Asıl sorun çocuk değil adamın sana saygısız olması.Çocuklar için benim çabamla aşmaya çalışıyoruz her şey bi anda ters düz olmuştu Biraz daha ciddi bakabilse sanki mutlu oluyor bana öyle deyince laf olsun diye öyle denmez diyor
ıkıncı cocugu da ılk cocuk yalnız kalmasın oyun arkadası olsun dıye yapıyor cogu ınsanÇocuklar için mi ? İşte benim anlamadığım nokta , madem boşanacak kadar kötü oldunuz, neden 2. yaptınız? Asıl sorun çocuk değil adamın sana saygısız olması.
Niye bu kadar inat ettin yine? Senin yaşadığın ülkede çıkmıyordur o reklam. Youtube’da çocuk içerikleri izlemediğim için bu tip oyun reklamları çıkmıyor, link veremem. Ama oynadığım oyunda bire bir arkadaşın anlattığı reklam çıkıyor. Hatta hamile karısını aldatıp terkeden ya da karısını başka bir adamla aldatan adam versiyonları da var.Nasil youtube videolarina bakiyorsun, bu ortaya çikiyor ilginç doğrusu! Yok subliminal diye abartilan şehir efsanesi bu. Simste bile böyle bişey yok, ama güya çizgi filminde blow job yapilip hamilemi kaliniyor? Ve reklamda çikiyor?
Ne ilgincki bulamiyorsun güya kendi gözün ile gördüğün reklami. Neyi reklam ediyordu? Paylaş ki şikayet edelim.
İnsanca yazdığınız sürece niye olmasın daha kotu hissettirmek için yazıyor sizin gibiler. Her insanı duyguyu taşıyan insanda etkileniyor dün uykumdan boldum sabah kaza yaptim neyin nereye varacagini hesaplamadan konuşuyor herkesi kendi gibi sanıyorsunuzDiledigim konuya yazarim. Oldu olacak “Anne olmayanlar ve kopekler giremez*” yazin konunuzun basligina.
* Tesbihtir.
Orijinali “Jews and dogs are not allowed”.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?