5 yil dayandım ama cok sogudum

esmacannn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
150
26
98
32
Hata bende mi bilmiyorum. 5 yıllık evliyim 4 yaşındaysa oglum var. 5 yok nasil gecti hep hakaret küfür eleştiri kendimi değersiz görmemle gecti. Eşimin hic sevgisini hossetmedim. Sülalesi bile benden önemliyidi. Hiçbirşeyi baja danışmaz ev araba yüklü mallar alırken bile benim tapusu alındıktan sonra haberim okur kendi ailesiyle hallederdi. Herkesin yanında beni tersler dalga geçerdi. Gidecek yerim yok oglum zor büyüdü konusma terapileri falan aldi ya sabır dedim baktim ailemdende destek hic yok oglum icin dayandım. Zaten kocam eve gelmek nedir bilmez gece 12 1 lere kadar disarda . Ya çalışır yada arkadaslariyla takılır. Zaman zaman sehir dislarina gider. Ben ve oglum icin zamanı olmayan adam bizle yürüyüşe bile gelmeyen zaman bulamaya yorgun olan adam arkadaslariyla termal otellere başka şehirlerdeki maçlara gider. Kimsenin düğününe bile bizi almaz. Doğum günüm disinda ozel gunler onun icin saçmadır.evlilik yildinumumuzde hep hastadır. Hicbirseyde onun icin hayat arkadaşı eş değildim yani anlayacağınız. Evli arkadaslari bize gelcek diye ödüm kopar cunlu beni rezil eder . Onlar eşlerine sevgilerinden kârı koca olmaktan bahsederken benim kocam parayı beb kazanıyorum onane falan diye beni yerin dibine sokar. Cocugun annesi dediklerinde herkes benden hamile kalırdı o zaman der. Simdi gelmiş benden 2. Cocugu istiyor ki beni sadece karı koca ilişkisi icin önemser. Bense ondan bir daha cocugum olsun istemiyorum ve senelerdir hap kullaniyorum. Ama artık ben kocama o anlamada cok sogugum kendimi kullanılmış hissediyorum. 26 yaşındayım eşimle hic guzel animiz yok. Şuraya gidelim yok başbaşa birseyler yapalim yok . Ama o beni soğuk olmakla suçluyor evet sogugum icimden gelmiyor isvesiz cilvesizmişim evet asla aklima gelmiyor bile cunlu yapsam bile beni karisi yerine koymuyor ben hep gezmek istiyormuşum en son ne zaman bir yere gittik senle diyorum 2 bucuk sene once arkadaşlarının davetiyle gittigimiz sakarya gezisini soyledi düşünün. Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor. Bir yürüyüş yapalim hadi bir dondurma almaya gidelim bir yerde cay içelim ben bunları 5 yıldır hic duymadım. Söylesem de yaomaz hoş bişr-i geçtim gecenin 3 unde rota virüsünden hastanelik oldum onda bile bir basima yuruyerek caddedeki kliniğe gittim uykusu varmis çok ne zirliyormusum oğlundan bana gecmisti oglumun ilacini verdim ateşine baktim serumunu yedim geldim sormadı bile aramadı bile :) oyle bir adam anlayacağınız simdi suclu benmiyim ben sadece oglumla mutluyum.yaninda beni geçirmeyen kocama soğumam hatamı sizce istemiyorum yakin olmak istemiyorum onunla bana bulasmasin beni yaninda istemedigi gibi ondada eş olarak gorsun istemiyorum. Giyinip süslemiyormuşum giyinmeyi suslenmeyo unuttum ki ben gonlunu yaomak icin suslenmek icimdende gelmiyor. Hep evliliğimi düzeltmek istedim ama artik vazgeçtim sanirim

Son düzenleme:
Daha 26 yaşındasınız cok küçüksünüz boşanın ailenizin evine dönün sizi isteseler de istemeseler de elalem ne der diye düşünüp kovamazlar. Hem nafaka alirsinız hem de garsonluk,temizlik görevlisi,aşçı,kasiyerlik illaki bir is bulursunuz. Eve de destek sağlarsanız bir süre sonra sizden iyisi olmaz.

Bu hanzonun neyine işve cilve yapacakmışsın?
Resmen sana psikolojik şiddet uygulayıp sindirmiş, kendine değerin yok.
Ailem destek değil demişsin, işe girsen sadece bir tabak için bile mi yok?
Ailemde sorunlar cok ayrı bir kavga gürültüce orda var ve beni bariz istemiyorlar bunu acik acik söylüyorlar bende oglumla bir hayat kurdum kendime ama kocamın bana sıcak.ol 2.cocuk isteklerine artik tahammülüm yok napcam bilmiyorum şehir dışına gittiğinde seviniyorum oglumla barbarayız rahatız diye

Dünyaya bir kere geliyoruz gerekirse sığınma evine git düzen kurana kadar. Ama kendine bunu reva görme en basitinden temizliğe de gidilir geçinilir ama hanzoların ağız kokusu ömür billah çekilmez bu arada eşim bana bunları yaparsa aynısını yaparım daha kötü eleştiririm hatta

2 üniversite bitirdim aslinda şirketlerde iş deneyimimde var

Maddi destegin var mi ya da kenarda paran var mi?Meslegin var mi?Gidecek yerin var mi?Bunlar yoksa bosanmakta ciddiyseniz esinizle guzel dille konusarak size en azindan duzen kurana kadar destek olsa sonra siz care bulup devam edersiniz

Bu kadar derdi cektikten sonra o evlilik kurtulsa nolur kurtulmasa nolur. Anasinin babasinin adam edemedigini sen hic edemezsin o okuzlukten hic vazgecmeyecek yaşin genc sevmek sevilmek senin de hakkin. Annen cocuguna bakarsa ya da krese gonderebilirsen calisirsin zaten ufak da olsa nafakan olur. Bes yilin gitmis evladina say ama bundan sonrasini kurtar bence.

Defalarca denedim oglum cok küçüktü yine denedim ailem her geldiginde hadi kizim kocan geldi diye gönderdiler geri

Siz sozluyken 2014 te de konu acmissiniz
Soz atmayi düşünmüşsünüz ama o zaman da ailenizin tepkisini dusunerek vazgectiniz sanirim

Farkindaysaniz bi seyleri ertelemek cozum değil çığ haline getirmis hayatinizda

Anlıyorum, tamam ailen seni istemiyor onları eledik, bu adamdan nefret ediyorsun sana eziyet ediyor ortada bir yuva yok!
Böyle sağlıklı huzurlu bir yaşamın mümkünatı yok, içine attığın rol yaptığın her an seni daha da dibe çekecek, samimi ol, kendine değer ver. Zorluk çekeceksin başka yolu yok, oğlunla huzurlu olmak ve geriye baktığında oh be demek istiyorsan başta zorluk çekeceksin. Yaşın genç tekrar seni seven biriyle evlenirsin.
Para biriktir biraz, bir ev tutacak iki üç eşya alacak kadar o adamdan gizli, veya işe gir öyle biriktir, başlangıçta seni kurtarması için, sonra dava aç hakkın olanları al, mallar ortak, manevi tazminat aç, hakaret içerikli mesajları silme, çocuğuna nafaka bağlat, ev tut ve çalışarak hayatına devam et.
Bakın devlet kadının yanında, haklarını alırsan o kadar da zor değil.

Defalarca denedim oglum cok küçüktü yine denedim ailem her geldiginde hadi kizim kocan geldi diye gönderdiler geri
ailenin destek olmaması kötü .eşinize boşanmak istediğinizi söyleyin evliliğinizde göstermediği centilmenliği boşanırken gösterip sizi mağdur etmemesini isteseniz ılımlı yaklaşır mı acaba

Bir cesarete ihtiyacim var o kadar yorgunumki bundan tam bir bucuk sene once resti cektim aileme kocama bisancam dönüşü yok dedim ailem karşı cikti tabi atılmalar bayılmalar. Sonra suan bile hatırladıkca gözlerim doluyor oglumun konuşmasinim cok geciktigini farkettim yaşıtlarından ilgisizlik bazi şeyler doktora gittik otizm belirtisi olabilir dendi kres onun ardndan oyun ve konusma terapisti kendimi unuttum o zaman seçilmeyen bırakılmadı bana o ve ailesi benim yuzumden olduğuna dair kulağımı kapadım. Aile kesinlikle gelmiceksin dedi. Zaten benim zorumla bu dersleri aldi. Esim asla kabul etmiyordu ve her odemede bağırış çağırış doktor geçici dedi. 1 yıl boyunca uğraştık sadece gecikmis konusma cikti suan masallah bicir bicir oglum. Ama herkes suan mutluyum sanıyor derdim büyüktü kocayimi taktım ki o zaman. Çalışsam ogluma bakab lazim yok eşim malları anında ailesine aktarır. Zate kendi asgari ücretle gösteriyor. Yani anlayacağınız hiçbirşekilde yardım etmez aile desen onlardan da destek olmaz. Oglumu kendim icin maceraya atmaya bile bir cesaretim olsa.

Siz sozluyken 2014 te de konu acmissiniz
Soz atmayi düşünmüşsünüz ama o zaman da ailenizin tepkisini dusunerek vazgectiniz sanirim

Farkindaysaniz bi seyleri ertelemek cozum değil çığ haline getirmis hayatinizda
Ah ah ailem izin vermedi bendede hata cok cahildim. Ailem duzelir dedi duzelir dedim hayatım mahvoldu hayallerim gençliğim. Simdi arkadaşlarım evleniyor mutlu heyecanli . Içim gidiyor benden eser kalmadi enerjim bitti . Ah diyorum ki ailem sen mutlu ol elalem ne deseydi beni gerçekten seven biriyle olsaydım bende mutlu olsaydım ne olurdu. Tek iyikim oglum. O zaman beni zorla barıştıran ailem başkalarının nişan atmasını normal karşılıyor olan He O bana oldu nasibim boyleymis

Sürekli sizi suçlaması çok saçma. Biraz ben adım atayim bu kadında ona gore yaklaşır bana diye düşünebilir. Dilerseniz son bir defa pismanlik yaşamamak için Işve cilve süs püs ne istiyorsa yapin bir sure bu sekilde yaklasin ama o size karsi değişmezse cekmek zorunda değilsiniz. Hiç bir sebep sizin huzurunuzdan daha onemli olamaz. Cocugunuz olmasını boşanmaya bir engel olarak görmeyin. Cunku siz mutlu olmazsanız o çocuğa hicbir sey veremezsiniz. Allaha sığının ve kendi ayaklariniz üzerinde durabilme imkanı sağlayın. Çok gençsiniz size değer vermeyen birinin ruhunuzu çürütmesine izin vermeyin. O adamin kalbi zaten kararmis.

Pes etmeyin ya 2 uni bitirmissiniz
Kpss ye hazirlanabilirsiniz
Ya da ozelde bi is kendinize bakabilirsiniz
Cocugunuzu sizden alamazlar mahkemeler anneden yana merak etmeyin
Gercekten uzuldum o zaman da yazmissiniz resmen olaylar geliyoruk demis

Artik tecrubeli guclu bi kadinsiniz

Hem de annesiniz asla pes etmeyin lutfen bundan 5 yil sonra iyi ki yapmisim diyeceginiz seylerin temelini simdiden baslayin atmaya

Belki kurtulus hemen olmaz aniden ama yavas yavaş bi bakarsınız olmak istediginiz yerde olmak istediginiz sekilde mutlusunuzdur

Yasiniz daha 26 benim de yasim 26 ben evli degilim ama sizi cok iyi anlayabiliyorum ama benden gecti artik diye olaylara bakmayin lutfen. Daha genceciksiniz sagliginiz var en onemlisi
Lutfen dahq gec olmadan kendiniz icin bir seyler yapin
Bir cocuk icin en guzel sey annesinin mutlu ve saglikli olmasıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…