5 yil dayandım ama cok sogudum

Geç bile kalmışsın yaşın genç daha boşa gitsin hanzoyu

Bu adamı cekmeyin , daha çok gençsiniz boşanın derim , umarım maddi birikim yapmışsınızdır bu zamana kadar ...

Asla bir daha çocuk yapma , Adamın niyeti seni köleleştirmek, çocuk falan değil derdi , senin onu boşama ihtimalini ortadan kaldırma peşinde, çekme bu adamı...

İşe girip neden boşanmayı düşünmüyorsunuz ?

Eski konu tarihine bakın. Konu sahibi zaten 2020’den beri siteye girmiyor. Muhtemelen aynı devam ediyordur.

Merhaba 2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız..

Benim amacım gezmek degil esim dedigim adamla birseyler yasamak ama hic istemiyor.

evlilik öncesi yaptığın bir hata yüzünden evlenmek zorunda kaldın gibi görünüyor. Bu adamın seninle hiç alakası yok. Soğumak hata mı şeklinde bir soru bile oluşmaması lazım. Sorun soğumak değil çünkü kendini ezdirmen. O adam da nasıl olsa terk edemez deyip üstünde hakimiyetini kurmuş. Ev de otel olmuş gibi zaten. Bir iş bul kendine ne olursa olsun. Gizliden bir birikim yaparsan daha iyi olur. Kendi koşullarını iyileştirmeye bak. Sonra açarsın dava nafakayla daha sağlıklı yaşarsın.

Ayy bu hainlik yapılır mı ya tarihe bakmamıştım

Olan beş yılına olmuş,kendin de çocuğuna da cektirmissin.
Merak etme,bosansan o tapulardan hakkini alırsın (sana kalmasın diye ailesinin üstün yapmadıysa tabii).
Bence o evde durdugun her gün sana ve çocuğuna hakaret. Umarım kurtulursun

Boşan.
Kendine hiç mi saygın yok? 26 yaşındasın, 5 yıldır bunu çekiyorsun. Gençliğine yazık.

Merhaba 2 sene önceki konuyu hortlatmışsınız..
Kişi dikkatimi çekince üye olduğu süreçteki tüm mesajlarını okudum. Başından beri süreç sıkıntılıymış. Hata yapa yapa ilerlemiş. Bu tip sorunu olanlar varsa belki ders alır diye düşündüm. Yoksa eski bir konu olduğunu biliyordum.

Bence siz çalışmaya başlayıp ayaklarınızın üzerinde duran güçlü bir kadın olduğunuzda eşinizin gözünde kıymete bineceksiniz. Çünkü eşiniz kendi ezikliğini sizin üzerinizde maddi manevi hakimiyet kurarak kapatıyor. Manevi olarak ona sırt döndünüz sevginiz bitmiş, maddi olarak da ona ihtiyacınız olmadığını gösterdiğinizde baya bir yıkıma uğrar gibi, tutuşur yani. Bana öyle geldi. Ama ne olursa olsun bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Öyle karamsarlığa filan da düşmeyin 26 yaş nedir benimle aynı yaştasınız ben iş hayatına 25imde başladım hayatımı yeni kuruyorum siz de yolun daha başındaısnız. Kendinize gelin çocuğunuz ve kendiniz için bir silkelenin, daha fazla yıllarınızı bu adamla heba etmeyin böyle hayat geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…