- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi maliye_nur
-
krutuldum zaten ve o kdar ferah ki içim anlatamam çok mutluyum hiç üzgünde değilim zaten sadaka vericem :)İş en baştan size düşüyordu aslında 5 yıllık ilişkinizde hiç mi oturup konuşulmadı bunlar tamam aileler salonu falan tutup parasını ödese bile bizim için güzel tarih bunlar bunlar arasından tercih yapalım diyebilirdiniz ve bu durumda iki aile de ne benim sözüm ne sizin yapabilirlerdi sonuçta nişanlınızla siz karar vermiş olacaktınız aileler ne kadar her işe sokulursa o kadar sorun oluyor binlerce örneğini burada da normal hayatımızda da görüyoruz maalesef aileler evlilik işine girince rakip gibi inat ederek benim dediğim olsuna getiriyorlar ve çiftler arada kalıyor ki nişanlınız ve siz arayı yapmak yerine hele ki nişanlınız ailesinin tarafını sürekli tutarak yokuşa sürüyor
Oldu ki barıştınız ve devam ettiniz Ekim'de evlenirseniz ailenizi haksız duruma düşürüp gitmiş olacaksınız Baharda olursa onların içini kin bürüyecek böylelikle ya da o zamanda bitmiş olacak çok zor bir durum aslında siz nişanlınızdan emin olsanız bir aile büyüğünü araya koyup konuşmasını söylerdim sonuçta emek verilmiş bir ilişki evlilik yoluna girilmiş sonuçta nişanlılık sürecinde herkes sorun yaşayabilir ama siz nişanlınızdan emin değilsiniz annenize hakaret etmesi falan kabul edilir gibi değil ya sadece Rabbim kolaylık versin biterse de içinizi ferahlatsın bir an önce kurtulun diyebilirim
krutuldum zaten ve o kdar ferah ki içim anlatamam çok mutluyum hiç üzgünde değilim zaten sadaka vericem :)
Ne ağlaması sadece ailemi keşke daha önce dinleyip görseydim bunları diye kızıyorm sadece.O kadar nefret ediyorum ki şuan o ve ailesinden hele beni tehdit edip yok taktıklarımızı yediniz demi yok böyle yaptınız hepsini vericen sen insanmısın laflarından sonra nasıl ağlar insan.Ben şükür ediyorum hamdolsun yol yakından bitti.Aynen Rabbimiz kimsenin yanına bırakmaz canımı çok yaktılar kendileri suçlu olduğu halde beni ve ailemi suçladılar başkada bişey demiyorum.Rabbim görsün hepimizi.Ohhh bee :)Aynen öyle sadaka verin içiniz zamanla ferahlayacak ama eski nişanlınız çok pişman olacak bu süreçler böyledir siz de yaptığınızla tekrar dönüp şükredeceksiniz eminim inanın 5 yıla şimdi oturur ağlarsınız bir kaç ay belki sene ama ilerde yapılan kötü bir evliliğe her gün her sene ağlardınız nice 5 yıllar güzel yıllar bekler sizi Rabbim kimsenin de yanına bırakmaz
Ne ağlaması sadece ailemi keşke daha önce dinleyip görseydim bunları diye kızıyorm sadece.O kadar nefret ediyorum ki şuan o ve ailesinden hele beni tehdit edip yok taktıklarımızı yediniz demi yok böyle yaptınız hepsini vericen sen insanmısın laflarından sonra nasıl ağlar insan.Ben şükür ediyorum hamdolsun yol yakından bitti.Aynen Rabbimiz kimsenin yanına bırakmaz canımı çok yaktılar kendileri suçlu olduğu halde beni ve ailemi suçladılar başkada bişey demiyorum.Rabbim görsün hepimizi.Ohhh bee :)
Ne ağlaması sadece ailemi keşke daha önce dinleyip görseydim bunları diye kızıyorm sadece.O kadar nefret ediyorum ki şuan o ve ailesinden hele beni tehdit edip yok taktıklarımızı yediniz demi yok böyle yaptınız hepsini vericen sen insanmısın laflarından sonra nasıl ağlar insan.Ben şükür ediyorum hamdolsun yol yakından bitti.Aynen Rabbimiz kimsenin yanına bırakmaz canımı çok yaktılar kendileri suçlu olduğu halde beni ve ailemi suçladılar başkada bişey demiyorum.Rabbim görsün hepimizi.Ohhh bee :)
Zorumdan hırsımdan ağladım elbette ama anlık geçti şuan sadece kendime çok kızıyorum o kadar :)İnsan zorundan hırsından da ağlar ben sinirimden ağlarım mesela ama siz ağlamayın üzülmeyin artık ailenizin de aklı sizde kalmamış oldu gereksiz boş konuşulanları da boş verin ne duyun ne telefonlarına çıkın düğüne kadar akılları neredeydi de şimdi arayıp konuşmasını biliyorlar :)
Zorumdan hırsımdan ağladım elbette ama anlık geçti şuan sadece kendime çok kızıyorum o kadar :)
Yok cnm ne kızıcam doğru söze ne hacet :) aynen öyle kötü görmeden iyinin değeri olmazmış.Kızmayın yaşanacaklar varmış görmüş oldunuz insan kötüyü görmeden iyinin değerini pek anlamıyor :)
sağol o zamanlar aileler içimizde değildi çıkmadı şimdi çıktı kısmet bu zamanaymış :)5 yılda anlamadın mı bu adamın rezilliğinii....
büyük geçmiş olsun...
iyi iyi, çok iyi oldu aslında... işler daha da büyümeden bitti... artık lütfen seçimlerinde dikkatli ol...sağol o zamanlar aileler içimizde değildi çıkmadı şimdi çıktı kısmet bu zamanaymış :)
ya anlamıyorum. benim bildiğim bu işlerde kız tarafı ne derse o olur.. ne saçma sapan işlerMerhabalar ..Ben batılıyım nişanlım doğulu asla hor görmedim farklı görmedim görsem 5 yılımı vermezdım nişan yapmazdım ama bizim farklı sorunlarımız var. 3,5 ay oldu nişanlanı ama aileler 3 defa bir birine girdi onlar inat etti bizimkiler inat ediyor. Düğün kurbandan sonra olsun istiyorlar salon felan tutmuşlar evi döşediler herşeyi yaptılar ama bizimkiler sırf onlara inat salon tutmadılar tutmuyor maksat bizim kızımızsın bizim dediğimiz olacak onlara karşı seni ezdirmemek için böyle yapıyoruz diyorlar. Şimdi onlarda haklı kendilerince herşeyi yaptılar daha niye uzatıyorsunuz diye benim ailemde haklı ve ailemi asla çiğneyemem kıyamam onlara.Birde en başından beri hiç kimse bu ilişkiyi onaylamadı istemediler hep diyorlar kendine yazık ediyorsun sen yapamazsın onlarla hayatını karartırsın felan diye ben üniv.mezunuyum nişanlım memur kayınpederim kaynım felan okumuş hep memurlar ama ailem sırf benim için kabul ettiler üzülmeyeyim diye.Şimdi tecrübeli ablalardan akıl istiyorum istişare yapmak istiyorum.onlar bu iş şu zaman olmazsa biz daha yokuz dedi ve nişanlımda öyle diyor bu iş uzarsa ben yokum bir taraftan herşeyimiz hazır ve kaç yılımız var çokta seviyorum kopamıyorum ama oda uzatılırsa işin bozulcağını söyledi kafam çok karışık ve mutsuzum sizce ne yapmam gerek..Nişanlım beni hiç desteklemiyor sürekli o ve onun ailesi haklı anneme hakaret etmiş dedim niye böyle yaptın özür dile ne dileyeceğim oda öyle demeseydi diyor beni tek başıma bıraktı işin içinden çıkamıyorum sizlerden yardım istiyorum sizce nasıl davranmam lazım sürekli şu tarih olmazsa ben bu işte yokum yuvamızı annen bozacak felan diyor Allah aşkına ne yapmam gerek çok yoruldum gücüm kalmadı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?