5 Yıllık ilişkim ve Nişanlımın tavırları..

Aman yok ne vazgeçmemesi şuan itibari ile eski nişanlım.O kadar pisliklermiş ve adi insanlarmış ki anlatamam verilmiş sadakam varmış.Kendileri attı nişanı dedim hiç bişeyimi vermem sadece bilezikleri veririm beni tehdit ettiler ölümle laflara bak ya.Babam ağladı hüngür hüngür ben ağladım ama neyse kötü tecrübe oldu çok dua ediyorum kurtuldum ne çamurlar atıyorlar şuan aklınız hayaliniz almaz aman ya kaç yıl olursa olsun insan değillermiş.Çok şükür rabbime kurtuldum sadaka vericem.[/QUOTE]
ben sana ne dediydim..at nişanı ayrıl gör çirkefliği ahanda buyrun..Sadakanı öp başına koy bak kurtuldun işte.haaa yarın ayaklarına kapanacak aman dikkat et.

Yazdıktan sonra okudum son yazdığınızı hakkınızda hayırlısı olsun zaten kötü günlerde insanın gerçek yüzünü görebiliriz görmüş oldunuz. Üzülmeyin demek kolay Rabbim inşallah çabucak atlamanızı nasip etsin güzel günler göreceksiniz hayırlısıyla

krutuldum zaten ve o kdar ferah ki içim anlatamam çok mutluyum hiç üzgünde değilim zaten sadaka vericem :)

Şu saatten sonra yedi sülalesi ayağıma kapansa nafile dönmem asla aileme ve bana bunları yaşatan insanlara mı dönecem allah muhafaza o kadar içim ferah rahat ki şuan anlatamam

krutuldum zaten ve o kdar ferah ki içim anlatamam çok mutluyum hiç üzgünde değilim zaten sadaka vericem :)

Aynen öyle sadaka verin içiniz zamanla ferahlayacak ama eski nişanlınız çok pişman olacak bu süreçler böyledir siz de yaptığınızla tekrar dönüp şükredeceksiniz eminim inanın 5 yıla şimdi oturur ağlarsınız bir kaç ay belki sene ama ilerde yapılan kötü bir evliliğe her gün her sene ağlardınız nice 5 yıllar güzel yıllar bekler sizi Rabbim kimsenin de yanına bırakmaz

Ne ağlaması sadece ailemi keşke daha önce dinleyip görseydim bunları diye kızıyorm sadece.O kadar nefret ediyorum ki şuan o ve ailesinden hele beni tehdit edip yok taktıklarımızı yediniz demi yok böyle yaptınız hepsini vericen sen insanmısın laflarından sonra nasıl ağlar insan.Ben şükür ediyorum hamdolsun yol yakından bitti.Aynen Rabbimiz kimsenin yanına bırakmaz canımı çok yaktılar kendileri suçlu olduğu halde beni ve ailemi suçladılar başkada bişey demiyorum.Rabbim görsün hepimizi.Ohhh bee :)

İnsan zorundan hırsından da ağlar ben sinirimden ağlarım mesela ama siz ağlamayın üzülmeyin artık ailenizin de aklı sizde kalmamış oldu gereksiz boş konuşulanları da boş verin ne duyun ne telefonlarına çıkın düğüne kadar akılları neredeydi de şimdi arayıp konuşmasını biliyorlar :)

Allah kurtarmış canım, geçmiş olsun.

Zorumdan hırsımdan ağladım elbette ama anlık geçti şuan sadece kendime çok kızıyorum o kadar :)

Gecmis olsun canim. Insallah kolay atlatirsin bu sureci. Dua et bol bol. Umarim Allah karsiniza oyle birini cikarir ki, iyiki bitmis hersey dersiniz. Omur boyu mutluluklar diliyorum size.

Hakkında hayırlısi olsun insallah.aileni dinledigin icin pisman olmazsin inan. Onlarda hemen taki derdine dusmuski nasil insan oldukları ortada.

UOTE="maliye_nur, post: 37032411, member: 626673"][/QUOTE]
Aman yok ne vazgeçmemesi şuan itibari ile eski nişanlım.O kadar pisliklermiş ve adi insanlarmış ki anlatamam verilmiş sadakam varmış.Kendileri attı nişanı dedim hiç bişeyimi vermem sadece bilezikleri veririm beni tehdit ettiler ölümle laflara bak ya.Babam ağladı hüngür hüngür ben ağladım ama neyse kötü tecrübe oldu çok dua ediyorum kurtuldum ne çamurlar atıyorlar şuan aklınız hayaliniz almaz aman ya kaç yıl olursa olsun insan değillermiş.Çok şükür rabbime kurtuldum sadaka vericem.[/QUOTE]

ya anlamıyorum. benim bildiğim bu işlerde kız tarafı ne derse o olur.. ne saçma sapan işler
hayır neymiş aceleleri, sizinkilerin gönlünü ederek hatta yalvarıp yakararak ikna etmeleri gerekirken şu olanlara bak..
sanki evlatlarıyla ortaklığı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…