5 Yıllık ilişkim ve Nişanlımın tavırları..

okudukça şaşırıyorum. neymiş gerçektn aceleleri ne demek bahara olursa biz yokuz. hayret bişey ne sanıyolar kendilerini, olmazlarsa olmasınlar.

üniverste mezunu olunca ya da diyelim ki mevkili makamlı bir işte çalışınca illa iş dışında da mı noktalamalara yazıma dikkat etmek gerekiyor. çok saçma bnce

Rabbim çok mutlu etsin bebişinle eşinle inş sağlık versin.. nasip bu işler işte. Hayırlısı olsun diyorum bende. inş herşeyin hayırlısı

Evli değilim ama daha is ciddiye binmeden ya da bindikten sonra her neyse, kadının tarafı erkeğin tarafı diye ayrilip sonra da onların anlaşamamasi aşırı sacma geliyor bana.
Çocuğunun mutluluğunu isteyen anne baba sorun çıkarmaz orta yolu bulmaya çalışır. Ama biz Türkler her ortamda benligimizi taslayip güç gösterisine gireriz nedense.

üniverste mezunu olunca ya da diyelim ki mevkili makamlı bir işte çalışınca illa iş dışında da mı noktalamalara yazıma dikkat etmek gerekiyor. çok saçma bnce

Ne demisim cumleler birbirine karismis.

Ornek;

Nişanlım beni hiç desteklemiyor sürekli o ve onun ailesi haklı anneme hakaret etmiş dedim niye böyle yaptın özür dile ne dileyeceğim oda öyle demeseydi diyor

Burada konu acan insanlarin , actigi konunun dogru anlasilmasi acisindan, noktalama isaretlerine dikkat etmesi forum kurallarindan biridir. Asil sacma olan benden alinti yaparak senin bunu dile getirmen.

okudukça şaşırıyorum. neymiş gerçektn aceleleri ne demek bahara olursa biz yokuz. hayret bişey ne sanıyolar kendilerini, olmazlarsa olmasınlar.
Neyse zaten neden acele ettikleri felan hepsi ortaya çıktı.ALdıkları takıları yine aileme sormadan kafalarına göre oturdukları memlektten aldılar ben yokken apar topar aldılar meğerse emanetmiş beni ve ailemi kandırcaklarmış.Ondan acele etmişler verilen tarihe kadar olsun diye.Aman attım başımdan rahatım rabbim utandırmasın kimseyi seninde inş.Hakkında hayırlısı olur.Çok iyi düşün cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…