• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıllık ilişkim :(

5 yıllık ilişkim var aa dostlar deyip adamın senle sadece "cinsellik" için muhattap olmasını kabullenir üstüne nolur benle konuş diye yalvarırsan üzgünüm ama böyle kendi değerini kendin düşürürsün.

İlişkilerde süre değildir önemli olan oyüzden ona hiç takılma. Sizin ilişkiniz zaten çoktan bitmiş uzatmaları oynuyomuş.

Geçmiş olsun.

oyun manyakları böyle asosyal oluyorlar, sonuçta o da bagımlılık. sadece seninle degil oyun oynamayan arkadaşlarıyla hatta ailesi ile bile zar zor muhatap oluyordur ama günün birinde oyundan bıkacak tabi...

Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var ��çok�� fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz :( 22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :�( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.

Oyun her zaman onde ve oyun bagimlisi kisiler evli olsa bile karisini cocugunu unutuyorken ayni evde, deilki sevgili bide 5 yillik.. yani bunu yapmasi normal ama bundan kurtulamicak bide 22 yasinda kucuk yani. Ayrica 30 yasinda adamlar bile bu oyunlara takilior dunyasini unutuyor ve yillarca oynuorlar sen umidini kes. Devam ettikce kendini yiprtacaksin cnm zaten sogumus senden baksana bise paylasmio devam edipte ne yapmak istiosun? Sadece cinsel anlamda onu tatmin etmek mi? Iyi dusun kendine güveniosan ayrilabilcegine direk ayril. Sakin 5 yillik sevglisn die de devam etmeye calisma nice 10 yillik evlilikler bitmis sevgliyimi def edemiceksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu bilgisayar oyunu aslında. Burda bir oyun ismi vermem reklama girer mi hiç bilmiyorum ama ciddi ciddi oynuyor yani takıma dayalı bir oyun arkadaşlarıyla oynuyor oyun için buluşuyorlar öyle oynuyorlar işte dünya turnuvaları falan bile var oyunun. Tek bu değil zaten başka bir sürü bilgisayar oyunu oynuyor bunlar yüzünden ben arkada kalıyorum ihtiyaç giderici gibi hissediyorum kendimi artık. Gelipte adamın bilgisayarından oyunlarınıda silemiyorum :43:

LOL mu oynuyor? Eğer öyleyse sen de onunla bir oynamayı dene.
Bende çok severim LOL oynamayı. Bazen benim sevgilimde bana kızıyor çok oynuyon diye :27:
Bende diyorum sende gel oynayalım aşkım birlikte.:1:

Back
X