Selam kızlar. Üyeliğimi daha dün açtım bu siteyi önceden biliyordum arkadaşlarım takılıyordu fakat üye olmamıştım artık oldum. Bir sorunum var sevgilimle ilgili ve artık kime danışacağım ne yapacağım bilmiyorum aklım çok karışık umarım yardım edersiniz. Yaklaşık 5 yıllık bir ilişkim var ��çok�� fazla kavga etsekte iyi kötü götürüyoruz fakat son kavgalarımızdan sonra bir türlü toparlanamadık. Kendisi ilgisiz hemde aşırı ilgisiz fakat bunu ona söyleyemiyorum söylediğim an kaprislenip sinirleniyor bir daha kavga çıkıyor. O kavgada onun sayesinde ayrıldık bitti artık durumuna geliyor. Anlayışsızda yani. Neyse son anlarda beni çılgına döndüren sorunumu söylemek istiyorum umarım yardım edersiniz

22 yaşında koskocaman adam olmasına rağmen sürekli oyun oynuyor sürekli ama. Kaç gün oldu konuşamıyoruz oyunu yüzünden. Benimle konuşmak istemiyor resmen. Sadece ben yazıyorum ben konuşmaya çalışıyorum. Kaç kere kavga ettik çık şu oyundan diyorum Allah rızası için bir çık 5 dakika konuşalım :�( Çıkmıyor sürekli oyunda sürekli kavga sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık. Artık konu ayrılmaya kadar geldiği için utanmadan söyleyebiliyorum sadece cinsellik için benimle konuşuyor. Çok uzun süredir oturupta bana bir derdini geçirdiği bir gününü anlatmış değil bende normal olarak anlatamıyorum. Sadece o konu geldiğinde yakın oluyor bana iltifat ediyor sevdiğini söylüyor. Resmen kendime olan özgüvenimi sevgimi kaybettim. Kaldıramıyorum artık seviyorum da ne olursa olsun 5 yıl geçirdik. Ne yapacağım bilmiyorum. Ben bunu buraya yazarken bile adam oyunda.