5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

kizlar sogan kuru gunun hagi vaktinde icilmeli ac karina mi ??? lutfen cvplarmisiniz?? ama ben bu ay bekliyorum ne olucak dye:Saruboceq: insallah kalmisimdir ama olmazsa sogan kurunu denemek istiyorum

canım sabah akşam aç karnına içeceksin ben öyle içmiştim

gunler gecmiyor hamilelik testi yaptiramiyorum kotu cikar diye.1haftaya netlesir bakalim ne olucak serpilcim sogan kurunu uyguladigin ay korunmakmi lazim 15 gun sonraki iliskiler icin sordum ??

slm canım bende 5yıllık evliyim 3yıl oldu bebek istiyoruz ama olmuyor sorun olmadıgı halde bende sogan incir denedim ama olmadı düzensiz yapıyorum herhalde ondandır 10gün sogan denedim 15gün incir sonuc simdilik olumsuz yinede pes etmiyorum ama hayırlısı bende hamile kalmayı sabırsızlıkla bekliyorum cok canım sıklıyor yaa cok kötü bizler icin bide sormuyolarmı bebek yokmu diye aman allah:çok üzgünüm:

gunler gecmiyor hamilelik testi yaptiramiyorum kotu cikar diye.1haftaya netlesir bakalim ne olucak serpilcim sogan kurunu uyguladigin ay korunmakmi lazim 15 gun sonraki iliskiler icin sordum ??

canım soğan kürünü uygularken korunmana gerek yok ben korunmadım 13 gün uyguladım eğer bu ayda hamile olamasam tekarar denermiyim bilmiyorum bence korunma bırak akışına canım inşallhhh tez zamanda bebeşin olur rabbim nasip eder

kızlar önemli bir ayrıntıııı soğanın kabuklarını soymayın asıl iş kabuklarında yaww neden soyuyorsunuz benim hamil kalan arkadasalarım soymadılar hepsi uyguladı ve kald:ecrin_bebek: ı

kızlar önemli bir ayrıntıııı soğanın kabuklarını soymayın asıl iş kabuklarında yaww neden soyuyorsunuz benim hamil kalan arkadasalarım soymadılar hepsi uyguladı ve kald:ecrin_bebek: ı

ben bir iki kere kabuklarıyla yaptım bende çok fena akıntı yaptı şaşırdım kaldım bence faydası çok fazlasıyla var bir daha denersem kabuklarıyla deneyeceğm

amannnnnn bos ısler yha allh yeterkı nasıp etsın bunlar sadece vesıle canım yha

kızlar canım sıkkın ben soğan kürü uygulamıştım adetimden 4 günce adet oldum ve 1 gün zannedrim erken yumurtladım çünkü medismart test uyguladım adetimin 9cu güü çift çizgi ve göğüslerime dokunamıyorum acıyor ya offffffffff ne oldu anlamdım ben yanii şaşkınım soğan kürü bende cidiid akıntı yapmıştı sizler tavsiye edrim ama ben niye 1gün adet oldum ve neden göğüslerim bu kadar hasas çözemedim

gebelık belırtısındede gogusler hasaslasıo eger cıft cızgı cıktıysa bence bır kan tahlılı yaptır derım ınş hamılesındır hayırlısıylan

gebelık belırtısındede gogusler hasaslasıo eger cıft cızgı cıktıysa bence bır kan tahlılı yaptır derım ınş hamılesındır hayırlısıylan

acaba olabilirmiki bugün bir test yapayım belkide hamileyim belkide değilim bana göre değilim ama yinede dediğin gibi idrar testi yapayım bu medsmart ovolosyon testi gebeliğide gösterirmiki?

sen benece emın olmak ıcın kan testı yaptır ıdararda yanıltıcı olabılıyor

sen benece emın olmak ıcın kan testı yaptır ıdararda yanıltıcı olabılıyor

canım idrar testi yaptım negatif galiba ben bu soğan kürü uygulamdan dolayı halendaha akıntıyla başbaşayım ona yorumluyorum kan testine giç gerek yok gülüm zaten yaklaşık 14 gün içinde adet olucam yani 2 hafta :) sonra belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…