- 4 Ekim 2012
- 16.741
- 33.148
- 798
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
-
Metres aslında çok güzel bir kelime biliyor musun. Metres de la maison fransızcada ev hanımı demek, metres de hanımefendi demek (yazılışı böyle değildir muhtemelen. Romana konu olup röportaj veren bir metresin cümleleri bunlar… arsızlıkta son noktadır benim için. Kk’dakiler fasa fisoaçılınnn ben geldimmm.metres adayı varmış konudaaa
Hayır seni metreslerin mimlediğini söylemek istedikız başka konuda bir üye bana zaten mimlenmişsin dedi ha ha ha.beni metreslerle karıştırdı zaar
bence ikiside değil bir kere bunu anlamamak için gerçekten küçük çocuk zekasına sahip olmak lazım. velev ki adam kağıt üzerinde evli hiç mi yanında aramadı bırakın allah aşkına aklı yerinde olan bir insan anlar. dediğiniz gibi bende kahve içeceğim birini didik didik araştırırım. benimde dediğim gibi vardı böyle bir tanıdığım akıl karı değil anlamamak he ama böyleleri kendini ikinci kadın olarak kabul ettiyse benimsediyse tabi ki birşey diyemem ama çok çok çooook saçma anlamamakEsiyle hic görüşmeyen adamlar var ayrı evi olan sadece maddi para yollayan ve kağıt üzerinde evlilik anlayacağınız. Ben duydum böyle insan çok ... yine de 5 yil insan hic mi sorusturmaz, konu sahibi ya fazla saf ya da adam çok prof oyuncu
Adamın 2.hatt-ı vardır.Karisinin arayacağı hatti yanında getirir mi hiç ya aklınız alıyor mu. Başkası üstüne hat çıkarıyor çoğu. Arama işinden anlamaz onu geçelim.Adami bi soruşturursun ama koru körüne de inanilmazbence ikiside değil bir kere bunu anlamamak için gerçekten küçük çocuk zekasına sahip olmak lazım. velev ki adam kağıt üzerinde evli hiç mi yanında aramadı bırakın allah aşkına aklı yerinde olan bir insan anlar. dediğiniz gibi bende kahve içeceğim birini didik didik araştırırım. benimde dediğim gibi vardı böyle bir tanıdığım akıl karı değil anlamamak he ama böyleleri kendini ikinci kadın olarak kabul ettiyse benimsediyse tabi ki birşey diyemem ama çok çok çooook saçma anlamamak
aa öyle demek istediyse çok sevindimmm.ben de kendilerinden haz etmem çünkü.Hayır seni metreslerin mimlediğini söylemek istedi
Adamın 2.hatt-ı vardır.Karisinin arayacağı hatti yanında getirir mi hiç ya aklınız alıyor mu. Başkası üstüne hat çıkarıyor çoğu. Arama işinden anlamaz onu geçelim.Adami bi soruşturursun ama koru körüne de inaninılmaz
Üzüldüm yaşadıklarınıza umarım en kısa sürede toparlarsınız. Sorunuza gelince Çok basit bir soru olmuş sanki.Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
5 yıl boyunca sakladığına göre baya profesyonel bir yalancıMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Bosan derdim ama evli degilsin. Oyle bir konu ki bosanamiyorsun dusun.Merhaba arkadaşlar,
Ben bunları ogrendıkten sonra bosanacak mısın diye sormam mesela 5 yıldır beni kandıran bir adama döner bu evdeki son 24 saatin eşyalarını topla derim.Merhaba arkadaşlar,
Kusura bakmayın ama iki çocuğu nasıl yapmış ozaman. Ben olsam yaşlarını ogrenirdim. Sizinle birlikte olduğu süre içerisinde mi olmuş o çocuklar. Ama herhalukarda bitmeli. Mideniz alıyorsa bilemem
Kimliğinde yazmıyor maalesef. Cocuklarının yasını da öğreneceğim Allah bilir o da yalan olabilir çünküÜzüldüm gerçekten, insan aynı eve girecek kadar güvendiği insanın kimligine de mi bakma?
Kendi sosyal medyasından herhangı bır paylasımı yok cocugu olduguna dair. 2. Hattı da iş için kullandığı hep ortada o da hıc falsolu bırsey yoktuEvet getirmeyebilirde ama ne bileyim 5 yıl boyuncada saklayamaz ya saçmalık bence bide hiç sosyal medyadan birşey görmedi mi paylaşım vs.
AhhahshshahhahahaElbette anlayış gösterin. Ailesini üzemiyor işte adam, size de çok aşık. Devam edin.
Ne yapmalıyım derken kendım için dedım görüşüp gorusmeme konusunda degıl? Siz olsaydınız kendınızı nasıl toplardınızBu hikayenin sonunda sizce ne yapmalıyım sorusunu hiç beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?