5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Ben de konuyu açarken uzak mesafe ilişkisi falandı da konu sahibi mağdur oldu, gerçekten anlamayıp beş yılı heba etti sandım Fazla iyi niyetli olduğum bir gün daha…

açılınnn ben geldimmm.metres adayı varmış konudaaa
Metres aslında çok güzel bir kelime biliyor musun. Metres de la maison fransızcada ev hanımı demek, metres de hanımefendi demek (yazılışı böyle değildir muhtemelen. Romana konu olup röportaj veren bir metresin cümleleri bunlar… arsızlıkta son noktadır benim için. Kk’dakiler fasa fiso

bence ikiside değil bir kere bunu anlamamak için gerçekten küçük çocuk zekasına sahip olmak lazım. velev ki adam kağıt üzerinde evli hiç mi yanında aramadı bırakın allah aşkına aklı yerinde olan bir insan anlar. dediğiniz gibi bende kahve içeceğim birini didik didik araştırırım. benimde dediğim gibi vardı böyle bir tanıdığım akıl karı değil anlamamak he ama böyleleri kendini ikinci kadın olarak kabul ettiyse benimsediyse tabi ki birşey diyemem ama çok çok çooook saçma anlamamak

Adamın 2.hatt-ı vardır.Karisinin arayacağı hatti yanında getirir mi hiç ya aklınız alıyor mu. Başkası üstüne hat çıkarıyor çoğu. Arama işinden anlamaz onu geçelim.Adami bi soruşturursun ama koru körüne de inanilmaz

Evet getirmeyebilirde ama ne bileyim 5 yıl boyuncada saklayamaz ya saçmalık bence bide hiç sosyal medyadan birşey görmedi mi paylaşım vs.

Kusura bakmayın ama iki çocuğu nasıl yapmış ozaman. Ben olsam yaşlarını ogrenirdim. Sizinle birlikte olduğu süre içerisinde mi olmuş o çocuklar. Ama herhalukarda bitmeli. Mideniz alıyorsa bilemem

Üzüldüm yaşadıklarınıza umarım en kısa sürede toparlarsınız. Sorunuza gelince Çok basit bir soru olmuş sanki.

5 yıl boyunca sakladığına göre baya profesyonel bir yalancı , sen boşver onu , önüne bak bence

Bosan derdim ama evli degilsin. Oyle bir konu ki bosanamiyorsun dusun.

Sence ne yapmalisin karisini 5 yildir catir catir aldatan ve 2 cocuklu bu adamla? Yani sence ne yapabilirsin?

Ben bunları ogrendıkten sonra bosanacak mısın diye sormam mesela 5 yıldır beni kandıran bir adama döner bu evdeki son 24 saatin eşyalarını topla derim.

Kusura bakmayın ama iki çocuğu nasıl yapmış ozaman. Ben olsam yaşlarını ogrenirdim. Sizinle birlikte olduğu süre içerisinde mi olmuş o çocuklar. Ama herhalukarda bitmeli. Mideniz alıyorsa bilemem
Üzüldüm gerçekten, insan aynı eve girecek kadar güvendiği insanın kimligine de mi bakma?
Kimliğinde yazmıyor maalesef. Cocuklarının yasını da öğreneceğim Allah bilir o da yalan olabilir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…