5 yıllık sevgilimn evli çıkması

ya işte ınsan bu kadar teknolojının ıcınde ımkansız ogrenmemesı.. adamın dusmanı olur dusmanı nefret edenı olur ya da bı eskı sevgılı gelır yıne sana haber eder. adam evlı der. o uzmeyı ıstemedıgı aıle ferdı senı bılmıyor mnu? duymamıs mı? duyar yıne senı defol gıt dıye kovalar ıstemez?? yıne haberın olurdu...
bence bılıyordun evlı oldugunu ama bosanmayacagını yenı ogrendın.. bence.. ıstedıgın kadar bana kızabılırsın.. 5 yıl magarada kaldıysanız ozur dılerım.

bu kadar büyütmeye gerek yok kimse kimseden zaten zorla alamaz o şifresini ki kaldı ki bu tür daleveresi olan zaten vermez

verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama ironi yapmıştım aklı selim insanlar bu kadarını anlar diye düşünüyorum.

Gayet de ilişkisi devam ediyor bence, eşi hesap sorsa bu sefer de “uzaktaydım naapayım” diyecek.

Aldatıp çocuğuyla ilgilenmezken kendini kurban görmek de çok ilginç. Hep aldatan erkekler kurban evet.
tabiki devam ediyor adam ikiside benden gitmesin bir eli yağda bir eli balda gayet hayatından memnun devam ediyor.
bir çok erkeğin istediği düzen evli olayım çocuğum olsun ama manitamda olsun biraz onun koynunda biraz bunun koynunda ohh...
birini kendi çocuğuna ana yapıyor diğerini yatağına kadın yapıyor ne güzel bence bunun mutfak ve banyo içinde başka alternatifi vardır tövbe estağfirullah evlerden ırak Allah'ım..

Hiç çocugu hastalanmafı, kimse aramadı. Faha önce de yazdım bunları. Ne yapmayalım derken görüşüp görüşmeme için değil kendım için sorduö
gidin savcılığa şikayetçi olun maddi manevi tazminat davası açın gerçekten bilmiyorsanız.evlilik vaadiyle kandırmayı da ekleyin .ama ben yapacağınızı hiç sanmıyorum

Burda en büyük mağdur hâlâ evli kadın ve iki masum çocuk. Mevzu sizi poncik yerine koymasindan ziyade nasil bir omurga sorunsalı yaşadığı...

Senin hissettiğin tabiki çok zor böyle serefsz bir adamın adını dahi anmamak yapacağın bu kamburlardan kurtulup önüne bakmak.gercektem güven sorunu yaşayabilirsin bunun için psikoterapi alabilirsin doğru insanı bulmak zor çoğu insan bu adi adam gibi kandırma üzerine kurulu hayat yaşıyor hepimizin başına gelebilirdi çok zor bir.durum.ama.yok.ailem.istedi diye evlendim yok ayrı yaşıyorum,yok bosanicam zirvalarina inanmamani tavsiye ederim.bu adam senin yanından evine gitmeden önce eşinin fotosunu telefon arka.plani yapıp gittiğinde eşine aşkım,canım köpek oluyordur emin ol öyle haysiyetsiz adi adamlar bunlar.bir tanıdığım.evli adamla birlikteydi o da biliyordu adam bunun yanında otelde eşi ve çocuğuyla kamerali görüşüp sizi çok özledim diyormuş bakın otele geldim şimdi uyuycam diyip.kapatip.metresiyle beraber oluyormuş düşün güvenmemek lazım.hanimlar.hepimiz.icim geçerli ben eşimi çok sever güvenirim ama kontrolü elden birakmam kandirilmak en büyük korkum güven kontrole tabidir devamlı kontrol ölene kadar

bu kadar büyütmeye gerek yok kimse kimseden zaten zorla alamaz o şifresini ki kaldı ki bu tür daleveresi olan zaten vermez

İnsanlar devamlı veriyor ne yazık ki.
Ya iyi niyetli düşünmekten, ya da kötü niyetli kişinin binbir türlü iş çevirmesinden. İlla dolandırıcı olacak diye düşünmeyin asıl yakınların erişimi daha kolay.

Emniyetin devamlı telefonlara mesaj atmasının bir sebebi var diyelim.

verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama ironi yapmıştım aklı selim insanlar bu kadarını anlar diye düşünüyorum.

İroniyi anladım tabi yalnız bahsettiğiniz senaryo gerçek yaşamda da devamlı oluyor. “Bana güveniyorsan X bilgisini verirsin” diyip hesap boşaltıp şirket açanlar çok.

Biraz tepkim o yüzden fazla oldu, pekçok insan iyi niyetli güvenmek istiyor.

Konu sahibinin haberi yokmuş. Ancak bu forumda haberi olup da “Vallahi eşiyle küsmüş, sevmiyormuş” diye hikaye atlatanlara birşey demeyeyim ban yemeyelim durduk yerde.

Evli kadınlarla çıkarken erkekler “yok kocasını sevmiyor beni seviyor benimle bir gün evlenecek” diye kendilerini kandırıyor mu? Hayır, sadece çıkar peşindeler.

Herseyden öte yalancı bir insanmış tabiki gelecek görmediğim için görüşmüyorum
Size ulaşabileceği tek bir kanal bile bırakmayın her yerden engelleyin ve hayatınızda hiç olmamış gibi devam edin. Ona yapabileceğiniz en büyük şey onu yok saymak. Allah iyilerle karşılaştırsın

Yapacağınız şey çok açık sormanıza bile gerek yok aslında.
İlişkinizi dönüşü olmamak kaydıyla bitirin.
Her şeyi geçtim Sizi bunca yıl kandıran birine tekrar nasıl güveneceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…