- 1 Haziran 2022
- 4.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.456
- 158
- 34
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
-
BENCE AMME HİZMETİ SAYILMALI.bu adam ne iş yapıyor ki eşine çocuğuna hiç gitmeden konu sahibiyle yaşamış.şunu topuklarından vursan nefsi müdafa sayılmalı valla.o derecede sinir oldum adama
bu kadar büyütmeye gerek yok kimse kimseden zaten zorla alamaz o şifresini ki kaldı ki bu tür daleveresi olan zaten vermezBilişimci olarak bunu asla ama asla yapmayın diyorum, erkek arkadaşım isterse de hayır derim net.
Ne münasebet?
Kimseye şifrenizi vermeyin, şifre de istemeyin. İsterseniz hayır cevabına da hazır olun.
E devlet sadece kişisel bilgi görme yeri değil, işlem de yapılıyor. Kişi neden yaşamının mahvolmasına razı olsun, e devlette o kadar çok uygulama var ki.
Bir nedenden görülmesi gerekiyorsa kişi sisteme girer ekrandan bakılır, yalnız nedeninizin sağlam olduğuna emin olun.
verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama ironi yapmıştım aklı selim insanlar bu kadarını anlar diye düşünüyorum.Not düşeyim ilk tanışmada bu bilgileri bir erkek istese dolandırıcı olduğunu varsayıp orada terkederim net.
Bir kişi devlet şifresini kaybedince devlet oturup eşine çocuğuna bile söylemiyorsa bunu nedeni var. Asıl akraba akrabaya kazık atıyor, yeni tanıştığım erkek arkadaş yabancı sayılır niye yabancıya vereyim?
E devlet şifresi iş yeri/ilişkiye başvuru CVsi değil ki.
tabiki devam ediyor adam ikiside benden gitmesin bir eli yağda bir eli balda gayet hayatından memnun devam ediyor.Gayet de ilişkisi devam ediyor bence, eşi hesap sorsa bu sefer de “uzaktaydım naapayım” diyecek.
Aldatıp çocuğuyla ilgilenmezken kendini kurban görmek de çok ilginç. Hep aldatan erkekler kurban evet.
gidin savcılığa şikayetçi olun maddi manevi tazminat davası açın gerçekten bilmiyorsanız.evlilik vaadiyle kandırmayı da ekleyin .ama ben yapacağınızı hiç sanmıyorumHiç çocugu hastalanmafı, kimse aramadı. Faha önce de yazdım bunları. Ne yapmayalım derken görüşüp görüşmeme için değil kendım için sorduö
37 yasında mısın ciddenKendıısı benle yasıyor, onların yasadıgı sehre gitmıyordu bile. Telefonu hep ortada ya annesi ya kardesleri arıyordu. Tcsini alıp da sordurmak aklıma gelmedi bile okadar güvenıyordum, tüm çevresiyle tanısmıstım oyuzden anlammıs olabılır mıyım
Yahu su konu inandırıcılıktan bir uzak bir uzak..37 yasında mısın cidden
Bence de işte o yüzden sordumYahu su konu inandırıcılıktan bir uzak bir uzak..
Bence yaşı da doğru değil ama neyse işte..
Bir insan çocuklarıyla da görüşmüyorsa leşin önde gidenidir.Çocuklarıyla
Çocuklarıyla da gorusmuyor
duble leştir diye de ekleyeyeyimBir insan çocuklarıyla da görüşmüyorsa leşin önde gidenidir.
Senin hissettiğin tabiki çok zor böyle serefsz bir adamın adını dahi anmamak yapacağın bu kamburlardan kurtulup önüne bakmak.gercektem güven sorunu yaşayabilirsin bunun için psikoterapi alabilirsin doğru insanı bulmak zor çoğu insan bu adi adam gibi kandırma üzerine kurulu hayat yaşıyor hepimizin başına gelebilirdi çok zor bir.durum.ama.yok.ailem.istedi diye evlendim yok ayrı yaşıyorum,yok bosanicam zirvalarina inanmamani tavsiye ederim.bu adam senin yanından evine gitmeden önce eşinin fotosunu telefon arka.plani yapıp gittiğinde eşine aşkım,canım köpek oluyordur emin ol öyle haysiyetsiz adi adamlar bunlar.bir tanıdığım.evli adamla birlikteydi o da biliyordu adam bunun yanında otelde eşi ve çocuğuyla kamerali görüşüp sizi çok özledim diyormuş bakın otele geldim şimdi uyuycam diyip.kapatip.metresiyle beraber oluyormuş düşün güvenmemek lazım.hanimlar.hepimiz.icim geçerli ben eşimi çok sever güvenirim ama kontrolü elden birakmam kandirilmak en büyük korkum güven kontrole tabidir devamlı kontrol ölene kadarNeden olayların nsıl gelıstıgı benım suan hissettiğimle alakalı konusmuyoruz da olayları farklı yöne saptırıyorsunuz. Ben zaten kendısıyle gorusmuyorum. Ne yapmalıyım derken kendım için sordum gorusup gorusmemek için değil
bu kadar büyütmeye gerek yok kimse kimseden zaten zorla alamaz o şifresini ki kaldı ki bu tür daleveresi olan zaten vermez
verdiğiniz bilgi için teşekkürler ama ironi yapmıştım aklı selim insanlar bu kadarını anlar diye düşünüyorum.
tabiki devam ediyor adam ikiside benden gitmesin bir eli yağda bir eli balda gayet hayatından memnun devam ediyor.
bir çok erkeğin istediği düzen evli olayım çocuğum olsun ama manitamda olsun biraz onun koynunda biraz bunun koynunda ohh...
birini kendi çocuğuna ana yapıyor diğerini yatağına kadın yapıyor ne güzel bence bunun mutfak ve banyo içinde başka alternatifi vardır tövbe estağfirullah evlerden ırak Allah'ım..
Size ulaşabileceği tek bir kanal bile bırakmayın her yerden engelleyin ve hayatınızda hiç olmamış gibi devam edin. Ona yapabileceğiniz en büyük şey onu yok saymak. Allah iyilerle karşılaştırsınHerseyden öte yalancı bir insanmış tabiki gelecek görmediğim için görüşmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?